• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

defol

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
firmamizin bir departmani yüksek basarisindan dolayi 3günlük gezi kazandi, bu departmanda benim esimde var.. ödül isvec gezisi, esim bana söz vermisti gitmicem diye cünkü bunu ondan rica ettim, konustuk, anlastik(ben öyle saniyordum)

dün sabahin köründe ise gidiyorum diye evden cikti(normalde hep beraber gidip geliriz ayni firmada calisiyoruz) ama bu sefer acelesi vardi..(yani planlamis hersey) ise gittigimde masasinda bulamadim.. aradim Telefon kapali.. icime bir kurt düstü ama ihtimal vermedim.. aksam üstü mesaj atiyor birde (arayamiyor bile) arkadaslari rahat birakmamis.. gaza gelmis..gitmis oyle.. tabiki yalan.. pasaport vs. olmadan nasil gidiyorsun elini kolunu sallaya sallaya..

aylar öncesinden belliymis cünkü ona göre oda ve bilet ayirtiyor firma.. bana söz vermisti, senden önemli degil demisti.. gittikleri otelin adini zaten biliyordum is yerindekiler konusup duruyordu, aradim hemen oteli ve gercekten gitmis..yikildim.. pazar aksami dönecekler.. emin degilm eve alacagimdan..

uzun zamandir ilgisini belli eden bir türk genci(evli oldugumu bilmiyor, özellikle saklamadim ama bilmiyor iste)
sigortaci kendisi, firmada tanistik, kartini vermisti sirf is icin degil görüsmeyi isterim ararsan cok sevinirim demisti

onu aradim, iyi degilm disari cikalim dedim, ciktik birseyler ictik.. sonra yakinlastik(yatak olayina girmedik) ama sigara icmek icin disari ciktigimizda sarildim oda karsilik verdi sarildi smkisi.. sabaha Kadar yanyana yürüdük, oturduk, konustuk, kendimi tutamayip agladigimda ailemle kavga ettigimi söyledim..

bana hayallerinden bahsetti, beni masum bir kiz cocugu gibi gördügünü söyledi..yine görüsmek istiyor, ayrildigimizdan beri mesaj yagmuruna tuttu beni..ona ilgim yok, ama öfkem yüzünden daha Ileri gitmekten korkuyorum... sonucta bu yaptigim aldatmaydi.. yinede pisman degilm..cok öfkeliyim.. resmen sirtimdan vurdu.. son zamandir cok sabrediyorum ama güvenim kalmadi..yikti beni..kandirdi, salak yerine koydu..

bu arada esim yabanci, macaristanli,

napicam ben.. nolcak benim sonumm..önümü göremiyorum..kahroldum..

Esinin yaptigi cok cok yanlis ben olsam kolay kolay affetmezdim ama senin yaptigin ondan kat kat daha yanlis.
Insallah esin ogrenmez de sen ona karsi hakliligini savunmaya devam edersin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İsveç avrupa birliği üyesi değil mi? Ee eşinde alman vatandaşı? Dolayısıyla zaten bir prosedür yok yarın elini kolunu sallaya sallaya gidebilir belki doğru sölemiştir(hiç sanmıyorum) ama gerçekten yaptığı inanılmaz çirkin ve saygusızca

Senin yaptığın onunkindende yanlış ama ben niye yaptığını biliyorum sen aldatıldığını hissediyosun geçen konularındada yazmıştın sanrm hiçe sayılmanın ve artık sevilmemenin acısıyla bunu yaptın..bence sizin artık boşanma vaktiniz geldide geçiyor bile o zaman kimle istiyosan rahat rahat görüşürsün..çok acı çektiğin yazından bile belli..senin psikolojik destek alman gerekiyor çok şanslısınki almanyada psikoterapileri sigortalar ödüyor..terapiye başlarsan güçleniceksin ve atman gereken adımları atıcaksın..

Tamam sende adama yanlışlar yaptın zamanında ama böyle evlilik,ilişki aşk olmaz..bir heves uğruna evlenilmiş ve heves geçmiş..kocan iyice azıttı artık seni ezdikçe ezdi..o boşanmak istiyor anladığım kadarıyla özgür olmak istiyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi yargilamak haddim degil ama yaptiginiz hata oldugu kadarda gunah...pisman degilim diyorsunuz ama zina yaptiginizin farkindamisiniz...
Bencede esinizi eve almayin ayrilin....esinizin yaptigi hatanin karsiligi bu olmamaliydi...

Evet eşinin yaptığı doğru değil. Onu geçtim. Her canın sıkıldığında kart veren bir şahsi ararsan sonun vahim! Ne demek evli bir kadının ealemin adamıyla içmeşi, sarilmasi... Çok çirkin. Empati kur bakalım eşin aynı şeyi yapsa miden alır mi?

Keşke buluşmasaydın o çocukla kendini frenleyebilirdin.. Asla yargılamıyorum seni ama görüşmeyebilirdin.. Hadi görüştün ama evli olduğunu söyleyebilirdin.. Eşinin yaptığı kötü bir şey ama.. Ne bileyim.. Bundan sonra görüşme istersen..

evli oldugunuzu bilmiyormuş birde bilse belki görüşmeyecek sizle belkide midesi bulanıcak çok karşı belki neden kandırıyorsunuz insanları umut veriyorsunuz bide acınızsa içinizde yaşayın başkasıyla aşna fişne yaparak atlatmayın bu acıyı..

Sonunuz pek iyi görünmüyor.
Belki bu yorum için kızacaksınız ama üzgünüm.
Önceki konuları biliyorum yani o kadar zorluk çekildi ama hakkını veremiyorsunuz bu evliliğin.
Tek taraflı değil ikinizde de suç var.
Ben olsam arama mesafe koyardım o kişiyle.
Pişman olacağınız şeyler yapmayın.

LG-P710 Tapatalk

yanlışa yanlışla karşılık vermek olumlu sonuçlar doğurmaz keşke daha sağlıklı düşünebilseydiniz :(

Seni anliyorum..Ofken ve esinin ilgisizligi seni boyle birseye itmis.. Ama daha ileri gitme lutfen.. Kendine saygin acisindan.. Ha olmuyorsa oturun konusun ayrilin.. Ama aldatmayi ceza olarak gormeyin..
Ne oldu bu ask adami Mario ya anlamiyorum..

Tövbe Estağfurullah...
Ne biçim bir evlilik bu böyle?
Eşinle bir konuda anlaşmazlığa düştün diye hemen başka adamın kollarına atılmak pek kolay!

firmamizin bir departmani yüksek basarisindan dolayi 3günlük gezi kazandi, bu departmanda benim esimde var.. ödül isvec gezisi, esim bana söz vermisti gitmicem diye cünkü bunu ondan rica ettim, konustuk, anlastik(ben öyle saniyordum)

dün sabahin köründe ise gidiyorum diye evden cikti(normalde hep beraber gidip geliriz ayni firmada calisiyoruz) ama bu sefer acelesi vardi..(yani planlamis hersey) ise gittigimde masasinda bulamadim.. aradim Telefon kapali.. icime bir kurt düstü ama ihtimal vermedim.. aksam üstü mesaj atiyor birde (arayamiyor bile) arkadaslari rahat birakmamis.. gaza gelmis..gitmis oyle.. tabiki yalan.. pasaport vs. olmadan nasil gidiyorsun elini kolunu sallaya sallaya..

aylar öncesinden belliymis cünkü ona göre oda ve bilet ayirtiyor firma.. bana söz vermisti, senden önemli degil demisti.. gittikleri otelin adini zaten biliyordum is yerindekiler konusup duruyordu, aradim hemen oteli ve gercekten gitmis..yikildim.. pazar aksami dönecekler.. emin degilm eve alacagimdan..

uzun zamandir ilgisini belli eden bir türk genci(evli oldugumu bilmiyor, özellikle saklamadim ama bilmiyor iste)
sigortaci kendisi, firmada tanistik, kartini vermisti sirf is icin degil görüsmeyi isterim ararsan cok sevinirim demisti

onu aradim, iyi degilm disari cikalim dedim, ciktik birseyler ictik.. sonra yakinlastik(yatak olayina girmedik) ama sigara icmek icin disari ciktigimizda sarildim oda karsilik verdi sarildi smkisi.. sabaha Kadar yanyana yürüdük, oturduk, konustuk, kendimi tutamayip agladigimda ailemle kavga ettigimi söyledim..

bana hayallerinden bahsetti, beni masum bir kiz cocugu gibi gördügünü söyledi..yine görüsmek istiyor, ayrildigimizdan beri mesaj yagmuruna tuttu beni..ona ilgim yok, ama öfkem yüzünden daha Ileri gitmekten korkuyorum... sonucta bu yaptigim aldatmaydi.. yinede pisman degilm..cok öfkeliyim.. resmen sirtimdan vurdu.. son zamandir cok sabrediyorum ama güvenim kalmadi..yikti beni..kandirdi, salak yerine koydu..

Aferin sana. Senin bu yaptığına micip sivamak denir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bi dakika yaa yorumların hepsini okuyamadım çok özür diliyorum ilk sayfadakileri okudum sadece. Siz, eşiniz(!) evli olduğunuz adam yani, sizi kandırıp yurtdışına çıktığı için başka bir adamla sabaha kadar yakınlaştınız ve hatta daha ileri gitmekten korkuyorsunuz.
Durumun özeti bu değil mi?
Arkadaşım,
Boşanın. Bunu bugüne kadar hiç ama hiç kimseye söylemedim kolay kolayda söylemem ama evlilik kurumunu yıkmışsınız. yazıktır.:50:

Kavga ede ede evliliğinizi bitirdiniz. Artık bundan sonrası ayrılık olmalı.

Bu adamdan -neden üzüldüğünüzü sorunca ailemle kavga ettim diyerek- evli olduğunuzu saklamışsınız aslında. Karşılıklı evliliğin sorumluluğunu hiç alamamışsınız. Sanırım eşinize sevip kavuşamamak cazip gelmişti. Elde edince her şey bitti. Sizi kaybetmekten korkmuyor olmalı ki yalan dolanla gitmiş.:47:

Son düzenleme:
Eşinin o hatasina karşi yaptiğin bu davraniş baya ağir olmuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esmerimsin diğer konularını da biliyorum. Adam zaten geziye gitmek istiyordu sen getirdin burnundan, o da senle arayı iyi tutmak için tamam demiş belli ki. Yalan söylemesi çok yanlış da bu kadar bunaltman da doğru değildi. Hayır şunun şurasında kaç gün ne diye kendini o kadar paraladın ki? Gidersen boşanırım dedin adam da oyalamış seni. Eşinin yaptığı çok çok yanlış kesinlikle. Seni yargılayamam ama senin yaptığın daha yanlış. Eşin geziye gitti seni aldatmadı. Ama sen onu aldattın. Bilemiyorum bana kızdı diye sevgilim başkasıyla görüşse onu asla affetmezdim. Ki siz karı kocasınız yani ne bileyim. Çok çirkin olmuş. Sizin evliliğin suyu çıktı en kibar tabiriyle, lütfen ayrılın ve psikologa gidin artık

aslında ben hala sizin bir araya gelip gerçek bir aile olabileceğinize inanıyordum
ama şu olaydan sonra inancım kalmadı
bence ayrılıp yollarınıza devam etmelisiniz

Seni ve konularını biliyorum, sana tek şunu diyebilirim; sen insanı tüketirsin.. aileni eşin için tükettin, eşini de başka biri için tüketeceksin.. üstelik yaptığından pişman da değilsin, ne diyelim o zaman sıvamaya devam :34:

Back
X