- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi eSmerimSin
Esin yalan soylemis sen ise onu bir erkekle aldatmissin. Ikinizinki de hata. Ama seninki igrenc.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önceki konularını biliyorum. Lütfen kendine bir de dışarıdan bak. Bir kere işi nedenli bir gezi. Üstelik ödül.. Böyle bir şeyden men etmeye hakkın yok. Bunu çocuğuna bile yapamazsın. Yaparsan adam bir şekilde çıkış yolu bulur ve sen gittikçe değersizleşirsin.
Kültürel çatışma diyeceğim. Ama bu eşinle senin aranda değil. Önce kendi içinde.. Relaks bir toplumda yetişmiş biriyle evleniyorsun. Onu Anadolu kasabasında yaşayan işten eve, evden işe giden bir adam formuna sokmaya çalışıyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam adamın arkadaşları dert, bara gidip içmesi dert.. Tamam bunu da anlıyorum. Kadın erkek pek çok kişi aşık olup evleniyor. Karşısındakinin kendince hatasını yanlışını görse de ben bunu evlenince yola sokarım felsefesiyle hareket ediyor.
Ama ama.. sen adamın başında inzibat eri gibi bekle.. Aranızda halledemediğiniz meselede teselliyi başka birinde ara..Hiç olmadı, hiç....
firmamizin bir departmani yüksek basarisindan dolayi 3günlük gezi kazandi, bu departmanda benim esimde var.. ödül isvec gezisi, esim bana söz vermisti gitmicem diye cünkü bunu ondan rica ettim, konustuk, anlastik(ben öyle saniyordum)
dün sabahin köründe ise gidiyorum diye evden cikti(normalde hep beraber gidip geliriz ayni firmada calisiyoruz) ama bu sefer acelesi vardi..(yani planlamis hersey) ise gittigimde masasinda bulamadim.. aradim Telefon kapali.. icime bir kurt düstü ama ihtimal vermedim.. aksam üstü mesaj atiyor birde (arayamiyor bile) arkadaslari rahat birakmamis.. gaza gelmis..gitmis oyle.. tabiki yalan.. pasaport vs. olmadan nasil gidiyorsun elini kolunu sallaya sallaya..
aylar öncesinden belliymis cünkü ona göre oda ve bilet ayirtiyor firma.. bana söz vermisti, senden önemli degil demisti.. gittikleri otelin adini zaten biliyordum is yerindekiler konusup duruyordu, aradim hemen oteli ve gercekten gitmis..yikildim.. pazar aksami dönecekler.. emin degilm eve alacagimdan..
uzun zamandir ilgisini belli eden bir türk genci(evli oldugumu bilmiyor, özellikle saklamadim ama bilmiyor iste)
sigortaci kendisi, firmada tanistik, kartini vermisti sirf is icin degil görüsmeyi isterim ararsan cok sevinirim demisti
onu aradim, iyi degilm disari cikalim dedim, ciktik birseyler ictik.. sonra yakinlastik(yatak olayina girmedik) ama sigara icmek icin disari ciktigimizda sarildim oda karsilik verdi sarildi smkisi.. sabaha Kadar yanyana yürüdük, oturduk, konustuk, kendimi tutamayip agladigimda ailemle kavga ettigimi söyledim..
bana hayallerinden bahsetti, beni masum bir kiz cocugu gibi gördügünü söyledi..yine görüsmek istiyor, ayrildigimizdan beri mesaj yagmuruna tuttu beni..ona ilgim yok, ama öfkem yüzünden daha Ileri gitmekten korkuyorum... sonucta bu yaptigim aldatmaydi.. yinede pisman degilm..cok öfkeliyim.. resmen sirtimdan vurdu.. son zamandir cok sabrediyorum ama güvenim kalmadi..yikti beni..kandirdi, salak yerine koydu..
bu arada esim yabanci, macaristanli,
napicam ben.. nolcak benim sonumm..önümü göremiyorum..kahroldum..
esıne kızmakta cok haklısın ama senın yaptıgın seyın affedılır yanı yok daha berbat bırsey...firmamizin bir departmani yüksek basarisindan dolayi 3günlük gezi kazandi, bu departmanda benim esimde var.. ödül isvec gezisi, esim bana söz vermisti gitmicem diye cünkü bunu ondan rica ettim, konustuk, anlastik(ben öyle saniyordum)
dün sabahin köründe ise gidiyorum diye evden cikti(normalde hep beraber gidip geliriz ayni firmada calisiyoruz) ama bu sefer acelesi vardi..(yani planlamis hersey) ise gittigimde masasinda bulamadim.. aradim Telefon kapali.. icime bir kurt düstü ama ihtimal vermedim.. aksam üstü mesaj atiyor birde (arayamiyor bile) arkadaslari rahat birakmamis.. gaza gelmis..gitmis oyle.. tabiki yalan.. pasaport vs. olmadan nasil gidiyorsun elini kolunu sallaya sallaya..
aylar öncesinden belliymis cünkü ona göre oda ve bilet ayirtiyor firma.. bana söz vermisti, senden önemli degil demisti.. gittikleri otelin adini zaten biliyordum is yerindekiler konusup duruyordu, aradim hemen oteli ve gercekten gitmis..yikildim.. pazar aksami dönecekler.. emin degilm eve alacagimdan..
uzun zamandir ilgisini belli eden bir türk genci(evli oldugumu bilmiyor, özellikle saklamadim ama bilmiyor iste)
sigortaci kendisi, firmada tanistik, kartini vermisti sirf is icin degil görüsmeyi isterim ararsan cok sevinirim demisti
onu aradim, iyi degilm disari cikalim dedim, ciktik birseyler ictik.. sonra yakinlastik(yatak olayina girmedik) ama sigara icmek icin disari ciktigimizda sarildim oda karsilik verdi sarildi smkisi.. sabaha Kadar yanyana yürüdük, oturduk, konustuk, kendimi tutamayip agladigimda ailemle kavga ettigimi söyledim..
bana hayallerinden bahsetti, beni masum bir kiz cocugu gibi gördügünü söyledi..yine görüsmek istiyor, ayrildigimizdan beri mesaj yagmuruna tuttu beni..ona ilgim yok, ama öfkem yüzünden daha Ileri gitmekten korkuyorum... sonucta bu yaptigim aldatmaydi.. yinede pisman degilm..cok öfkeliyim.. resmen sirtimdan vurdu.. son zamandir cok sabrediyorum ama güvenim kalmadi..yikti beni..kandirdi, salak yerine koydu..
Ben bu hikayede en cok ucuncu sahse uzuldum, garibim ne hayaller kurmustu.
Resmen ona umit vermissiniz ve sizin yuzunuzden hayalleri yikilcak,
bunun altindan kalkabilecekmisiniz?
Kendi görüşün beni ilgilendirmez ama meraktan soruyorum.
Cidden iki yapılan şeyi eşit görüyo musun
Adam zaten bildiğim kadarıyla yurtdışında bi'yerde tam bilmiyorum. Gizli gizli gitmişse paşa paşa kavga eder burnundan getirirsin.
Oldu olacak her hatamızda sevgililerimiz, eşlerimiz bizi aldatsın
Konu sahibi resmen sinirini bastıramayınca bildiğin aldatmış.
firmamizin bir departmani yüksek basarisindan dolayi 3günlük gezi kazandi, bu departmanda benim esimde var.. ödül isvec gezisi, esim bana söz vermisti gitmicem diye cünkü bunu ondan rica ettim, konustuk, anlastik(ben öyle saniyordum)
Üç günlük seyahate habersiz çıktı diyemi önünüzü göremiyorsunuz. Öleyim ben yaa altı ay dile kolay oturup kocamı bekliyorum oğlumla şimdi kafamda kurup kurup acaba orada hangi kadınla ne iş görüyordur diye bende birine elimi atıp omuzundamı ağlasam ..
Eşlik ifadesi gitmiş sizden kısasa kısas diyorrsunuz kısaca hiç yakıştırmadım..
Sizin eşiniz sizden habersiz sizin istemediğiniz bir yere habersiz mi gitti?
Ayrıca herkes eşini tanır arkadaş daha sevgiliyken aldatılmış ,eşi başka bir kızla tatile gitmişti..daha öncede gece barda kadınlarla tanışıp sabaha kadar artık ne yaptılarsa sabah eve gelmişti..yani eşini tanıdığı için gitmesini istemiyordu ki bence haklıydıda..
Hepimiz kıza yükleniyoruzda o hem çok zayıf hem ciddi psikolojik sorunları var hemde cidden çooook acı çekiyor uzun zamandır..bu adamla evlenerek büyük hata yaptı ve şimdide daha büyük hatalara itiyo kendini.,
Ya almanya terapinin cenneti ve bedava görceksin sigortanın ödediği tek ülke ..terapi görmeyenlere tuhaf gözle bakıyolar orda niye inatla psikolojik destek almaya başlamıyosun? Gerçekten kendini bir bataklığa sürüklüyosun
Cnm Tmm adam habersiz gitmişte bununla yaptığı eşitmi?
Bende eşime gitme dedim. Ama bana durumunu bildirdi gitmeliyim dedi. Hak olan oturup beklemekmidir arayışa çıkmakmıdır.
Sıkıntı psikolojisiyse siz gerekli anlayışı göstermiş yol göstermişsiniz. En iyi şekilde sonuçlandırmaları temennimdir.