- Konu Sahibi eSmerimSin
firmamizin bir departmani yüksek basarisindan dolayi 3günlük gezi kazandi, bu departmanda benim esimde var.. ödül isvec gezisi, esim bana söz vermisti gitmicem diye cünkü bunu ondan rica ettim, konustuk, anlastik(ben öyle saniyordum)
dün sabahin köründe ise gidiyorum diye evden cikti(normalde hep beraber gidip geliriz ayni firmada calisiyoruz) ama bu sefer acelesi vardi..(yani planlamis hersey) ise gittigimde masasinda bulamadim.. aradim Telefon kapali.. icime bir kurt düstü ama ihtimal vermedim.. aksam üstü mesaj atiyor birde (arayamiyor bile) arkadaslari rahat birakmamis.. gaza gelmis..gitmis oyle.. tabiki yalan.. pasaport vs. olmadan nasil gidiyorsun elini kolunu sallaya sallaya..
aylar öncesinden belliymis cünkü ona göre oda ve bilet ayirtiyor firma.. bana söz vermisti, senden önemli degil demisti.. gittikleri otelin adini zaten biliyordum is yerindekiler konusup duruyordu, aradim hemen oteli ve gercekten gitmis..yikildim.. pazar aksami dönecekler.. emin degilm eve alacagimdan..
uzun zamandir ilgisini belli eden bir türk genci(evli oldugumu bilmiyor, özellikle saklamadim ama bilmiyor iste)
sigortaci kendisi, firmada tanistik, kartini vermisti sirf is icin degil görüsmeyi isterim ararsan cok sevinirim demisti
onu aradim, iyi degilm disari cikalim dedim, ciktik birseyler ictik.. sonra yakinlastik(yatak olayina girmedik) ama sigara icmek icin disari ciktigimizda sarildim oda karsilik verdi sarildi smkisi.. sabaha Kadar yanyana yürüdük, oturduk, konustuk, kendimi tutamayip agladigimda ailemle kavga ettigimi söyledim..
bana hayallerinden bahsetti, beni masum bir kiz cocugu gibi gördügünü söyledi..yine görüsmek istiyor, ayrildigimizdan beri mesaj yagmuruna tuttu beni..ona ilgim yok, ama öfkem yüzünden daha Ileri gitmekten korkuyorum... sonucta bu yaptigim aldatmaydi.. yinede pisman degilm..cok öfkeliyim.. resmen sirtimdan vurdu.. son zamandir cok sabrediyorum ama güvenim kalmadi..yikti beni..kandirdi, salak yerine koydu..
bu arada esim yabanci, macaristanli,
napicam ben.. nolcak benim sonumm..önümü göremiyorum..kahroldum..
Eşim yurt dışı seyahati kazanmış olsa gitmesi için teşvik ederdim. Sonuçta bu bir başarı ve tadını çıkarsınlar isterdim. Ben kazansaydım eşimin buna engel olmak istemesi beni rahatsız ederdi.
Burada yanlış olan mızmız bir kız çocuğu gibi davranmanız. Eşiniz sizin sözünüzü dinlemedi diye başka bir adamın kollarına atmışsınız kendinizi.
Ben sizin yerinizde olsam eşimi eve alıp almayacağımdan çok kocamın yüzüne bakıp bakamayacağımı düşünürdüm.
Saygılar.