• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

defol

yanlışlar üstüne yanlış...açtığın konulara şöyle bir baktımda eşinin kuzeni ve sevgilisi hakkındaki yazında " nikah yok bişey yok" demişsin(!) (bilmem anlatabildimmi?). Tamam eşinin bi hatası olabilir ama inan bana senin yaptığın kabahatin en büyüğü. o zaman her kavganda başka biriyle gezeceksin. :20: bence kendine gelmen gerekiyor.:ssz:

Butun yorumlari okumadim ama ben nedense esmerimsine hak verdim..
Benimde ofkem yikicidir. Bu Mario son zamanlarda asiri derecede simardi. Ylan soyleyerek gitmesi, kafasina gore, bekar biri gibi davranmasi.. O ne yapiyor acaba suan orda dusundunuz mu? Ne belli onunda esmerimsini aldatmadigi?

Bu kadari da fazla. Turk e bosanmanin esiginde oldugunu soylemelisin bence. Mario da artik okkali bir tekmeyi hak ediyor.

cok canimm yaniyor.. :14: :14: :14: bogazimda koca bir yumruk, yutkunamiyorum..

cok öfkeliyim.. adini duyunca icim titrerdi simdi anmak istemiyorum.. yaptigi hic hic normal degil.. bazilarina göre normal gelsede..

bende sütten cikma ak kasik degilm..aldatan kendini kandirir ve aldatir biliyorum.. cirkin bir olay.. kendine saygini yitirirsin ama benimki sadece Zaman gecirmek ve masum bir sarilmadan ibaretti.. sadece birisinin yakinligini, sicakligini hissetmek istedim..!!

cok öfkeliyim.. adini duyunca icim titrerdi simdi anmak istemiyorum.. yaptigi hic hic normal degil.. bazilarina göre normal gelsede..

bende sütten cikma ak kasik degilm..aldatan kendini kandirir ve aldatir biliyorum.. cirkin bir olay.. kendine saygini yitirirsin ama benimki sadece Zaman gecirmek ve masum bir sarilmadan ibaretti.. sadece birisinin yakinligini, sicakligini hissetmek istedim..!!

komsuna sarıl,kız arkadaşına sarıl..

elin adamının sıcaklığını kımse masum karşılamaz..

çocukta pesını bırakırsa ne ala..

Resmen tren yapmis hatun...cem yilmaz misali hani marjinal bizdik..birde yorumlar içinde boyle hak verenler olmuş ben nerdeyim lan dedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ikinizin de yaptığı hata çok büyük bu evlilik yürümez

maryo ile evlenmek için neleri feda ettin adam gider gitmez başkasına sarıldın hani sizin aşkınız?

Son düzenleme:

Iyice işi yataga dökseydin o sıcaklığı cok guzel hissederdin... bi git Allah aşkına ya.. yaptigin seyin bahanesi mazereti yok.. aileni herseyini mario icin sildin simdide mario yu aldatiyosun.. hic akli basinda yasinin insani degilmissin kusura bakma.....

Resmen tren yapmis hatun...cem yilmaz misali hani marjinal bizdik..birde yorumlar içinde boyle hak verenler olmuş ben nerdeyim lan dedim

Aynen ya... ya millet cok medeni yada ben gerikafayim.. madem sarilacaksin kizlardan birini ara ona git dertles...
Adam evi birakip gittiyse sende bekleme git . Elin herifini arayip sarilip koklasmak nedir ya.....

komsuna sarıl,kız arkadaşına sarıl..

elin adamının sıcaklığını kımse masum karşılamaz..

çocukta pesını bırakırsa ne ala..

yok kimsem, komsum yok, kiz arkadasim yok, kuzenim, teyzem, hic kimsem yok.. mariodan baska..ama artik oda yok.. zaten kangren olmus bizim iliski.. bizim evliligimize evlilik demek evlilik kurumuna hakaret olur..

cocuk pesini birksa ne ala, bu ne demek??

biraz beni anlaminiz icin yazdim, kendimi savunmak icin degil!!
Anlayabilecek kadar geniş olamadık canim kusura bakma....

yok kimsem, komsum yok, kiz arkadasim yok, kuzenim, teyzem, hic kimsem yok.. mariodan baska..ama artik oda yok.. zaten kangren olmus bizim iliski.. bizim evliligimize evlilik demek evlilik kurumuna hakaret olur..

Kokusunu almış biseylerin
Hevesini almadan bırakır mi demek...

sarıldığın adamı kastteddım..senın pesını bırakır mı sence?

tek gecelik mıydı? bı beklentısı yokmu artık?

Mario seni sen marioyu elde edene kadar askiniz kiymetliymis boyle derin anlamlar bindirmissiniz kutsal ask olduğuna inandirmissiniz adam sizi aldatsada kabul etmissiniz anneniz bir Mario edememiş sizin nazarinizda sonra evlenmişsiniz büyüsü bozulmuş hepsi bu..yani saçma sapan bir ilişki saçma sapan şekilde ilerlemiş leyla ile mecnun değilsiniz acin gözünüzü bitirin evliliginizi gidin ailenizden özür dileyin

Son düzenleme:
firmamizin bir departmani yüksek basarisindan dolayi 3günlük gezi kazandi, bu departmanda benim esimde var.. ödül isvec gezisi, esim bana söz vermisti gitmicem diye cünkü bunu ondan rica ettim, konustuk, anlastik(ben öyle saniyordum)

dün sabahin köründe ise gidiyorum diye evden cikti(normalde hep beraber gidip geliriz ayni firmada calisiyoruz) ama bu sefer acelesi vardi..(yani planlamis hersey) ise gittigimde masasinda bulamadim.. aradim Telefon kapali.. icime bir kurt düstü ama ihtimal vermedim.. aksam üstü mesaj atiyor birde (arayamiyor bile) arkadaslari rahat birakmamis.. gaza gelmis..gitmis oyle.. tabiki yalan.. pasaport vs. olmadan nasil gidiyorsun elini kolunu sallaya sallaya..

aylar öncesinden belliymis cünkü ona göre oda ve bilet ayirtiyor firma.. bana söz vermisti, senden önemli degil demisti.. gittikleri otelin adini zaten biliyordum is yerindekiler konusup duruyordu, aradim hemen oteli ve gercekten gitmis..yikildim.. pazar aksami dönecekler.. emin degilm eve alacagimdan..

uzun zamandir ilgisini belli eden bir türk genci(evli oldugumu bilmiyor, özellikle saklamadim ama bilmiyor iste)
sigortaci kendisi, firmada tanistik, kartini vermisti sirf is icin degil görüsmeyi isterim ararsan cok sevinirim demisti

onu aradim, iyi degilm disari cikalim dedim, ciktik birseyler ictik.. sonra yakinlastik(yatak olayina girmedik) ama sigara icmek icin disari ciktigimizda sarildim oda karsilik verdi sarildi smkisi.. sabaha Kadar yanyana yürüdük, oturduk, konustuk, kendimi tutamayip agladigimda ailemle kavga ettigimi söyledim..

bana hayallerinden bahsetti, beni masum bir kiz cocugu gibi gördügünü söyledi..yine görüsmek istiyor, ayrildigimizdan beri mesaj yagmuruna tuttu beni..ona ilgim yok, ama öfkem yüzünden daha Ileri gitmekten korkuyorum... sonucta bu yaptigim aldatmaydi.. yinede pisman degilm..cok öfkeliyim.. resmen sirtimdan vurdu.. son zamandir cok sabrediyorum ama güvenim kalmadi..yikti beni..kandirdi, salak yerine koydu..

bu arada esim yabanci, macaristanli,

napicam ben.. nolcak benim sonumm..önümü göremiyorum..kahroldum..

Tencere dibin kara seninki benden kara...

Mario seni sen marioyu elde edene kadar askiniz kiymetliymis boyle derin anlamlar bindirmissiniz kutsal ask olduğuna inandirmissiniz adam sizi aldatsada kabul etmissiniz anneniz bir Mario edememiş sizin nazarinizda sonra evlenmişsiniz büyüsü bozulmuş hepsi bu..yani saçma sapan bir ilişki saçma sapan şekilde ilerlemiş leyla ile mecnun değilsiniz acin gözünüzü bitirin evliliginizi gidin ailenizden özür dileyin

Leyla ile mecnun olmadigimizin farkindayim, hep ayrlidik baristik.. ama is ciddiye bindiginde ben birakmadim onu..cünkü yalnizliktan korktum.. aileme kac defa gittim sayisini bilmiyorum.. ailemin tek kiziyim, el bebek gül bebek büyüdüm, simarik büyüdüm.. ama mariodan sonra degerin zerresini görmedim, annem en son kapilarina gittigimde sen öldün, gelme bundan gayri huzurumuzu bozma dedi..

anne mutsuzum, lütfen..ayrilcam sadece destek istiyorum, hata yaptim, lütfen yanimda olun, eve almayin ama yanimda olun dedim, ne yaparsan yap dedi..

beni mahfeden bu sogukluk bu itilip kakilma.. ben Adam öldürmedim, hirsizlik yapmadim, agir suc islemedim neden red edildim.. evet Mario isi inada bindi ve bu hale geldi.. ama bunlari yasamayi hak etmedim..

benim hic sucum yok demiyorum ama tek suclu ben degilim!!

Bazilari aci çekince kutsal kadin seçilmiş kadin olduğuna inanıyor saniyorki hayat filimlerdeki gibi hic terk edilmeyecek....neye yaradi yani değer miydi ? Anladik asiktin valla bu forumda senin kocan kadar kimse taninmiyordur eee ne oldu bu aska ? Nasil birşey bu benim kafa basmiyor

Son düzenleme:
Bak annen kirgin kaldi ki haklida yine git kapisina...

Yani hala savunulacak birşey yapmadığını düşünüyorsn, cogzel

onun suanda isvecde yedigi haltlarin ve isvece gitmeden önce yedigi haltlarin yaninda benimkisi hic kalir..

ailemin kapisina gittim, kovuldum.. birisine ihtiyacim vardi, cok öfkeliydim.. eve gitseydim alkol komasindan ölebilirdim.. ictigim Zaman sonunu göremiyorum deviriyorum siseleri..

sadece birisine ihtiyacim vardi.. bana olan ilgisini bildigim icin o türk gencini aradim.. bulustuk..gözlerimi kapatip sadece sarildim.. sefkat bulmak istedim buldum..cünkü ac kaldim..

ben ne marioya üzülüyorum nede kendime, sadece o türk gencine söyledigim yalana ailemle kavga ettim o yüzden böyle perisanim dedigim icin.. bana ne kadar da masumsun ufak bir kiz cocugu gibisin dediginde üzüldüm.. icim acidi...

Back
X