- Konu Sahibi eSmerimSin
Aynen katiliyorum
Burda ki cogu insan yalnizligin nasil aci birsey oldugunu bilmiyorlar belli ki. Esmerimsin kisilik olarak zaten soguk bir insan. Hemencik kaynasamiyor kimseyle. Ailesi de onu terk etti, kocasi da hovardalik pesinde, ne arkadasi ne bi dostu var. Kimsesiz olmak nasil bisey anlayabiliyor musunuz? Bir destekcin yok, hayatta yapayalnizsin???? Ben esmerimsinin bilincli olarak gidip kocasini aldattigini dusunmuyorum. Ondaki artik bi yardim cagirisi oldu. Kiz birine tutunmak istiyor, yaninda bi nefes, bi sicaklik olsun istiyor. Ben onu anliyoru; suclamiyorum da.
Kesinlikle odalari ayirip, mario yu hayatindan cikarmalisin. Daha iyi insanlarla tanisip, sevilmene, yeniden yepyeni bembeyaz bi sayfa acmana engel oluyor o artik bu saatten sonra. Adam duzeltmek degil hala kirip dokmekle mesgul..
İlahi adaleti cok severim kişi kınadığı başına gelmeden gitmiyor dünyadan şu kınayıp dalga geçenlerde inş birgün yapayalnız,kimsesiz savunmasız acılar içinde kalmak ne demek öğrenmezler :)
Bana terapistim ne demişti biliyomusun?(ki kendisi türkiyede bilinen oldukca parlak kariyeri olan bir insandır)
Bazen tamamen seninle alakasız eşinin kendiyle sorunları yüzünden aldatılırsın..
Bazende aldatılmana sebep sensindir..
Burda esmerimsini buna iten mario oldu..
Ayrıca burası özgür bir platform insanların fikirlerine müdahele etme cürretinde bulunup konu sahibine ve çözüme katkıda bulunmak yerine burayı mahalle kahvesine cevirmeye calısanları zevkle şikayet ettim