• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

defol

firmamizin bir departmani yüksek basarisindan dolayi 3günlük gezi kazandi, bu departmanda benim esimde var.. ödül isvec gezisi, esim bana söz vermisti gitmicem diye cünkü bunu ondan rica ettim, konustuk, anlastik(ben öyle saniyordum)

dün sabahin köründe ise gidiyorum diye evden cikti(normalde hep beraber gidip geliriz ayni firmada calisiyoruz) ama bu sefer acelesi vardi..(yani planlamis hersey) ise gittigimde masasinda bulamadim.. aradim Telefon kapali.. icime bir kurt düstü ama ihtimal vermedim.. aksam üstü mesaj atiyor birde (arayamiyor bile) arkadaslari rahat birakmamis.. gaza gelmis..gitmis oyle.. tabiki yalan.. pasaport vs. olmadan nasil gidiyorsun elini kolunu sallaya sallaya..

aylar öncesinden belliymis cünkü ona göre oda ve bilet ayirtiyor firma.. bana söz vermisti, senden önemli degil demisti.. gittikleri otelin adini zaten biliyordum is yerindekiler konusup duruyordu, aradim hemen oteli ve gercekten gitmis..yikildim.. pazar aksami dönecekler.. emin degilm eve alacagimdan..

uzun zamandir ilgisini belli eden bir türk genci(evli oldugumu bilmiyor, özellikle saklamadim ama bilmiyor iste)
sigortaci kendisi, firmada tanistik, kartini vermisti sirf is icin degil görüsmeyi isterim ararsan cok sevinirim demisti

onu aradim, iyi degilm disari cikalim dedim, ciktik birseyler ictik.. sonra yakinlastik(yatak olayina girmedik) ama sigara icmek icin disari ciktigimizda sarildim oda karsilik verdi sarildi smkisi.. sabaha Kadar yanyana yürüdük, oturduk, konustuk, kendimi tutamayip agladigimda ailemle kavga ettigimi söyledim..

bana hayallerinden bahsetti, beni masum bir kiz cocugu gibi gördügünü söyledi..yine görüsmek istiyor, ayrildigimizdan beri mesaj yagmuruna tuttu beni..ona ilgim yok, ama öfkem yüzünden daha Ileri gitmekten korkuyorum... sonucta bu yaptigim aldatmaydi.. yinede pisman degilm..cok öfkeliyim.. resmen sirtimdan vurdu.. son zamandir cok sabrediyorum ama güvenim kalmadi..yikti beni..kandirdi, salak yerine koydu..

bu arada esim yabanci, macaristanli,

napicam ben.. nolcak benim sonumm..önümü göremiyorum..kahroldum..

Yaptığının yanlış olduğundan değil, daha çok tutumundaki çelişkiler yüzünden elle tutulur yanı yok.
Türk kızı gibi eşini kısıtlamaya çalışmış(ki pek çok türk kızı bu derece kısıtlamaz); olmayınca da yabancı bir kadınmış gibi "başkalarının kollarında" eşini cezalandırmaya kalkmışsın.

Adam sırf "seni aldatma tehlikesi arz eden"(ki bence düşük ihtimal) bir yere gitti diye onu aldatmaya meylederek cezalandırmanın savunulacak bi yeri olamaz.

Aman yabancıyla evlenmenin hüsranı aşk,meşk yalan oluyor

Kimseden izin almayın tabii.
Kimin haddine bu..
Sadece şöyle bir şey var,konu sahibinin konularına çok denk geldim yorum yapmadım her defasında üzüldüm inşallah ailesinin ahını alıp mutsuz olmaz dedim.
Gerçekten zor bir durum ve muhremelen düşünemiyor,biraz anlamaya çalışıp kırmasak birbirimizi?
Gerçekten bu ona bir şey katmaz.
Kendimi yerine koyuyorum heralde biterdim.
Biraz böyle düşünelim..

LG-P710 Tapatalk

Peki diğer yorumlarimda bir öneri sunmadim mi ben kendisine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki diğer yorumlarimda bir öneri sunmadim mi ben kendisine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sunduğunuzu gördüm ama bazı cümlelerde gördüm konu sahibine bir şey katmayacak olan.
Yani psikolojisi düzgün değil bir de böyle yargılamak olmuyor gerçekten.
Ben haline çok üzüldüm yaptığını onaylamıyorum ama yargılamak da sadece beni tatmin eder ötesi olmaz.
Yanlış anlamayın polemik değil amacım sadece burda gereksiz yere bir tartışma oldu,konu sahibine bir artısı olmuyor maalesef.

LG-P710 Tapatalk

Back
X