- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
Çok sevse bile farketmez bu nasıl bir tabir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babadır kıskanıyor yazılmış , koskoca insan bunlar ya.Kıskanıyorsa bile insan biraz olgunca davranır.Kızını düşünür de kıskansa bile içinde yaşar duygularını.Kıskandığını düşünmüyorum ayrıca babanızın.Bizim babalar biraz garip , biraz deşsek altından neler neler çıkar toplumsal kodlarımız bozuk bu konuda bence.Herkes böyle olduğu için normal görülüyor ama normal değil kesinlikle.Kızına kıyamıyor filan değil oğlunu evlendirirken gururlanan baba kızını evlendirirken neden saçmalıyor ki? Kızına kıyamayan insan böyle şeylerle evladını üzmez , gönlünü kırmaz.Boşver idare et , sabret , zaten az kalmış düğününe.
Çok sevse bile farketmez bu nasıl bir tabir?
Anlamadim
Diyorum ki babadır üzülüyordur diyen üyelere ne kadar severse sevsin üzülürse üzülsün insan böyle bir söylemde bulunmaz diyorum.Defolsun gitsin de ne demek ? Benim babam bana dese bilmiyorum tavrim ne olurdu.
Hangisinin daha mantıklı olduğu kişiden kişiye değişir. Anayasa maddesi mi bubukadar kesin olsunNikahı sizin olduğunuz yerde düğünüde erkek tarafının olduğu yerde yapılması daha mantıklıdır.
Çok üzüldüm. Yeni bir aile kuruyorsunuz babanız hatasını zamanla anlar umarım. Malesef var böyle insanlar. Tavsiyem nişanlınıza pek yansıtmayın daha sonra size karşı kullanabilir. Baban da istemedi zaten seni gibi. İnşallah öyle bir insan değildir tbaiki ama var böyle şeyler duyuyoruzMerhaba
Konu benim evlenecek olmam...
Nişanlımın ailesi başka bir şehirde olduğu icin ve ben iki düğün istemediğim için bir yerde nikah töreni olsun istiyordum. Aslında düğün de istemiyordum annem ve nisanlım istedi tamam olsun dedim.
Bir ilde düğün diger ilde de nikah bu sekilde planlandı. Iki il arasinda 14 -15 saat var. Bizim nişanlımla yaşayacağımız ev de annemlere yakın olduğu için nikah nişanlımın ailesi tarafinda olsun düğünden sonra evimize geçeriz dedik. Dugunle nikah arasinda bir hafta var. Ben de bir hafta içinde annemlerin yaninda kalırım dinlenirim işlerimi hallederim dedim.
Babam laf etmeye başladı. Yok eliyle beni nikaha mı götürecekmiş. Yok evlenmiş insanı evine mi alacakmış. Söylenmeye başladı. Anneme nikah burda olsun defolsun gitsin dediğini duydum. Bağırarak söyledi. Zaten bir takım olaylardan dolayı soğumuştum artık hic sevgi kalmadı içimde. Biz de nisanlimla tam tersini yapacagiz burda nikah töreni orada düğün. Ve ben gerçekten defolup gideceğim.
Çok üzüldüm. Yeni bir aile kuruyorsunuz babanız hatasını zamanla anlar umarım. Malesef var böyle insanlar. Tavsiyem nişanlınıza pek yansıtmayın daha sonra size karşı kullanabilir. Baban da istemedi zaten seni gibi. İnşallah öyle bir insan değildir tbaiki ama var böyle şeyler duyuyoruz
Aynen babadır her şeyi söyler diye bir şey yok. Bu kadar kadın cinayeti kocadır yapar, babadır söyler diye diye oluyor. Sırf babam olduğu için tüm yaptıklarını kabul edemem. Herkesin babası bir değil. Aklı başında olan da böyle konuşmaz. Insan çocuğunun mutlu gününü zehir eder mi? Daha da mutlu olması gerekir. O da zamanında baska birinin kızı ile evlenmedi mi? Mesela insanlar defol git sözünden çok düğünün nerede yapılacağını tartıştılar yukarıdaki mesajlarda. Aslında konu bir genç kadının hayatta tek başına kalışının özetiydi. Çünkü evlendikten sonra defolup gittiğim yeri ziyaret etmeyi düşünmüyorum.