Kesinlikle plates öneririm
yaşım 19 ben de bile var deformasyon. hızlı kilo verdim bacağımda oldu.
tek çaresi spor galiba :/
ya canım basendekiler baya bi süredir var. fakan o karın kısmını görünce özellikle üst ve yan karın kısmı.. acayip moralim bozuldu ya
mekikle düzelebilir bence karın sporla bacağa göre daha çabuk toparlanıyor.
kas görüntüsünü sevmiyorum bacak ve kollarda. acaba mekik kas yapar mı?
kızlar az önce duşa girmeden bi kıyafet deniyordum. sonra aynada vücuduma baktım. bacağımda, basenimde ve karnımın üst kısmında (ayakta dururken kolları bacağa yapıştırınca, kolların altında kalan karın kısmı) selülit gibi sarkmalar gördüm. sanki bi kaç çocuk doğurmuşum gibi göbeğim sarkmış duruyor.
yaş:28 bekarım. boy:1.68 kilo:55 (belki 1-2 kilo daha almışımdır.)
2 aydır evdeyim. çok oturuyorum evde. ondan biraz kilo aldım galiba ama çok da değil bence kilom..
biraz da göbeğim var. bu deforme sizce neden olmuş olabilir? moralim çok bozuldu ya..
tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı arkadaşlar?
metabolizma giderek yavaşlıyor. 20lerin başlarında az çabayla harika görünmek mümkünken sonlarında daha özenli olmak gerekiyor. Spor yapmak metabolizmanı hızlandırır. Artık yediklerini vücudun eskisi kadar tolere edemeyecekacı gerçekler.. Ama kendine iyi bakarsan toparlarsın :)
boyunuza göre zayıfsınız, 1-2 kilo alsanız bile çok fitsiniz. bol su için bence.
Canım sen deformasyon görmemişsin,eminim abarttığın kadar yoktur,sen beni görsen demekki ben top modelim diyecesin.
karın kısmım ve bel kısmım sorunlu iştegeçen sene giydiğim tişörtlere bu sene giremiyorum.. bel kısmım kalınlaştı. hatta belim yok oldu desem yeridir
suyu çok içerim zaten canım. bu karın kısmına bi çare bulmam lazım
valla çok haklısın. 25 ten sonra iyice hissetmeye başladım bu durumu.. hatta nefes alış verişim bile değişti. kilo nefesi biraz etkilio sanırım..
kas görüntüsünü sevmiyorum bacak ve kollarda. acaba mekik kas yapar mı?
bacaklarına duştan sonra bebe yağı sürmeni öneririm çok iyi geliyor
ayy ben bunu yapmıştım çatlaklara iyi geldi gibi gelmişti ama bana öyle geliyor diye üzerinde durmadım.gerçekten iyi gelir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?