Merhaba kızlar. Şu an burnumu yaptirma surecindeyim ve en çok takip ettiğim yer burası. Bu ameliyatı olmayı hep istedim ama gerek çevremde duyduğum yorumlar gerek burda okuduklarim beni çok korkuttu. Bir tanıdığım 43 yaşında burnunu yaptırdı geçenlerde, gelmiş bana diyor ki çok acıyor dayanamazsin. Yasiyla alakası var mi vücudun direnci o yaslarda düşüyor mu diye düşünmüyor da değilim. Cevremde güzel bir kadın olduğum söylenir , ben de kendimi begeniyorum acikcasi, çok göze batan bir burnum yok. Sadece ucu top gibi. Bu koşullarda estetik yaptırmak çok gerekli mi sizce. Bu arada 24 yaşındayım. Yarın muhittin eski ye randevum var fakat kafamda çok soru işareti oluştu. Lütfen bana bir fikir verin
Yas aldikca burun sekli degisiyor.Burun buyuyor ve dusuyor.Daha gencsin 15-20 sene sonrasindan bahsediyorum.Simdi memnun degilsen bu memnuniyetsizligin yasla beraber artacak demek oluyor.Acele etme cok problem etmediysen.Doktorunu cok iyi secmelisin.Ama aci sifir nerden cikti burda o kadar ameliyat olan var ben dahil.Tavsiyem iyi bir Kbb'ciye ol.Kendi doktorumu tavsiye ederim ben de bircok kisinin tavsiyesiyle gittim
bir ayağı çukurda ne ya 40 yaş gayet genç bir yaş bende sinir oldumBende düşüncemi söylemek isterim. Ben de olsammi olmasammi çok düşündüm. Karar sürecinde aynı doktora 3 kez gittim. 40 yaşındayım. Ameliyattan bir gün önce kan tahlillerim yapıldı. Oradaki hemşire benden için bir ayağı çukurda demiş. Kızım duymus bunu bana söyledi. Ameliyattan bir gece once saatlerce evdekilere belli etmeden ağladım. Aynaya baktım. Önemli olan benim dusuncem. Senelerce istedim bunu. Şimdi olmasam seneye yine düşünücem dedim ve oldum ameliyatı. 4 ayim bitti. Minik okka bi burun beklentim yoktu. Gayet doğal bir burnum var. 40 yasindayım bende. Agri kesici icmemi gerektirecek hiçbir agrım olmadı. Forumu baştan sona oku. Başına gelebilecek herşeyi öğrenmiş olursun.
Bir tanıdığım 43 yaşında burnunu yaptırdı geçenlerde, gelmiş bana diyor ki çok acıyor dayanamazsin. Yasiyla alakası var mi vücudun direnci o yaslarda düşüyor mu diye düşünmüyor da değilim.
Burak Erdamar Sisli Memorial HastanesiSizin doktorunuz kimdi
.!.:Oradaki hemşire benden için bir ayağı çukurda demiş. Kızım duymus bunu bana söyledi. Ameliyattan bir gece once saatlerce evdekilere belli etmeden ağladım.
çok çok iyi araştır bende yaptırmak isteyip karar veremiyenlerdeyimMerhaba kızlar. Şu an burnumu yaptirma surecindeyim ve en çok takip ettiğim yer burası. Bu ameliyatı olmayı hep istedim ama gerek çevremde duyduğum yorumlar gerek burda okuduklarim beni çok korkuttu. Bir tanıdığım 43 yaşında burnunu yaptırdı geçenlerde, gelmiş bana diyor ki çok acıyor dayanamazsin. Yasiyla alakası var mi vücudun direnci o yaslarda düşüyor mu diye düşünmüyor da değilim. Cevremde güzel bir kadın olduğum söylenir , ben de kendimi begeniyorum acikcasi, çok göze batan bir burnum yok. Sadece ucu top gibi. Bu koşullarda estetik yaptırmak çok gerekli mi sizce. Bu arada 24 yaşındayım. Yarın muhittin eski ye randevum var fakat kafamda çok soru işareti oluştu. Lütfen bana bir fikir verin
Resmen ağlamak üzereyim. Şu anda görüntümden çok rahatsız da değilim. Daha kötü olursa çok pişman olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?