teşekkür ederim çok iyisiniz <3Ben çok takintiliydim bu konuda. Herkesi de kendim gibi bildiğim için olmak isteyen herkese destek oluyorum. Dediğin gibi leiaaa 40 yaş genç bir yaş. Ameliyat sonrası gordum o hemşireyi. İçimden dedim ki senin beni üzdüğün gibi ben seni üzmücem. Hiç bir şey söylemedim ve eve geldim. Leiaa senide çok takdir ediyorum. Yorumlarini okuyorum.Herkese bilgin dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Realself ide senden öğrendim. Orayida okuyorum arada. Ustelik doktorlar cevap ta yazıyor.
Sana gönül rahatliyayla diyebilirimki hic elleme vok pisman olcan cok zamani geri isticen ama geri dönmicek hem para hemde buruna yazik ercen haa eger nefes sorunu varsa yaptir
Bende düşüncemi söylemek isterim. Ben de olsammi olmasammi çok düşündüm. Karar sürecinde aynı doktora 3 kez gittim. 40 yaşındayım. Ameliyattan bir gün önce kan tahlillerim yapıldı. Oradaki hemşire benden için bir ayağı çukurda demiş. Kızım duymus bunu bana söyledi. Ameliyattan bir gece once saatlerce evdekilere belli etmeden ağladım. Aynaya baktım. Önemli olan benim dusuncem. Senelerce istedim bunu. Şimdi olmasam seneye yine düşünücem dedim ve oldum ameliyatı. 4 ayim bitti. Minik okka bi burun beklentim yoktu. Gayet doğal bir burnum var. 40 yasindayım bende. Agri kesici icmemi gerektirecek hiçbir agrım olmadı. Forumu baştan sona oku. Başına gelebilecek herşeyi öğrenmiş olursun.
Sizi her konuda görüyorum, sikayetiniz ne ki? Neyden rahatsizsiniz estetik sonrasında görüntüden mi nefes alamamaktan mi? Ve doktorunuz kimdi
Hem burun istedigim gibi olmadi hemde kemik cıkıntım var doktorun isminde söylemek istemiyom karalamak amacıyla yazmiyom ama güvendigim icin cok pisman oldum hadi burunu gectim diyelım ya o göz sltındakı kemigi nasil yok edecek
Ozelden yazabilir misiniz
Hic dokunma burnuna benden demesi hangi doktorda olursa olsun ! ben kendimi degersiz hisettim biyanda o parayada acidim burnumu emanet ettigimede ! İnan zamani geriye alabilmek icin herseyi yapardim ama buda benim kaderim ! Insanlar paraya demek daha cok önem veriyor !!
Insandan insana degisio ben hic aci cekmedimmm. Ucuncu gun carsida gezdimMerhaba kızlar. Şu an burnumu yaptirma surecindeyim ve en çok takip ettiğim yer burası. Bu ameliyatı olmayı hep istedim ama gerek çevremde duyduğum yorumlar gerek burda okuduklarim beni çok korkuttu. Bir tanıdığım 43 yaşında burnunu yaptırdı geçenlerde, gelmiş bana diyor ki çok acıyor dayanamazsin. Yasiyla alakası var mi vücudun direnci o yaslarda düşüyor mu diye düşünmüyor da değilim. Cevremde güzel bir kadın olduğum söylenir , ben de kendimi begeniyorum acikcasi, çok göze batan bir burnum yok. Sadece ucu top gibi. Bu koşullarda estetik yaptırmak çok gerekli mi sizce. Bu arada 24 yaşındayım. Yarın muhittin eski ye randevum var fakat kafamda çok soru işareti oluştu. Lütfen bana bir fikir verin
Cnm bana ceren hanım başaka konu başlığı altında özelden foto yolladı bende ona yolladım veren hanım hiç memnun değil ben tam aksine çok memnunum 4. Haftam hem nefes alabiliyorum heInsandan insana degisio ben hic aci cekmedimmm. Ucuncu gun carsida gezdim
Ceren hanım kusura bakmayın ama doktor ismi vermediginiz ya da fotoğraf paylaşmadığınız sürece bu dedikleriniz asılsız duruyor. Burda bos yere milleti korkutmayin
Herkes işine geleni yaptırsın sen diyeceğini dedin canım boşver yaşayarak öğrenirler nasıl olsa bizden günah gitti ki ben zaten bu konuda başlık da açtım gören gördüVallahi amacim korkutmak degil inan cok büyük risk hele birde okadarda para sakın verim deme bu isler neyaziki paraya bakmiyo o pahlı doktorlar dövize bakarak pahlasiyo eger nefes sorunun yoksa olma derim cünkü gercekten cok etkiliyo insani heleki o doktora güvenipte sonuca varmayan bir burun üstelik kemik cıkıntısı ayrı bir dert bana inanmana hic gerek yok burun senin ne yapıyosan yap ben dedimi dedim bile kendimide illa haklı cıkcagımda gerek yok bende senin gibi forumlardakine inanmadim gittigim doktor hakkında olumsuz seyler okudugum halde resim göstermediler diye inanmadim!! oldum ve inan hic dokundurmasydim iyidi cünkü burnumu kimse begenmedi esliye göre iyi dediler gerci söyledigimde farketmisler bırnumu yaptıgımı bile anlamadılar!! burun ucu top gibi düsük birde göz altında cıkıntı var 2. Ameliyatda kaldım
Herkes işine geleni yaptırsın sen diyeceğini dedin canım boşver yaşayarak öğrenirler nasıl olsa bizden günah gitti ki ben zaten bu konuda başlık da açtım gören gördü
Allah mecbur etmesin canm çok zor gerçekten değmez yani benim burnum çok kötüydü ona rağmen pişman oldum istediğin sonucu almayabiliyorsunBirde anlamiyom bu burun estetigi neyapıyo diye insan degismiyoki bende kimse degisiklik görmedi tek elma yanaklarım daha belirgin dudaklarım daha dolu birazda genclestim yasıma göre beni gülerken rahatsiz efiyodu diye yaptırdım ondan ziyade cene ameliyati gecirmistim cenem büyüdü bari burnum kücülsün diye ama burunda uzun kaldı
Hangi şehirde ameliyat olacaksın canımCanım ben gecen yıl oldum bende 24 yaşındaydım bende öyle et var olmuşken bir ufak kemik çıkıntısı da gitsin dedim benim burnum önden iyi yan profil bur taraf diğer taraf hafif çıkıntı neyse 4 bin para verdim ameliyat için sonuç .başka bir burunla uyandım ..10 bin tl psikolog teraiplerine falan verdim .isim vardı aylık 2 bin maaş 1 sene işe gidemedim 24 bin zarar .okul kurs 1 yil kayip 20 bin ikinci ameliyati için veri cem psikoljimde oluşan hasar da çabası panik atak oluştu artık bir panik ata hastasıyım. Burda ameliyat olmayın ..yazık olur
Hangi şehirde ameliyat olacaksın canım
Allah mecbur etmesin canm çok zor gerçekten değmez yani benim burnum çok kötüydü ona rağmen pişman oldum istediğin sonucu almayabiliyorsun
Kemiğin olduğu yerin fotosunu çekebilir misin çok merak ettim nasıl olmuş o kemikBende ilha
AYnen allah nasip etmedigi sürece istersen en iyisine git yine sonuc hüsran olabiliyor benim ucumdan ziyade en cok o kemik cikintisi kafama takildi nerden geldi nasil oldu göz kemik burunla ne alaka anlam veremedim gitti iyiki kör olmamisim offf
Kemiğin olduğu yerin fotosunu çekebilir misin çok merak ettim nasıl olmuş o kemik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?