Değerim 49'dan 33'e düştü, fikri olan var mı?

bana sorarsan hiçç üzülmee
bende sen öle diyincee 12.günün felan sandımmm...
bende 13.günde dahi idrarda pozitifi görmedimm....
ayrıca karar da aldım diğer denememde idrar testi yapmıycamm ne ağlamıştım yaaa
canım kendini hiçç üzmee inşş pozitif sonuç alırsınnn
rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızdaaa
bende nasip olursaa kurban bayramından sonra 2.denememi yapıcammm.....
ağlayıp da bebeklerini üzmee belkide sana tutunmuşturr....boşboşuna üzülmüş oluyosun...
ben 7.8.10. ve 13.günlerde yapmıştımm..altkomşumda her ağladığında bi bebeği düşürdüğümü sölemiştii...tabi bu işin şakası daa....
yine de sen ağlama kan gününü beklee inşş iyi sonuç alırsınn
....

Nasıl moral oluyorsun bi bilsen.Allah senden razı olsun.İlk denememde 7. gün idrar testi yaptırdın ve negatif çıktı sonra sonuçta negatif çıkınca bundada aynı psikolojiyi yaşıyorum.Bide bisürü kişi 6. gününden itibaren idrarda poziti görüyor ya:(İnşallah senin tedavinde hayırlı olur ve bebeklerine kavuşursun.:Saruboceq:Allah her isteyene hyırlısıyla nasip etsin inşallah.a.sBide bu dondurulmuş ya hem ihtimal %10 düşüyo hemde ilk seferinde tutmayanlarla aynı dönemin embrioları yine umut az gibi geliyor.Aman saçmaladım yineakannehirHayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebişlerimize.Bu arada sizin sorun neydi?

2.denemen demek senin de canımmm...
bi kere dondurulmuş embryo ile bebeği tutan çok insan varrr.....
hakkında hayırlısııı sitresten uzak durman lazımm ama sen de benim gibi pek sitreslisinn....
inşş bu denemenle bebeğine kavuşursunnn....bekliyecem sonucunu....inşş o güzel sonucuu....

arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ederim.birbirimizi tanimasakta burdan güzel dileklerde,dualarda bulunarak,yanimda oldugunuzu hissettirmek beni çok duygulandirdi.bizler kader arkadaslariyiz.insallah en kisa zamanda meleklerimize kavusuruz.
meltem arkadasim idrar testine güvenme derim.benim idrarda pozitif çiktida ne oldu.hemsirem bana kizmisti.bosu bosuna test yapip gereksiz yere strese giriyosunuz.çokta dogru aslinda.dualarim sizlerle arkadaslar...

evet bende idrara baktığımı sölediğimde bana da tüp bebeğin koordinatörü kızmıştıı..
çıkmaz neden boşuna yapıyosunn diyeee....
angel bizi bizden başka kimse anlamaz canımmm.....
inşşş bigün bizlerdee evlatlarımıza kavuşucazz....

inancimiz sonsuz oldugu için rabbim bizi en güzel sekilde mükafatlandircak. ilkay akkayadan adiyamani dinliyorum türkülerde bile bebegimi çagiriyorum.bigün mutlaka.

senin transferin olmusmuydu canim.olduysa rahim kalinligin kaçti.

Bugün perşembe gecesi ve tüm bebek isteyenler için dua ettim.Rabbim inşallah hayırlısıysa bizi evlatlarımıza kavuşturur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

meltemcim arkadasim rbbim kabul etsin dualarini.ayni sekilde bende dua ettim.simdi ise cuma saati yine etmek lazim.meryem süresini bolca okumaya çalis arkadasim.hayirli cumalar olsun..

amın......................rabbım makbul etsın dualarınızı ınşşşşşşşşşşşş........................

Kim demiş dondurulmuşlarla şans düşüyor diye? Doktorum Mustafa Bahçeci çoğu zaman dondurulmuşlarla daha iyi sonuç elde edildiğini söyledi. Dondurulmuşlar çözülene kadar birkaç aşamadan geçmiş olmalarına rağmen bozulmuyorsa ve son dakikaya kadar hayata tutunmaya devam ediyorlarsa bunlar onların dayanıklı olduğunu gösterir. Benim bir sürü arkadaşım var dondurulmuşlarla gebe kalan...
Çok fazla konuşmadan, umutlarınızın hiç kaybolmamasını ve bebeklerinize en yakın zamanda kavuşmanızı diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canim sen sanirim mustafa bahçecinin hastasisin.suanki durumun ne.güzel dileklerin içinde tesekkür ederim.

senin transferin olmusmuydu canim.olduysa rahim kalinligin kaçti.

canım eğer bana soruyosannn ben 2.denemeye henüz başlamadımmm.....
nasip olursa kurbandan sonraa düşünüyoruzz,merkez araştırıyoruzz...
diğer denemenide ist tüpdemi yapıcan angelcimm
?

Allahım hayırlısından ve sağlıklısından nasip etsin inş...
yaşanacakların önüne geçilmiyor malesef
selam ve dua ile...

:1rolleyes:Kızlar herkese merhabalar.Bugün geleneksel idrar testimin 9. sunu yapadım.akannehirÇünkim sabah işe başladımÇok üzgünüm çoookNeyse yarına hayırlısıylayerimseniben

yapmadığın iyi olmuşş bence canımmm
en iyisi kan testi gününü beklemek...
çalşma iyi gelicektir sanaa....
en azından kafandan bebeği birazda olsun atarsınn işlerin yoğunluğundann....

yapmadığın iyi olmuşş bence canımmm
en iyisi kan testi gününü beklemek...
çalşma iyi gelicektir sanaa....
en azından kafandan bebeği birazda olsun atarsınn işlerin yoğunluğundann....

Doğru çok iyi geldi çalışmak.Kafam baya dağıldı.Hayırlısı olsun inşallah.Bide biyerde bi dua yazmış biri,hatırlamıyorum nerde okuduğumu ama çok hoşuma gitti onu söyleyip duruyorum.Bak şöyle ; elini karnına koyuyormuşşsun ve Rabbim vucudumu şenlendir diyormuşsun.:Saruboceq:

Doğru çok iyi geldi çalışmak.Kafam baya dağıldı.Hayırlısı olsun inşallah.Bide biyerde bi dua yazmış biri,hatırlamıyorum nerde okuduğumu ama çok hoşuma gitti onu söyleyip duruyorum.Bak şöyle ; elini karnına koyuyormuşşsun ve Rabbim vucudumu şenlendir diyormuşsun.:Saruboceq:

bende meryem suresine başladımm 41 gün okuyacam inşşş..
ben bide şöle duydum
namaz kılıyosun bittikten sonra elini karnına koyup ayetel kürsü okuyosunn....
yani yapanlar var canımm...başka şeylerde duymuştum ama unuttumm...

bende meryem suresine başladımm 41 gün okuyacam inşşş..
ben bide şöle duydum
namaz kılıyosun bittikten sonra elini karnına koyup ayetel kürsü okuyosunn....
yani yapanlar var canımm...başka şeylerde duymuştum ama unuttumm...

Dua :Saruboceq:gönülden içten olduktan sonra hepsi kabul olur inşallah

Back
X