değerimm 205.46 şükürler olsunn....

hilall85

minik MİNA artık evindee
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.621
68
163
İstanbul
kızlarr bu benim 2.denememdii....rabbime şükürler olsun tuttu....dr.um 2.teste gerek duymadııı..15 gün sonra ultra sona bakmak için çağırdııı.....

oo cok sukur ya bende senı merak edıyordum hilalcim cok sevındım Saglıkla kucagımıza aldıgımızıda goruruz ınsalllaaahhh

cnm yaaaaaaaaaaa.inan çooooooooooooooookkk sevindim.sositososito:teytey:biliodum,inanıodum ve dua ediodum senin için ve sonunda oldu işte 1 aylık maraton mutlulukla sonuçlandı.hamilelerin duası kabul olurmuş dua et darısı bizim de başımıza olsun.hani ben umutta süleyman beye karar verdim galiba demiştimya senin dr.un ulun beydi dimi.?onamı gitsem acabayerimseniben:sm_confused:

allah mutluluğunu daim etsin canım. inşallah kese ve pıt pıtları da haber verirsin. rabiimden sana hayırlı ve sağlıklı evlat ve kolaylık bir hamilelik diliyorum (canım evlat yazacağıma iki kez erkek yazdım hayırlısı.. kaydirigubbakcemile3 )

allaha şükür gügücümm......benim dr.um ulun beydiii...tavsiye ederim ben memnunum dr.umdann...ama mutlaka süleyman beyde iyi dr.urr....zaten ekip işi sonucundaa.....
dualarım sizinle kızlarrrr...darısı sizlerin başınaaa inşş....

tebrik ederim Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin..darısı başımıza...

amin sirenascımm....erkek çocuğummu olucak dersinn:)))))))))hayırlısıı ne olursa olsun daa sağlıklı sıhhatlii bi şekildee kucağıma alırım inşş....
darısı senin başınaa sirenasss.....

hilalcim sırf senden bi haber varmı diye girdim ve çok sevindim canım benim gözün aydın allah mutluluğunu daim etsin darısı tüm bekleyenlere inş.

gügü çok güzel olurr tabiii....dr.la bu konuda görüşmedikk...zaten keseyii görmedendee bişeyy söliyemezz...hayırlısı olsunn canımm...
benim ilk denememdede tutmuştuu gerçi değerim çok azdıı 34.38 dii sonradan değerin katlanmadı ve düştüüü...yine aynı şeyleri yaşamakdan çok korkuyorumm...inşş bi sorun olmazz.....

canım hayırlı olsun bence ikizlere hamilesin kaçıncı gün degerin benim 10 cu gün 248.2 idi i allah tamamını erdirsin

canım 13. gün 35 zaten sağlıksız bir değer. zor olurdu tutunması. ama
maşallah ( ) bu değer çok çok güzel ikiz galiba. canım sen kaç ay ara verdin. seni görünce ben de heveslendim :kedi: sürekli yapacağım ayı değiştiriyorum. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…