kızlarr bu benim 2.denememdii....rabbime şükürler olsun tuttu....dr.um 2.teste gerek duymadııı..15 gün sonra ultra sona bakmak için çağırdııı.....
canim tebrikler allah tamamini erdirsin saglikla al bebisini kollarinaa:lepi:kızlarr bu benim 2.denememdii....rabbime şükürler olsun tuttu....dr.um 2.teste gerek duymadııı..15 gün sonra ultra sona bakmak için çağırdııı.....
gözün aydın olsun canım.Allah bu mutluluğunu bize de yaşatsın inşallah :))
canim tebrikler allah tamamini erdirsin saglikla al bebisini kollarinaa:lepi:
oo cok sukur ya bende senı merak edıyordum hilalcim cok sevındım Saglıkla kucagımıza aldıgımızıda goruruz ınsalllaaahhh
cnm yaaaaaaaaaaa.inan çooooooooooooooookkk sevindim.sositososito:teytey:biliodum,inanıodum ve dua ediodum senin için ve sonunda oldu işte 1 aylık maraton mutlulukla sonuçlandı.hamilelerin duası kabul olurmuş dua et darısı bizim de başımıza olsun.hani ben umutta süleyman beye karar verdim galiba demiştimya senin dr.un ulun beydi dimi.?onamı gitsem acabayerimseniben:sm_confused:
allah mutluluğunu daim etsin canım. inşallah kese ve pıt pıtları da haber verirsin. rabiimden sana hayırlı ve sağlıklı evlat ve kolaylık bir hamilelik diliyorum (canım evlat yazacağıma iki kez erkek yazdım hayırlısı.. kaydirigubbakcemile3 )
tebrik ederim Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin..darısı başımıza...
gügü çok güzel olurr tabiii....dr.la bu konuda görüşmedikk...zaten keseyii görmedendee bişeyy söliyemezz...hayırlısı olsunn canımm...
benim ilk denememdede tutmuştuu gerçi değerim çok azdıı 34.38 dii sonradan değerin katlanmadı ve düştüüü...yine aynı şeyleri yaşamakdan çok korkuyorumm...inşş bi sorun olmazz.....
canım hayırlı olsun bence ikizlere hamilesin kaçıncı gün degerin benim 10 cu gün 248.2 idi i allah tamamını erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?