değerimm 205.46 şükürler olsunn....

canım ben eylül ayında sonuç almıştımm..4 ay felan ara verdimm....
sana dr.un ne kadar ara vermenii söledii???3 ay ara vermek yeterli diyolarrr...canımm inşş 2.denemendee seninde yüzün güler....

canım ben eylül ayında sonuç almıştımm..4 ay felan ara verdimm....
sana dr.un ne kadar ara vermenii söledii???3 ay ara vermek yeterli diyolarrr...canımm inşş 2.denemendee seninde yüzün güler....

amin canım daha dotoruma danışamadım. hala kanamam var. bu hafta gidicem. bakalım artık. ya canım ben fazla dinlenemedim. deli gibi bi de dört saatlik yola gittim. rica ediyorum dinlen. hiç bir iş yapma. sürekli yattt. bu bebişler lazım bizee...

doğruu sölüyorsunn sirenascımm...12 gündür bişy yapmıyorummm ve yapmayada niyetim yokkk...kaynanam benimlee şuann..kızkardeşimlee kuzenimdee işlerimi yaptı sağolsunn....bana iyi bakıyolarr yani:))))

hilalcim canim benim cok ama cok tebrik ediyorum canim seni insallah cok güzel bi hamilelik dönemi yasarsin canim

hilalcim çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza benim dururmumu biliyorsun 2. denemende bu mutluluğu yaşıyor olman benide heveslendirdi senin adınada çok sevindim canım

hilal başlıgı görünce öyle çok sevindimki anlatatmam.........hatta eşim bile sevinç seslerime şaşırıp yanıma geldi........ayyyyyyy canım çok çok tebrik ederim sizi.............Rabbim kucagına almak nasip etsin...............ne çok sevindim akşam akşam...........
haaa bu arada genetik test yaptırdınmı ilkinden sonra.........düşünüyordun...yanliş hatırlamıyorsam.......

canım tebrikler ya çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı tüm olmayanlara inşallah

hilalcim canım benim çok güzel haber verdin bizlere nasıl sevindim anlatamam herşey yolunda gider inşallah kız hilalll ikizlerin geliyor galiba hayırlısı ve sağlıklısıyla bebeklerini kucağına alırsın inşallah
darısı bizlerin de başına

hilalcim çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza benim dururmumu biliyorsun 2. denemende bu mutluluğu yaşıyor olman benide heveslendirdi senin adınada çok sevindim canım

sağoll canımm....sende 2.denemede evladına kavuşacağına inann....ilkinde tutmamışş olabilir fakatt 2.de tutmuyacakk diye bişeyy yokk...
inşş 2.denemedee yüzün gülerr canımm

aminn canımmm...çoooooook ama çooooook teşekkür ederimm......
genetik test yaptırdımm..denemeye başlamadan dr. istedii...ve şükür bişey çıkmadıı.....
darısııı başınaaaaa inşşş

asumancımmm canımm çok sağoll teşekkür ederimm......darısı başınaa inşş arkadaşımm....az kaldıı seninde tedavine başlamanaa...

evet canim cok az kaldi hatda basladim denile bilinir cünkü bazi ilaclari kulanmaya basladim bile

çok tebrik ederim allah ahyırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirmen dileğiyle.....

inşş ablacımm..çok teşekkür ederimm...valla değer yüksek oluncaa ikiz gibi geliyordaa bilmiyorum nasipp....hayırlısı olsunn....
sen bekliyeceksinn heraldee düşükten sonraa...inşş diğer denemendee sende evladına kavuşursunn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…