canım 13. gün 35 zaten sağlıksız bir değer. zor olurdu tutunması. ama
maşallah () bu değer çok çok güzel ikiz galiba. canım sen kaç ay ara verdin. seni görünce ben de heveslendim :kedi: sürekli yapacağım ayı değiştiriyorum. kaydirigubbakcemile3
canım ben eylül ayında sonuç almıştımm..4 ay felan ara verdimm....
sana dr.un ne kadar ara vermenii söledii???3 ay ara vermek yeterli diyolarrr...canımm inşş 2.denemendee seninde yüzün güler....
hilalcim canim benim cok ama cok tebrik ediyorum canim seni insallah cok güzel bi hamilelik dönemi yasarsin canim
hilalcim çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza benim dururmumu biliyorsun 2. denemende bu mutluluğu yaşıyor olman benide heveslendirdi senin adınada çok sevindim canım
hilal başlıgı görünce öyle çok sevindimki anlatatmam.........hatta eşim bile sevinç seslerime şaşırıp yanıma geldi........ayyyyyyy canım çok çok tebrik ederim sizi.............Rabbim kucagına almak nasip etsin...............ne çok sevindim akşam akşam...........
haaa bu arada genetik test yaptırdınmı ilkinden sonra.........düşünüyordun...yanliş hatırlamıyorsam.......
canım tebrikler ya çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı tüm olmayanlara inşallah
asumancımmm canımm çok sağoll teşekkür ederimm......darısı başınaa inşş arkadaşımm....az kaldıı seninde tedavine başlamanaa...
hilalcim canım benim çok güzel haber verdin bizlere nasıl sevindim anlatamam herşey yolunda gider inşallah kız hilalll ikizlerin geliyor galiba hayırlısı ve sağlıklısıyla bebeklerini kucağına alırsın inşallah
darısı bizlerin de başına
evet canim cok az kaldi hatda basladim denile bilinir cünkü bazi ilaclari kulanmaya basladim bile
çok tebrik ederim allah ahyırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirmen dileğiyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?