değerimm 205.46 şükürler olsunn....

heyecan başladıı ne güzelll..senin ilkinde yuymurtalarınn çok güzel oluşmuştuu..inşş yine aynısı olurr ve bu seferr yüzünde güler arkadaşımmm

canimsin yaa aslinda benim transferimde cok olumlu gecmisti ve kaliteli embriyolarim vardi harda doktorum COK GÜZEL SONUC ALCAZ dedi ama kurban oldum daha layik görmedi evlat sevgisini insallh bu defa olur canim.
Tabiki felaket heycan var ama bu defa cok rahatim insallah trden sizlere güzel haberlerimi vercem

inşşş canımmm.....
vakti zamanı gelmemiştii o zamann..inşş şimdi vakti gelmiştirr..
evet 2.denemede daha rahat oluyor insann..benim için de aynı şey geçerlii..ilkinde daha fazla siters vardııı...hem daha olgunlaştıkk....ben bu sefer çok dikkat ettimm ilkindede etmiştimm ama yediklerime o kadar etmemiştimm...

cnm seniin adina sevindim.ne mutlu sana. bende ilk dememde cumartesi test yaptilar deger 8 cikti cok dusuk tabiki simdi yarin bi daha bakicaklar gerci bosuna bakicaklar ama 4 tane transfer etmislerdi taneside tutanamadimi nanamiyorum halaa.ikinci denemler daha mi sans cok oluyor acaba kizlarr ben umirsizlik icindeyimde

sağoll canımm...
bana ilk denememdee 5 taen koydularr fakat olmadıı...boş gebelik yaşadımmm.....tutmayabiliyorrdaaa ssen neden bu kadar olumsuzlaşmıssın kii..daha ilk denemenn kaldıkii değerinde 0 değill...yarınn olsunn kesin sonucunu al hele.....
vallaa 2.denemede tutma şansı daha yüksek oluyor diyolarr fakat doğrumudur bilmmm...ama şimdidenn umutsuzluğa kapılmaa inşş sendee anne olucaksınn....

insallah cnm .iste doktor cok umutlu konutu bastan gncsin yumurtaliklar iyineden tutmasin fln gibi tabiki bende kesin gibi gittim teste tuttu gibi ne biliyim streste cok vardi zaten.pardon nerde yaptirsin tup bebek merkez istanbulasin sende ne biliyim2. ye korkuyorumvacikcasi

Tebrik ederim canım çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende şuan tedavi aşamasındayım inşallah bende bu mutluğu yaşarım

hilalcanım tebrikler..oooooohhhh şükürler olsun 2.pozitifide aldık sonunda.maşallah değerinde ikiz gibi duruyor:)) benide 2.teste çağırmadı direk ultrasona gel dedi.demekki bu iyi bişey.süpeeeeeeeeerrrr:)tekrar tebrik ederim canım.

tebrik ederim,AllAh tamamına erdirsin.kan değerine bakınca ikiz gibi geldi banakaydirigubbakcemile5

çokkk çokkk gözün aydın güzel yüzlü hilalim inş. bundan sonrasıda çok güzel olacak canım
nefes55 naptı ya acaba

maşallah hilal tebriklerrrr canımm Hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle inşallahhh. en kısa zamanda bizlere de bu sevinçi Rabbim yaşatır.

kızlarr bu benim 2.denememdii....rabbime şükürler olsun tuttu....dr.um 2.teste gerek duymadııı..15 gün sonra ultra sona bakmak için çağırdııı.....

canım çok sevindim inşallah ultrason büyümesinide izlerde sonundada bebişini kucağına alırsın darısıda bize artıkhihoyyyt:dance:

hilalllllllllllllllllllllllllll
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

rabbim tamamına erdirsin inşallah.....

gözün aydın,Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...

Canım yaaaaaa topıgındede tebrıık edeyım senı ahhhhh canım sonucun cogul gebelık gıbı gozukuyor dımı.kac embrıyo transfer edılmıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…