- 20 Mart 2024
- 2.310
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.014
- 53
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Bi misafirliğe giderken götürdüğünüz tatlının ikram edilmemesi durumuna nasıl bakıyorsunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya misafirin sana değilde kendisine getirdiyseTam benim yapacağım bişeye benziyor.Misafire çaktırmadan kutuyu açar tadına bakarım güzelse kendime saklarım değilse ikram ederim dsdshs. Zaten bana getirmedin mi arkadaşım hepsi benim değil miydi yani? Bence mutlu olmalısın
Hahaha bu bendirHoş değil ikram edilmeli unutulma durumu olursa da çay kahve yaparken falan yardım edeyim sana tatlıyı da servis edelim derim![]()
O zaman evinde yesin arkadaşım. Niye çoluk çocuğun gözüne sokup canını çektiriyor??Ya misafirin sana değilde kendisine getirdiyse![]()
Ben tatlı alırken kendimi düşünerek alırım. O gün çok iyi günümdeyimdir mesela çok güzel bir tatlı alırım. Ama çok umrumda olmayan birine standart bir zamanda tatlı alıyorsam uygununu alır geçerim.Tam benim yapacağım bişeye benziyor.Misafire çaktırmadan kutuyu açar tadına bakarım güzelse kendime saklarım değilse ikram ederim dsdshs. Zaten bana getirmedin mi arkadaşım hepsi benim değil miydi yani? Bence mutlu olmalısın
Benim evime giren tatlı evimden anca kefenle pardon midemde çıkarBen tatlı alırken kendimi düşünerek alırım. O gün çok iyi günümdeyimdir mesela çok güzel bir tatlı alırım. Ama çok umrumda olmayan birine standart bir zamanda tatlı alıyorsam uygununu alır geçerim.![]()
Canın kime ne isterse diyelim o zamanBen tatlı alırken kendimi düşünerek alırım. O gün çok iyi günümdeyimdir mesela çok güzel bir tatlı alırım. Ama çok umrumda olmayan birine standart bir zamanda tatlı alıyorsam uygununu alır geçerim.![]()
Ahahah öldürücüksün beniO zaman evinde yesin arkadaşım. Niye çoluk çocuğun gözüne sokup canını çektiriyor??
Şekerim düştü sanırımAhahah öldürücüksün beni![]()
umursamamBi misafirliğe giderken götürdüğünüz tatlının ikram edilmemesi durumuna nasıl bakıyorsunuz![]()
O zaman en azından birazını kendinize ayırıp kalanını az da olsa küçük porsiyonlar halinde ikram edilmeli diye düşünüyorum. Hiç ikram etmemek bence ayıp.Tam benim yapacağım bişeye benziyor.Misafire çaktırmadan kutuyu açar tadına bakarım güzelse kendime saklarım değilse ikram ederim dsdshs. Zaten bana getirmedin mi arkadaşım hepsi benim değil miydi yani? Bence mutlu olmalısın