Erkek İnfertilitesi Değerlere bir bakabilir misiniz...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zumzum22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
52
28
3
Merhaba kızlar :) sizden bir konuda yardım isteyeceğim. 9 aylık evliyim ve artık çocuk düşünüyoruz, ilk etapta korona yüzünden bu dönem çok iyi bir fikir olmadığını düşündük erteledik 2 ay ama daha bu hastalığın biteceği yok daha fazla ertelemek istemedik. Açıkçası şu aralar etrafımda o kadar fazla isteyip olmayan tedaviye başlayan var ki biraz etkilendim. Ben daha 25 yaşındayım ama eşim 33 yaşında ve geçen yıl varikosel başlangıcı demişlerdi spermiyogram sonucu dr kötü değil ama çok ertelemeyin demişti. İnt biraz baktım ama çok açıklayıcı şeyler göremedim o yüzden buraya geldim. Sizce değerler nasıl ve böyle birşey yaşayıp korunmayınca hemen hamile kalan var mı? Yardımlarınızı bekliyorummm 🙈

Eklentiler

• CACB9CFC-21F7-43C2-82B3-B1F3AE33ECC0.webp
    CACB9CFC-21F7-43C2-82B3-B1F3AE33ECC0.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 121
Morfoloji yüzde 3 .Normali %4 ve üzeri kabul ediliyor ama hareketiniz ve sayınız gayet iyi bu morfolojiyle de gayet iyi hamile kalınabilir bence .Kuzum bide sen baksana Bal0ncuk Bal0ncuk

Merhaba kızlar :) sizden bir konuda yardım isteyeceğim. 9 aylık evliyim ve artık çocuk düşünüyoruz, ilk etapta korona yüzünden bu dönem çok iyi bir fikir olmadığını düşündük erteledik 2 ay ama daha bu hastalığın biteceği yok daha fazla ertelemek istemedik. Açıkçası şu aralar etrafımda o kadar fazla isteyip olmayan tedaviye başlayan var ki biraz etkilendim. Ben daha 25 yaşındayım ama eşim 33 yaşında ve geçen yıl varikosel başlangıcı demişlerdi spermiyogram sonucu dr kötü değil ama çok ertelemeyin demişti. İnt biraz baktım ama çok açıklayıcı şeyler göremedim o yüzden buraya geldim. Sizce değerler nasıl ve böyle birşey yaşayıp korunmayınca hemen hamile kalan var mı? Yardımlarınızı bekliyorummm 🙈
Sperm sayınız iyi.. Hızlarınız normal biraz arttırılabilir
Morfolıji Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm kuzumun dediği gibi en az 4 olması beklenir ana 2 bile yeter diyen doktırlar var.. Yani değerler gayet iyi

Bir takviye alın .Promen K, promotil , proxeed plus tarzı .Havuç yesin eşin bol bol veya suyunu sıkıp verin, bol bol kavrulmamış kuruyemiş yesin.Ha bu arada zaten doktorlar herşey normal olsa bile 1 yıl süre veriyorlar .O yüzden stres yapmayın olur inşallah

Selam kızlar testi yorumlayabilen varmi?
Çocuk olması icin

Eklentiler

• Screenshot_20200524-004021_Chrome.webp
    Screenshot_20200524-004021_Chrome.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 91
Degerler normale yakın ama 33 yaş olduğu için keçiboynuzu pekmezi ve multivitamin takviyesi iyi olur, benim eşimin değeri düşük idi , multivitamin kullandı değerleri normale geldi

Back
X