Değerleri Yavaş Yükselip Başarili Olan Varmi

şuan durumun ne gamzeciğim geçmiş olsun bi gün olacak en azından diye düşünüyorum bende.Desteğin için çok sağol allah bir an evvel muradını versin burdaki bütün arkadaşlarımın aminnnn

canım benim bazen böyle olan arkadaşlar var ve görüyoruz ki bir çoğunda sorun olmuyor.inşallah seninde hakkında hayırlısı olur...

canim benim ilk degerim adetime 2 gun kala 31 di bir hafta sonra yani adetimi 5 gun gectigindeye 617 olmustu...uzulme artar!!!

ddm ve mehay çok teşekkür ederim beni yüreklendiriyorsunuz allah razı olsun muradınızı tez vakitte versin

yarına iş yerinde kendime yapacak bol bol iş bulayım hatta dışarı da çıkabilirim zaman çabuk geçer.

tahlil sonucum 23.15 ti bugünde 27.47 olmuş bişeyler söyleyin benim gibi olan varmı.çıldıracamklava:Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen

ayşecim merhaba canım bu senin ilk tahlil günün değilmi formda bu rakamda olupta olumlu denilenler vardı ve olumluda ilerliyordu.Sen doktorunla görüştün mü ne dediler.

ayşecim yeniden okudum ikinci talilinmiş
benimde çok yavaş ilerliyor canım bu gün ne sevindirici nede üzücü bi haber verebiliyorum senin gibi.ilki 59 ikincisi 112 üçüncüsü 149 malesef halbu ki en az 200 olmalıymış hiç bir şey söyliyemiyor hemşireler ve doktor beklemekten başka çare yok ayın 13 de keseyi görmek için çağırdılar.

benimki seninkinden kat kat düşük ama hemşireler bebek yavaş gelişiyor diyorlar benim anlayamadığım seninkine niye öyle demişler.moralim çok bozuk.içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.hiç umudum kalmadı.allahım ben bu acıyı ömür boyu çekecekmiyim....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar umudunuzu yıtırmeyın inş bebıslerınız sıze sımsıkı tutunacaktır yeterkı sız kararlı olun

kızlar umudunuzu yıtırmeyın inş bebıslerınız sıze sımsıkı tutunacaktır yeterkı sız kararlı olun

çok doğru söylüyorsun swetlana hala orda ben güçlü ve sağlam olursam benden besleneceği için ona bu şekilde yardımcı olacağım ama canı kalmak istemiyorsa o da allahın bileceği iş.Bu kadarını bile yaşamıştımki bu zamana kadar bu da bi şey her şeyin hayırlısı olsun artık destekleriniz için teşekkür ediyorum aklınıza geldikçe dua ederseniz çok mutlu olurum bende burdan bütün arkadaşlarım için duacıyım

cnm senı cok ıyı anlıyorum hanı derlerya yıyecek ekmegı varsa ne yaparsan yap dusmez ama yoksada hıc yerınden kalkmasanda duıser ama inş senı degerllerın yukselecek ve bebısın sana sıkı sıkı tutunacak annesı yeterkı sen ona guven

çok tatlısın swetlena teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun onu kendi haline bıraktım kendini istediğimi biliyor.Oda istiyor her haldeki direniyor baksana azda olsa artış gösteriyor eger doğarsa çok sağlam ve güçlü inatçı bir bebek olacağını düşünüyorum.Allah her şeyin hayırlısını versin ben ona güveniyorum sukunetli olursam sanırım oda bana güvenecek

kızlar yaptığım araştırmalar neticesinde durumumun dış gebeliğe çok yakın bir durum olduğunu gördüm.Yani dış gebelikte yapılan seri kan takiplerinde kan değerinin yeteri kadar artmadığını yazıyor.Bakalım ne olacak sonuç hayırlısı

inşallah degıldır.ben de geçirdim çok kotu bir durum.Acısından ziyade bebek ümidinin bittiğine yanıyor insan.hamileyim sanıyosun seviniyosun bakıyosun hamile degilsin.Umarım degerlerin yavaş artıyordur umudunu yitirme ama dr kontrolunde ol ki dış gebelikse erken müdahele olsun

peki tulipe senin değerlerin nasıldı kan takipleri sonucumu anlaşıldı sana acını hatırlatmak istemiyorum ama tecrübeli olduğun içinde bilgi almak istedim kusura bakma

yücem dış gebeliği en ağır şekilde geçirmilş biri olarak seni uyarmak istedim.ilk testim 35 ,ikincisi 32 çıkmıştı.sonra da adet kanamalarım başladı ama çok yoğundu.10 gün sürdü.dr um da bana değerimin düşüşe geçtiğini ve düşük yaptığımı söyledi ben de düşürdüm sandım.adet bitiminden itibaren sanki idrar yollarımı üşütmüşüm gibi ağrılarım başladı ve gün geçtikçe arttı.en sonunda sağ karın boşluğumda korkunç bir ağrıyla beraber hissizlik başladı.ayakta dik duramıyordum.gerisini boşver....yalnız benim durumum çok garipti hiç çamaşırımda kan olmamıştı o yüzden de anlamamıştım ben.

lütfen ağrılarını iyi takip et canım.dış gebelik olup olmadığı henüz belli değil.değerlerin yüksek bence.yani hala umut var.o yüzden sağlam dur moralini bozma. sadece tedbiri elden bırakmamak lazım Allah benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın çok zordu.bilmek lazım böyle bişiy de var ben çok cahildim bu konuda hiç duymamıştım.Ölümden döndüm üstüne 2 neg denemem var ve hala hastanelerdeyim.testler falan bir umut uğraşıyorum işte.kaderimizde ne varsa yaşıyoruz..tekrarlıyorum bebişin belki sağlıklı büyüyor stres yapıp üzme annesi.umutla bekle.inşallah herşey yolunda gider.dua et bol bol, ben de ediyorum hepimize...Allah hakkımızda hayırlısını versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…