yücemcim doktor 3.teste gerek yok çünkü bizim için 12.günden sonraki değer önemli dedi.yapmam gereken bazı şeyler verdi.(günde 3 saat yatak istirati,1saatten fazla ayakta durmak yok,3 litre sıvı tüketilecek ama asitli ve gazlılar hariç temmuzun ilk haftası da kontrole çağırdı.birde kullandığım ilaca ek yaptı(coraspin100,progestan,polivitc) buna folbiol ekledi arkadaşım.iyi dileklerin içinde teşekkür ederim ayrıca.abbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın...
benim birinci değer 161 ikinci ölçüm değeri 245 doktorum dış gebelikten şüpheleniyor.yarın tekrar gidicem umarım okuduğum örneklerdeki gibi herşey yolundadır.Ağlayacağım stresten artık(
canım bende şuanda dış gebelik geçiriyorum değerin düşmesini bekliyorum.
kanamanız varmı?
yada varmıydı?benimne kanamam nede ağrım var?anlamıyorum sonradanmı çıkacak belirtiler?
doktorunki sadece bişüphe?
kanamanız varmı?
yada varmıydı?benimne kanamam nede ağrım var?anlamıyorum sonradanmı çıkacak belirtiler?
doktorunki sadece bişüphe?
adetinin üzerinden kaç gün geçti?
inşallahh canım ya .İkigündür ne uyku kaldı nede sabır.ÇAtlayacağım..Duanızı eksik etmeyin
diğer sayfada kimyasal gebelik geçirdikten sonra hiç adet görmeden hamile kaldım demişsin. kimyasal gebelikteki değerlerin kaçtı cnm senin?
6 gün geçti.noldu acaba?
68 en yüksekti.sonra düştü sıfırlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?