Değerleri Yavaş Yükselip Başarili Olan Varmi

butterfly canım çok büyük geçmiş olsun sana ne kadar teşekkür etsem azdır bi tanem belli ki çok acılar yaşamışsın söylediklerini dikkatle takip edeceğim.Umudumuda yitirmedim inşallah içimde büyümeye devam edecek ama temkinliyimde dediğin gibi.Canım bende senin için duacıyım inşallah bir gün uzak olmayan bir gün o tatlı mükafatını alacaksın

teşekkür ederim canım.test sonucunu merakla ve umutla bekliyorum.mutlaka haber ver.hayırlısı neyse o olsun....

arkadaşlar 30 mayısta ilk aşılamamı oldum.11.günü test yaptım ve sonuç 18.61 sizce normal mi?Yaptırdığımız klinik daha çok yeni bi gebelik dedi ama içim rahat değil yardım edin lütfen

hayırlı olsun tebrikler gebeliğin bundan sonrada sağlıklı sıhhatli devam etsin .Doktorun ne dedi bir daha tahlil istedi mi?

yücemcim doktor 3.teste gerek yok çünkü bizim için 12.günden sonraki değer önemli dedi.yapmam gereken bazı şeyler verdi.(günde 3 saat yatak istirati,1saatten fazla ayakta durmak yok,3 litre sıvı tüketilecek ama asitli ve gazlılar hariç temmuzun ilk haftası da kontrole çağırdı.birde kullandığım ilaca ek yaptı(coraspin100,progestan,polivitc) buna folbiol ekledi arkadaşım.iyi dileklerin içinde teşekkür ederim ayrıca.abbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın...

tebrikler canım başardın . bebeğin hayırlı ve uğurlu olur inşallah kısmetiyle gelir diğer anneleride sevindirir inşallah.

amin amin aktüelcim inşallah darısı bizim de başımıza olurda bu konuda bizimde yüzümüz güler.Gaye tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin anım çok dikkat et kendine

benim birinci değer 161 ikinci ölçüm değeri 245 doktorum dış gebelikten şüpheleniyor.yarın tekrar gidicem umarım okuduğum örneklerdeki gibi herşey yolundadır.Ağlayacağım stresten artık(

benim birinci değer 161 ikinci ölçüm değeri 245 doktorum dış gebelikten şüpheleniyor.yarın tekrar gidicem umarım okuduğum örneklerdeki gibi herşey yolundadır.Ağlayacağım stresten artık(

canım bende şuanda dış gebelik geçiriyorum değerin düşmesini bekliyorum.

kanamanız varmı?

yada varmıydı?benimne kanamam nede ağrım var?anlamıyorum sonradanmı çıkacak belirtiler?
doktorunki sadece bişüphe?

bence sen dış gebelik geçirmiyorsun cnm. yarın doktorun da aynı şeyi söyleyecek gör bak.

inşallahh canım ya .İkigündür ne uyku kaldı nede sabır.ÇAtlayacağım..Duanızı eksik etmeyin

inşallahh canım ya .İkigündür ne uyku kaldı nede sabır.ÇAtlayacağım..Duanızı eksik etmeyin

diğer sayfada kimyasal gebelik geçirdikten sonra hiç adet görmeden hamile kaldım demişsin. kimyasal gebelikteki değerlerin kaçtı cnm senin?

6 gün geçti.noldu acaba?

kimyasal gebelik geçirdikten sonra doktor ilaç verdi mi cnm sana? 6 gün daha erken dış gebeliğe karar vermek için. ben kimyasal gebelik geçirirken doktorum dış gebelik ihtimalini de düşündü ama henüz erken buna karar vermek için demişti. ben de 6. gün görüşmüştüm doktorumla. en az 10 gün geçmeli demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…