Kadınlar da erkekler de neden bunun konusunu açar hiç anlamam o kadar gereksiz ki. ben hep şeffaf oldum eşim de ben de böyle bir konu açmadıkben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
ben hic söylemedim çünkü gerçekten eşimden önce erkek arkadaşım olmadı hayatımda ilk ve tekkben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
Ne dedi babaniz?Evet esim basima kalkti bunu..ustelik babamin da bekarkenki eski erkek arkadasimdan haberi yoktu ve esim babama soyledi beni sikayet etti..tabii babam esimin agzinin payini Verdi ve esim o gun bu gundur bir daha bu konuyu acmadi..esime anlatmam da soyle olmustu..biz uc aylik falan evliydik esim dedi ki benim sana bisey soylemem lazim vicdanim rahat degil, ben bekarken bir kiz arkadasim olmustu, sana olmadi demistim dedi..ben. de i itiraf edince ben de ettim, etmez olsaydim, evliligimin o gunden sonrasi bana zehir oldu..benden suphelenmeler basladi, acaba aldatiyor mu beni diye, kiskanclik krizlerine girdi, 4 ay oncesine kadar burnumdan getirdi bu konuyu ve sonra biz bosanacak olduk babami cagirdik babama bunu anlatacagini hic tahmin etmiyordum, anlatti ve babam esimin agzinin payini verince konu orada kapandi.
Anneniz neden sizi bu konuda baskıda bırakıyor ki? Sonuçta evlilik sizin. Söylememenizi tercih ederim, hayatımda kimse olmadı demeyin tabiki bu hiç inandırıcı olmaz zaten. Ama yakinlasmadiginizi el ele tutusmadiginizi vs söyleyin. Çünkü erkek milleti, en ufak tartışmada başınıza kakabilirben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
Sen bugune kadar kimseyle gorustun mu gorusmedin mi, muhakkak ki gorusmussundur dedi, esim de Evet oldu oyle bir sey dedi, babam da dedi ki sen universitede calisan birisin, ben universite okumadim ama as Cok biliyor ve goruyorum, universite okuyan biri, ister istemez birisiyle gorusup tanisiyor, sen okumus bir kizla evlenmeyi istediysen, bunu da goze alacaksin, senin o hickimseyle gorusmemis sandigin koyundeki kizlar da en az 5 tanesiyle gorusmus tanismistir konusmustur, devir bu devir, boyle olmasa daha iyi ama yapacak birsey Yok, devir boyle, ben de ilk kizim sevgilisi oldugunu evleneceklerini soylediklerinde deliye donmustum ama zaman ve simdi bir bakiyorum ki ooooo, devir coktan degismis, bunu kabul edeceksin ve o bakis acini degistireceksin..sen de konusmasaydin kimseyle oyleyse o zaman senin o bekarken konustugun kizla simdi kimse evlenmesin madem, oyle ya, sen konusmussun onunla, evlenmesin onunla kimse artik..... DEDI BABAMNe dedi babaniz?
Çok iyi demiş =) babanizin ellerinden öpüyorum. Iyi senelerSen bugune kadar kimseyle gorustun mu gorusmedin mi, muhakkak ki gorusmussundur dedi, esim de Evet oldu oyle bir sey dedi, babam da dedi ki sen universitede calisan birisin, ben universite okumadim ama as Cok biliyor ve goruyorum, universite okuyan biri, ister istemez birisiyle gorusup tanisiyor, sen okumus bir kizla evlenmeyi istediysen, bunu da goze alacaksin, senin o hickimseyle gorusmemis sandigin koyundeki kizlar da en az 5 tanesiyle gorusmus tanismistir konusmustur, devir bu devir, boyle olmasa daha iyi ama yapacak birsey Yok, devir boyle, ben de ilk kizim sevgilisi oldugunu evleneceklerini soylediklerinde deliye donmustum ama zaman ve simdi bir bakiyorum ki ooooo, devir coktan degismis, bunu kabul edeceksin ve o bakis acini degistireceksin..sen de konusmasaydin kimseyle oyleyse o zaman senin o bekarken konustugun kizla simdi kimse evlenmesin madem, oyle ya, sen konusmussun onunla, evlenmesin onunla kimse artik..... DEDI BABAM
Bence anlatma.Erkeklerin çoğu bu konuyu takıntı haline getiriyor.Ayrıca ne gerek var.
Sorarsada yüzeysel birşeyler anlat,detaya girme.Eğer sorasa oda.
Sorarsa bilmesi gerektiği kadarını anlatırım .. Sonuçta olmuş bitmiş.. Ama sağlıklı değil. Şahsen bana anlatıldığında ben geçmişe takılıp kalıyormuşum gibime geliyor ...
Bence anlatma... sürekli sorular duyarsın gibime geliyor onunla ilgili :)
benim ki canlı canlı şahit olmuştu zaten
Anlatma bence..Sonra bir tartışma durumunda pişirip pişirip önüne sunabilir..Çok okuduk burda bu tarz olayları...
Ben sevgiliyken birr birr anlatıyordum ne var ne yoksa,evlenmeyiz gözüyle bakıyordum belkde
sonrada başıma kalktı tabi ama onun ilişki listesi daha uzun oldugundan ses çıkıarmadı.
Bu konuda konuşmamak yalan söylemek anlamına gelmiyor ki. Eğer sorarsa ya da konusu açılırsa tabiki de gizlemeyin. Hoş değil. Ama konusu neden açılsın. O size geçmiş ilişkilerinden bahsediyor mu? Siz bunu sorun yapar mısınız?
Ben anlatmistim flort doneminde vs cogu seyi basimada kakilmadi sorularda sorulmadi gayet nettim cunku zaten erkekten erkege degisir herhalde
Genel olarak kimse ilk sevgilisiyle evlenmemistir ayy ne ben sorarim nede o boylesi daha iyi :)
Bu konu erkrkten erkege degisir.
Anlatirsan sorun etmeyecek erkek de var
Seni kotu kadin ilan edecek adam da var.
Bence gerek yok zaten geçmişinizi anlatmamanız sizi yalancı durumuna getirmez kiben anlatmadım eşiminde hoşuna gitmezdi, bana kalırsa erkekler bu durumdan pek haz etmeyebilir gerek yok geçmiş geçmişte kalmış neden anlatayım ki eski sevgilimi
Hiç konuşmadım esimle oturup bunları, ne o bana sordu ne ben ona. Sadece geçenlerde üniversiteden arkadaşları eski bir fotoğraf paylasmışlar(hangi akla hizmet çözemedim ama ) facebooktan eşimide etiketlemişler, yanında bir kız, sevgilin miydi dedim evet dedi ilk ve son o olmuştur aramızdaki muhabbet
hayır asla anlatma sonra başa kakarlar
eşiniz sormadı mı bu durumu.
Kıskandırmak için bir kez anlatmak istedim tepkisini söylemek bile istemiyorum yani erkekler sevmez böyle şeyleri :)
Geçmiş geçmişte kalmalı, iki taraf da deşmemeli.
Sürekli eski konuşulacaksa yeni şeyler yaşamanın bir anlamı yok.
Bilmek istemiyorsa anlatilmamali. Ama yok illa da anlat derse anlatın ama pek hoslanmiyor erkekler boyle şeyler duymaktan.
Evet esim basima kalkti bunu..ustelik babamin da bekarkenki eski erkek arkadasimdan haberi yoktu ve esim babama soyledi beni sikayet etti..tabii babam esimin agzinin payini Verdi ve esim o gun bu gundur bir daha bu konuyu acmadi..esime anlatmam da soyle olmustu..biz uc aylik falan evliydik esim dedi ki benim sana bisey soylemem lazim vicdanim rahat degil, ben bekarken bir kiz arkadasim olmustu, sana olmadi demistim dedi..ben. de i itiraf edince ben de ettim, etmez olsaydim, evliligimin o gunden sonrasi bana zehir oldu..benden suphelenmeler basladi, acaba aldatiyor mu beni diye, kiskanclik krizlerine girdi, 4 ay oncesine kadar burnumdan getirdi bu konuyu ve sonra biz bosanacak olduk babami cagirdik babama bunu anlatacagini hic tahmin etmiyordum, anlatti ve babam esimin agzinin payini verince konu orada kapandi.
Kadınlar da erkekler de neden bunun konusunu açar hiç anlamam o kadar gereksiz ki. ben hep şeffaf oldum eşim de ben de böyle bir konu açmadık
ben hic söylemedim çünkü gerçekten eşimden önce erkek arkadaşım olmadı hayatımda ilk ve tekk
Eşim taa sevgiliyken hayatıma giren çıkan herseyı sordu bende anlattım..
Basıma falanda kalmadı..
Ama durduk yere kendim anlatmazdım..sordugu ıcın cevapladım
Seni hatırlıyorum.sevgilin mu var =) unutmana sevindim.mutlu olursun umarım
Ne dedi babaniz?
Benimki ilişkimi biliyordu zaten, tanık olanlardan biridir
Hiç başıma kakma durumu olmadı zaten buna cesaret edemez alacağı cevabı bilir
Ama bilmeyen adama anlatmanın gereği yok, bir çok erkek takıntı yapar bu konuları
Bilmesi gereken bir durum olursa söylersin
Anneniz neden sizi bu konuda baskıda bırakıyor ki? Sonuçta evlilik sizin. Söylememenizi tercih ederim, hayatımda kimse olmadı demeyin tabiki bu hiç inandırıcı olmaz zaten. Ama yakinlasmadiginizi el ele tutusmadiginizi vs söyleyin. Çünkü erkek milleti, en ufak tartışmada başınıza kakabilir
Sen bugune kadar kimseyle gorustun mu gorusmedin mi, muhakkak ki gorusmussundur dedi, esim de Evet oldu oyle bir sey dedi, babam da dedi ki sen universitede calisan birisin, ben universite okumadim ama as Cok biliyor ve goruyorum, universite okuyan biri, ister istemez birisiyle gorusup tanisiyor, sen okumus bir kizla evlenmeyi istediysen, bunu da goze alacaksin, senin o hickimseyle gorusmemis sandigin koyundeki kizlar da en az 5 tanesiyle gorusmus tanismistir konusmustur, devir bu devir, boyle olmasa daha iyi ama yapacak birsey Yok, devir boyle, ben de ilk kizim sevgilisi oldugunu evleneceklerini soylediklerinde deliye donmustum ama zaman ve simdi bir bakiyorum ki ooooo, devir coktan degismis, bunu kabul edeceksin ve o bakis acini degistireceksin..sen de konusmasaydin kimseyle oyleyse o zaman senin o bekarken konustugun kizla simdi kimse evlenmesin madem, oyle ya, sen konusmussun onunla, evlenmesin onunla kimse artik..... DEDI BABAM
Size sormadığı sürece anlatmayın bence. Sorduğu zamanda detaylara girmeden anlatın. Bazı erkekler o konularda çok takıntılı olabiliyor çünkü. Ben eşime hic sormadım mesela ki o da bana. Bence geçmiş geçmişte kalmalı..
hepinize öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :) bu soruyu sormamdaki amac esasen şuydu;Bunu her erkeke kaldıramaz. Biz sevgiliyken eşimle karşılıklı konuşmuştuk. İkimizde kakmadık birbirimizin başına.
Ben her zaman da içimden şunu geçiririm 'iyi ki daha önce ki ilişkilerim olmuş ve tecrübe edinmişim yoksa eşimin kıymetini bilemezdim'
Ama anlatmayın her erkek bir değil, bunu psikopatı var aşırı kıskanç olanı var gerek yok anlatmaya.
canımm :) nerdeee :) ısınabilsem taliplerimden birine belki mutlu olucam ama sanırım ben acı çekmeye alışmışım. onun ise hayatında başkasının olduğunu düşünüyorum kıskançlıktan deliye dönüyorum günlerdir. facede kapak fotosu koymuş. üzülme der mevlana; bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması gerektiği içindir diye. bir tane de kız var o da beğenmiş bunu. son zamanlarda erkek arkadaşımın herşeyini beğeniyor. bunu beni düşünerek mi koydu bilmiyorum nasıl yorumlamalıyım. madem beni biliyorsun bir fikir yürütsen :) ne demek oluyor bu anlamadım. daha iyisini buldu (yani o kızı) benle olmadığı için üzülmemesi mi gerekiyor. yoksa bana gelmeye çalışıyor da engeller var zorluyor olsun diye olmuyor mu? bu şekilde ayrıldı zaten benden olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok biz olamıyoruz demişti. deli olucam kıskançlıktan Defnecim yardımm .Seni hatırlıyorum.sevgilin mu var =) unutmana sevindim.mutlu olursun umarım
Dur bi yarım saatten eve geciyorum mesaj aticam sana uzunnn uzunnn =)canımm :) nerdeee :) ısınabilsem taliplerimden birine belki mutlu olucam ama sanırım ben acı çekmeye alışmışım. onun ise hayatında başkasının olduğunu düşünüyorum kıskançlıktan deliye dönüyorum günlerdir. facede kapak fotosu koymuş. üzülme der mevlana; bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması gerektiği içindir diye. bir tane de kız var o da beğenmiş bunu. son zamanlarda erkek arkadaşımın herşeyini beğeniyor. bunu beni düşünerek mi koydu bilmiyorum nasıl yorumlamalıyım. madem beni biliyorsun bir fikir yürütsen :) ne demek oluyor bu anlamadım. daha iyisini buldu (yani o kızı) benle olmadığı için üzülmemesi mi gerekiyor. yoksa bana gelmeye çalışıyor da engeller var zorluyor olsun diye olmuyor mu? bu şekilde ayrıldı zaten benden olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok biz olamıyoruz demişti. deli olucam kıskançlıktan Defnecim yardımm .
bekliyorum canım :)Dur bi yarım saatten eve geciyorum mesaj aticam sana uzunnn uzunnn =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?