Sakın anlatim deme o sana sevgililerini anlatsa ilerde tartıştığınız da yüzüne vurursun erkeklerde aynen öyledir şekerim sakın haben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
bnm sevgilim olmadi eski esimden once ama anlatmazdim sanirim.. bsy demez, konuyu acmazdim.. ne gerek var ki?ben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
ben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
yani ne gereği var yaşanmış ve bitmiş onu tekrar canlandırıp huzur kaçırmaya ne gerek varben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
ben daha ilişkimizin ilk başında herşeyi anlattım benimle bir yola çıkacaksa herşeyi bilmeli aynı şekilde bende onun nesi var nesi yoksa öğrenmeliyim ki ona göre yol alalım.ben anlattım o da anlattı daha sonrasında bu konuları asla açmadık ikimiz de rahatız o yüzden dürüstlük en önemli şey şu hayattaben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
söylersin belki ama ballandıra ballandıra anlatma . yok çok sevdik birbirimizi. çok uzun sürdü falan deme.. üstü kapalı anlat aranızın açılmasına sebep olur.. çünkü çoğu erkek duyunca sinirleneceğini bildiği halde deli gibi dinlemek isterler sonra kaflarına takıntı olur..ben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
ben uzun süreli olduğu için son ilişkimi söyledim sadece uzun uzun anlatmadım. onun dışında ne o bana sordu ne ben ona hiç konusu dahi aaçılmaz merak edilmez bizim aramızda geçmiş.ben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
bende birşey saklanmaması taraftarıyım. genel hatlarıyla eşim herşeyi biliyor en başta anlattım ben. böyle olması bence sağlıklı ilişki için şart. eğer karşı taraf seviyorsa sizi bence başa kakmaz kimse. bende bilmek isterim çoğu şeyi. başta herşeyi anlattığım için eşimde sormadı sonrasında. en ufak br güven sorunu bile yaşanmadı evliliğimizdeben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
Sormuyosa kurcalama ozaman canim...Sevgilime ben geçmişimle ilgili yalan söylemedim ve haziranda nişanlanıyoruz.Üç yıldır da ne o bana ne ben ona geçmişi açmadık
Ewet cok dogru...Benim esimde bizzat şahit olmuştu eski iliskime hatta onun omzunda aglamistimbende ayni sekilde onun eski sevgilisini bilirdim. Ama aramizda duygusal bi yakinlik olduktan sonra hic konuşmadık. Bence gerek yok. Sorarsa da yalan soylenmemeli ama detaya girilmemeli
Sormuyosa kurcalama ozaman canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?