değerli üyeler fikirleriniz bana yol gösterecek ilgilenin lütfenn

Sakın anlatim deme o sana sevgililerini anlatsa ilerde tartıştığınız da yüzüne vurursun erkeklerde aynen öyledir şekerim sakın ha

bnm sevgilim olmadi eski esimden once ama anlatmazdim sanirim.. bsy demez, konuyu acmazdim.. ne gerek var ki?

Bence başından nişan ya da söz gibi bir durum geçmediyse bilmesinin anlamı yok ..
Ben de sormam eşimde sorsun istemem ..
Geçmiş sonuçta adı üstünde .

yani ne gereği var yaşanmış ve bitmiş onu tekrar canlandırıp huzur kaçırmaya ne gerek var bişeyler duymak istiyorsada gerektiği kadar bilgilendirilir,okdar....

ben daha ilişkimizin ilk başında herşeyi anlattım benimle bir yola çıkacaksa herşeyi bilmeli aynı şekilde bende onun nesi var nesi yoksa öğrenmeliyim ki ona göre yol alalım.ben anlattım o da anlattı daha sonrasında bu konuları asla açmadık ikimiz de rahatız o yüzden dürüstlük en önemli şey şu hayatta

söylersin belki ama ballandıra ballandıra anlatma . yok çok sevdik birbirimizi. çok uzun sürdü falan deme.. üstü kapalı anlat aranızın açılmasına sebep olur.. çünkü çoğu erkek duyunca sinirleneceğini bildiği halde deli gibi dinlemek isterler sonra kaflarına takıntı olur..

bence anlatma ben anlattım sürekli başına kakar vallaha.önceden böyle yapmamışsın ama diye.fazla birşey anlatma sakın sakın sakın

ben uzun süreli olduğu için son ilişkimi söyledim sadece uzun uzun anlatmadım. onun dışında ne o bana sordu ne ben ona hiç konusu dahi aaçılmaz merak edilmez bizim aramızda geçmiş.

yşadığım yer küçük yer benim ben anlattım sevgiliyken zaten 1 ay sevgili oldukhemen sözlendik ama senden duyması güven verir ben huzursuz oldum anlattım hemen

bende birşey saklanmaması taraftarıyım. genel hatlarıyla eşim herşeyi biliyor en başta anlattım ben. böyle olması bence sağlıklı ilişki için şart. eğer karşı taraf seviyorsa sizi bence başa kakmaz kimse. bende bilmek isterim çoğu şeyi. başta herşeyi anlattığım için eşimde sormadı sonrasında. en ufak br güven sorunu bile yaşanmadı evliliğimizde

hic gerek yok. ne sen anlat ne o anlatsin. yasanmis bitmis, bitmisligi desmenin anlami yok. birlikte yeni sayfa acmissiniz, oyle devam edin.

Bende anlattim benden duysun baskasindan yalan yanlis duyup problem cikmasin die. Oda bana anlatti Hic de basima kakmadi 3 senedirde evliyim... ama tabi erkekten erkegede fark vardir... en ufak bisiyi basina kakiyorsa anlatma derim ben...

Sevgilime ben geçmişimle ilgili yalan söylemedim ve haziranda nişanlanıyoruz.Üç yıldır da ne o bana ne ben ona geçmişi açmadık

Benim esimde bizzat şahit olmuştu eski iliskime hatta onun omzunda aglamistimbende ayni sekilde onun eski sevgilisini bilirdim. Ama aramizda duygusal bi yakinlik olduktan sonra hic konuşmadık. Bence gerek yok. Sorarsa da yalan soylenmemeli ama detaya girilmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…