Ben sevgiliyken birr birr anlatıyordum ne var ne yoksa,evlenmeyiz gözüyle bakıyordum belkdeben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
ben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
ben şunu merak ediyorum. özellikle evli üyecanlardan fikir duymak isterim. evlenmeden önce görüştüğünüz erkek arkadaşlarınızı eşlerinize anlatıyor musunuz? bilmeleri gerekiyor mu? ya da bekar üyecanlar eski sevgilinizi yeni sevgilinize anlatıyor musunuz? şahsen ben erkek olsam ve bir kız bana hiç sevgilim olmadı dese bu devirde inanmam siz ne düşünüyorsunuz? annem bana söylemem gerektiği konusunda ısrar ediyor ben ise yalan söyleyemiyorum. eşleriniz bu durumu başınıza kaktı mı hiç?
eşiniz sormadı mı bu durumu.Bence gerek yok zaten geçmişinizi anlatmamanız sizi yalancı durumuna getirmez kiben anlatmadım eşiminde hoşuna gitmezdi, bana kalırsa erkekler bu durumdan pek haz etmeyebilir gerek yok geçmiş geçmişte kalmış neden anlatayım ki eski sevgilimi
eşiniz sormadı mı bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?