- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Daha şimdiden gönlünü almaya üşenen adamla evlendikten sonra işin zor..
Çok küsme, kırılma bari de az üzül..
hemfikirim ..
işin zor o zmn ..
aslan burcu mu nedir ?
özür dilemek yüceliktir ..
Yok kova burcu.
Ben biraz fazla duygusal bi yapıya sahibim o daha gerçekçi. Benim soylediklerim ona çoğu zaman rüya alemi gibi geliyor farkındayım ama yapacak bişey yok bu dinlemesine engel olmamalı diye düşünüyorum. Özür dilerdi önceden ama artık yapmıyo beni yoranda bu
düğününüze de az kalmış ..
''bu adam benim hayat arkadaşım ''diyebiliyorsan sorun yok ..
Benim karşımdaki insandan beklediğim şeyler sevsin saysin sahip çıksın yeter şeklinde. Allaha Şükür seviyorum seviliyorum sahip te çıkıyor (yanlış anlaşılmasın karışıp kısıtlama değil bahsettigim şey) özünde çok iyi bi insan. 2 ay öncesine kadar da çok düşünceli anlayışlı bi insandı ama işte artık çok çabuk sinirleniyo ve cok kırıcı konuşuyor sinirliyken. Düğün stresi olabilir sorun borclarimiz da olabilir
düğün yapmak kolay değildir ..
3 yıldır ödüyoruz borçları ..
herşey olur gider sevgi olduktan sonra..
sevginiz daim olsun cnm .. mutluluklar ..
Amin teşekkür ederim inşallah yuvamiza bi girmek şu düğünü bi atlatsak çözülecek sıkıntılarımız inanıyorum. Sizinde mutluluğunuz daim olsun
Aramızda çok mesafe var bizim 800 km kadar yanyanayken bi sıkıntımız yok çünkü ben onu görünce herseyi unutuyorum. Ama uzaktayken kendimi anlatmaya çalıştığım da beni dinlemiyor. Ya işim var diyip telefonu kapatıyor ya da sinirleniyorum diyip yazdıklarıma cevap vermiyor
Kızlar benim sorunum nişanlımla. Kendisini çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama çok kolay sinirlenen bi yapıya sahip ve bu durum artık beni iyice yipratiyor. Anlamadan dinlemeden hemen sinirleniyor ve konuyu kestirip atıyor. Kendimi anlatmaya çalıştığım zaman da bidi bidi yapıyorsun diyor. Ya da ben bişey anlatırken hemen bla bla hep aynı şeyler diyor. O kırıldığı zaman Özür dilemezsem barışmıyor ben kırıldım diyorum susuyor ertesi gün hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim konustuklarimi kale almaması artık beni çileden çıkarıyor.
Ayrılmak gibi bir niyetim yok çok seviyorum ama ne yapsam ne desem beni anlaması için bilmiyorum fikir istiyorum sizlerden
Kızlar benim sorunum nişanlımla. Kendisini çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama çok kolay sinirlenen bi yapıya sahip ve bu durum artık beni iyice yipratiyor. Anlamadan dinlemeden hemen sinirleniyor ve konuyu kestirip atıyor. Kendimi anlatmaya çalıştığım zaman da bidi bidi yapıyorsun diyor. Ya da ben bişey anlatırken hemen bla bla hep aynı şeyler diyor. O kırıldığı zaman Özür dilemezsem barışmıyor ben kırıldım diyorum susuyor ertesi gün hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim konustuklarimi kale almaması artık beni çileden çıkarıyor.
Ayrılmak gibi bir niyetim yok çok seviyorum ama ne yapsam ne desem beni anlaması için bilmiyorum fikir istiyorum sizlerden
O zaman çekeceksin.Bu saatten sonra değiştiremeyeceğine göreKızlar benim sorunum nişanlımla. Kendisini çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama çok kolay sinirlenen bi yapıya sahip ve bu durum artık beni iyice yipratiyor. Anlamadan dinlemeden hemen sinirleniyor ve konuyu kestirip atıyor. Kendimi anlatmaya çalıştığım zaman da bidi bidi yapıyorsun diyor. Ya da ben bişey anlatırken hemen bla bla hep aynı şeyler diyor. O kırıldığı zaman Özür dilemezsem barışmıyor ben kırıldım diyorum susuyor ertesi gün hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim konustuklarimi kale almaması artık beni çileden çıkarıyor.
Ne alakası var.Adam kendi odunun alası.Sen şimdi sürpriz sevmiyorum diye (bir insan niye sevmesin ki sürprizi.Ona zahmet olmasın diye mi sevmiyorum dedin)Sevmiyorum dedin diye,sana saygısızlık yapmasını,öfkelenip haddini aşan cümleler kullanmasını gerektirir mi?Onun da işine gelmiş.Neden erkekleri bu kaadr yüceltip,kendi değerinizi KENDİNİZ düşürüyorsunuz ki.Ben anlamıyorum bu kızları.Kaçar gider diye korkuyorsunuz.Paşam kırılınca sana tavır yapabiliyorsa,sen neden yapmıyorsun.Neden sırf o istiyor diye hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsun.Emin ol bugün ayrılsanız,başkası ile nişsnalansa,nişanlandığı kızda ona layıkıyla değerini ve tavrını koruyarak davransa,kuzu olur kuzu.Sen aradaki mesafeyi yok etmiş,ona boyun eğmişsin.Onu bu hale biraz da ben getirdim süpriz yapmayı çok seven biri ama ben hoslanmiyorum süprizden diye hep engelledim onu. Beni odun bi adam yapıyorsun dediğinde inanmamistim ama gerçekten odunun alasi oldu
Su an hala sinirli mi eşiniz?Ben ve esimde evlenmeden once cok uzaktik birbirimize.
iki ayri sehirde yasiyorduk. Kendisi inanilmaz sinirli biriydi. Konusmaya gelemez hemen parlardi.
ne oldu suanda evliyiz ve ben onun sinirinden cok cektim,bana el bile kaldirdi..esylari kirdi doktu. sinirli adam hic cekilmiyor
hele birde ofke kontrolunu bilmiyorsa.
Allah yardimcin olsun.
Bana kalırsa evlenme konusunu uzun uzun düşün, bu adam şimdiden sana böyle davranıyorsa evlendikten sonra seni zerre kadar ciddiye almayacak demektir.
Kendini değersiz hissetmene gerek yok, bence karşındaki adamın ne kadar saygısız olduğunu gör.
Bla bla y mış terbiyesiz. Nereden öğrenmiş acaba sorsana bir...
Su an hala sinirli mi eşiniz?
Öyle el kaldırmaz kırıp dökmez ama çok kırıcı konuşur
Bu saatten sonra al karşına konuş diyemem, çünkü konuşmadan anlamayan biriymiş.
Artık karakterinin değişeceğine imkan vermiyorum
Onu böyle tanımışsın yıllarca böyle çekmişsin.
Bari tartışma esnasında konuyu kapatta daha fazla üzülme canım.
O zaman çekeceksin.Bu saatten sonra değiştiremeyeceğine göre
Ne alakası var.Adam kendi odunun alası.Sen şimdi sürpriz sevmiyorum diye (bir insan niye sevmesin ki sürprizi.Ona zahmet olmasın diye mi sevmiyorum dedin)Sevmiyorum dedin diye,sana saygısızlık yapmasını,öfkelenip haddini aşan cümleler kullanmasını gerektirir mi?Onun da işine gelmiş.Neden erkekleri bu kaadr yüceltip,kendi değerinizi KENDİNİZ düşürüyorsunuz ki.Ben anlamıyorum bu kızları.Kaçar gider diye korkuyorsunuz.Paşam kırılınca sana tavır yapabiliyorsa,sen neden yapmıyorsun.Neden sırf o istiyor diye hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsun.Emin ol bugün ayrılsanız,başkası ile nişsnalansa,nişanlandığı kızda ona layıkıyla değerini ve tavrını koruyarak davransa,kuzu olur kuzu.Sen aradaki mesafeyi yok etmiş,ona boyun eğmişsin.
Çabuk sinirlenmek gerçekten kötü bende de var bu durumdan aşırı olmasa da insanın elinde değil bu durum eskiden daha fevriydim hemen sinirlenirdim evlendikten sonra zaman geçti daha da ılımlı olmaya başladım eşim söyler bende farkındayım umarım nişanlında evlendikten sonra aynı olur canım
Evlenince geceleri oturup çok agliycan hazir ol buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?