değersiz hissediyorum

hemfikirim ..
işin zor o zmn ..
aslan burcu mu nedir ?
özür dilemek yüceliktir ..

Yok kova burcu.
Ben biraz fazla duygusal bi yapıya sahibim o daha gerçekçi. Benim soylediklerim ona çoğu zaman rüya alemi gibi geliyor farkındayım ama yapacak bişey yok bu dinlemesine engel olmamalı diye düşünüyorum. Özür dilerdi önceden ama artık yapmıyo beni yoranda bu

düğününüze de az kalmış ..
''bu adam benim hayat arkadaşım ''diyebiliyorsan sorun yok ..

düğününüze de az kalmış ..
''bu adam benim hayat arkadaşım ''diyebiliyorsan sorun yok ..

Benim karşımdaki insandan beklediğim şeyler sevsin saysin sahip çıksın yeter şeklinde. Allaha Şükür seviyorum seviliyorum sahip te çıkıyor (yanlış anlaşılmasın karışıp kısıtlama değil bahsettigim şey) özünde çok iyi bi insan. 2 ay öncesine kadar da çok düşünceli anlayışlı bi insandı ama işte artık çok çabuk sinirleniyo ve cok kırıcı konuşuyor sinirliyken. Düğün stresi olabilir sorun borclarimiz da olabilir

düğün yapmak kolay değildir ..
3 yıldır ödüyoruz borçları ..
herşey olur gider sevgi olduktan sonra..
sevginiz daim olsun cnm .. mutluluklar ..

düğün yapmak kolay değildir ..
3 yıldır ödüyoruz borçları ..
herşey olur gider sevgi olduktan sonra..
sevginiz daim olsun cnm .. mutluluklar ..

Amin teşekkür ederim inşallah yuvamiza bi girmek şu düğünü bi atlatsak çözülecek sıkıntılarımız inanıyorum. Sizinde mutluluğunuz daim olsun

Ben ve esimde evlenmeden once cok uzaktik birbirimize.
iki ayri sehirde yasiyorduk. Kendisi inanilmaz sinirli biriydi. Konusmaya gelemez hemen parlardi.
ne oldu suanda evliyiz ve ben onun sinirinden cok cektim,bana el bile kaldirdi..esylari kirdi doktu. sinirli adam hic cekilmiyor
hele birde ofke kontrolunu bilmiyorsa.
Allah yardimcin olsun.

Bana kalırsa evlenme konusunu uzun uzun düşün, bu adam şimdiden sana böyle davranıyorsa evlendikten sonra seni zerre kadar ciddiye almayacak demektir.

Kendini değersiz hissetmene gerek yok, bence karşındaki adamın ne kadar saygısız olduğunu gör.

Bla bla y mış terbiyesiz. Nereden öğrenmiş acaba sorsana bir...

Son düzenleme:

Bu saatten sonra al karşına konuş diyemem, çünkü konuşmadan anlamayan biriymiş.
Artık karakterinin değişeceğine imkan vermiyorum
Onu böyle tanımışsın yıllarca böyle çekmişsin.
Bari tartışma esnasında konuyu kapatta daha fazla üzülme canım.

O zaman çekeceksin.Bu saatten sonra değiştiremeyeceğine göre

Onu bu hale biraz da ben getirdim süpriz yapmayı çok seven biri ama ben hoslanmiyorum süprizden diye hep engelledim onu. Beni odun bi adam yapıyorsun dediğinde inanmamistim ama gerçekten odunun alasi oldu
Ne alakası var.Adam kendi odunun alası.Sen şimdi sürpriz sevmiyorum diye (bir insan niye sevmesin ki sürprizi.Ona zahmet olmasın diye mi sevmiyorum dedin)Sevmiyorum dedin diye,sana saygısızlık yapmasını,öfkelenip haddini aşan cümleler kullanmasını gerektirir mi?Onun da işine gelmiş.Neden erkekleri bu kaadr yüceltip,kendi değerinizi KENDİNİZ düşürüyorsunuz ki.Ben anlamıyorum bu kızları.Kaçar gider diye korkuyorsunuz.Paşam kırılınca sana tavır yapabiliyorsa,sen neden yapmıyorsun.Neden sırf o istiyor diye hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsun.Emin ol bugün ayrılsanız,başkası ile nişsnalansa,nişanlandığı kızda ona layıkıyla değerini ve tavrını koruyarak davransa,kuzu olur kuzu.Sen aradaki mesafeyi yok etmiş,ona boyun eğmişsin.

Çabuk sinirlenmek gerçekten kötü bende de var bu durumdan aşırı olmasa da insanın elinde değil bu durum eskiden daha fevriydim hemen sinirlenirdim evlendikten sonra zaman geçti daha da ılımlı olmaya başladım eşim söyler bende farkındayım umarım nişanlında evlendikten sonra aynı olur canım

Su an hala sinirli mi eşiniz?
Öyle el kaldırmaz kırıp dökmez ama çok kırıcı konuşur

Ben o şekilde konuşma benimle dedikçe inatlasiyor. Sen bana emir veremezsin diyip daha çok konuşuyor. 2 ay önce böyle değildi işte ben o adamı geri istiyorum

Su an hala sinirli mi eşiniz?
Öyle el kaldırmaz kırıp dökmez ama çok kırıcı konuşur

Evet sinirli..konu acmistim zaten neler yaptigini okursan gorursun canim.
valla Allah o eli kaldirtmasin ama bir kalktimi kalkar.. dilerim sen cok mutlu olursun insallah.
benim cektiklerimi cekme insallah.

Daha biz tanisali 1 yıl bile olmadı ki. Çabuk ilerleyen bi ilişkimiz oldu bizim 2 ay önce nişan yaptık ondan sonra böyle sinirli olmaya başladı

Yok ben gerçekten süpriz sevmem. Çiçek alıp gelsin istemem hoslanmam. Benim ona yaptığım tek hata çok değer verdiğimi göstermek oldu. Asla bırakıp gitmicegimi biliyo onun rahatlığı ile bütün sinirini benden çıkarabiliyor

Eşler birbirine benzemeye başlar diyorlar ben çok sakinim inşallah o huyu bana benzer evlenince inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…