- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Evet sinirli..konu acmistim zaten neler yaptigini okursan gorursun canim.
valla Allah o eli kaldirtmasin ama bir kalktimi kalkar.. dilerim sen cok mutlu olursun insallah.
benim cektiklerimi cekme insallah.
Eşler birbirine benzemeye başlar diyorlar ben çok sakinim inşallah o huyu bana benzer evlenince inşallah
Yüzümü asik görmeye bile dayanamaz ki yanimdaysa eğer. Uzakta istersem saatlerce agliyim umursamaz
sanki iki farklı insandan bahseder gibisin inşallah üzülmezsin sonra tanıştığınızdan beri mi böyle peki belki evlilik stresine girmiştir
İlk zamanlar aşkının verdiği güçle bunu aşarsın ama evlendikten sonra zamanla duyguların azalır. Bu yaptığı hareketlerden dolayı kırılganlıkların artar ve öyle bir duruma gelirsin ki ben bu adama neden evet dedim diye kendini suçlarsın. Kalbini durmayan yaralayan adam artık senden özürde dilese yalvarsa da affedemezsin. Bu sebeple ona bu şekilde anlat.Korkularından açıkça bahset yoksa mutsuz bir evliliğe adım atarsın. Benim eşimde çok çabuk sinirlenen birisi ve bu sebeple bir iki defa küstük sonra orta yolu bulduk.Umarım sizde öyle olursunuz.
Aynen doğrudur benimde eşim çok sakindir ondan belki benimde bu durgunluğumüzüm üzüme baka baka derler ya
Çok geç kalmış sayılmazsın.Ona kaybetme korkusunu yaşat bence.Yoksa ömür boyu sinir hastası,sana çocukmışsun gibi bağırıp çağıran bir insanla uğraşmak zorunda kalırsın.Bir gün bakarsın ki,o büyük sevgin pul olmuş.Kimseye haddinden fazla değer verme.Kimse vazgeçilmez değildir.Şimdi gözün görmüyor,evlenince düzelir sanıyorsun ama daha nişanlıyken bu kdar rahat olan adam,evlenince daha da saygısızlaşır.Yok ben gerçekten süpriz sevmem. Çiçek alıp gelsin istemem hoslanmam. Benim ona yaptığım tek hata çok değer verdiğimi göstermek oldu. Asla bırakıp gitmicegimi biliyo onun rahatlığı ile bütün sinirini benden çıkarabiliyor
Çok geç kalmış sayılmazsın.Ona kaybetme korkusunu yaşat bence.Yoksa ömür boyu sinir hastası,sana çocukmışsun gibi bağırıp çağıran bir insanla uğraşmak zorunda kalırsın.Bir gün bakarsın ki,o büyük sevgin pul olmuş.Kimseye haddinden fazla değer verme.Kimse vazgeçilmez değildir.Şimdi gözün görmüyor,evlenince düzelir sanıyorsun ama daha nişanlıyken bu kdar rahat olan adam,evlenince daha da saygısızlaşır.
Bak doğru yolu bulmuşun.Bendne sana tavsiye.Ne kadar seversen sev,ayrılmayı düşünmesen bile,kimseye senden ayrılamam sensiz yapamam deyip,ellerine koz verme.Kendi değerini önce kendin bileceksin.Seninle evlenmek,seni eşi görmek isteyen hayatı paylaşmak isteyen insan çocuğunu azarklar gibi azarlamamalı.Sana bağrılmadanda birşeyleri anlayabilecek aklın vardır.Kendine çeki düzen vermeli.Yelkenleri de indirme.Onun ayrılır gibi blöfleri olsada kanma.Zaten kendini de fazla bağlama.Herşeyin hayırlısını iste Allah tan.Mantığına uymuyorsa,sırf seviyorsun diye kimseyi çekmek zorunda değilsin.Bir ömür sürecekj,3-5 yıl değil.2 gündür hiç yapmayacağım şeyi yapıyorum zaten. Aramiyorum yazmıyorum. Arada bi yazıyor umursamıyorum. Kırgınım konuşmak istemiyorum diyip susuyorum. Yüzyüze konuşana kadar arama sende dedim. Anca önemli bişey olduğunda arıyor ve sesi hep ağlamaklı geliyor inşallah farkına varır
açık açık konuşmanı tavsiye ederim...
nasıl başlarsa öyle gidiyo ne yazıkki...
ipleri tamamen onun eline verirsen o da özür dilemeni,alttan almanı senin görevin olarak görür...
mutlaka çok seviyosun ki nişanlandın evleneceksin ama aşk dediğin öyle uzuunnnnn yıllar süren bişey değil...
taviz verme...
Bak doğru yolu bulmuşun.Bendne sana tavsiye.Ne kadar seversen sev,ayrılmayı düşünmesen bile,kimseye senden ayrılamam sensiz yapamam deyip,ellerine koz verme.Kendi değerini önce kendin bileceksin.Seninle evlenmek,seni eşi görmek isteyen hayatı paylaşmak isteyen insan çocuğunu azarklar gibi azarlamamalı.Sana bağrılmadanda birşeyleri anlayabilecek aklın vardır.Kendine çeki düzen vermeli.Yelkenleri de indirme.Onun ayrılır gibi blöfleri olsada kanma.Zaten kendini de fazla bağlama.Herşeyin hayırlısını iste Allah tan.Mantığına uymuyorsa,sırf seviyorsun diye kimseyi çekmek zorunda değilsin.Bir ömür sürecekj,3-5 yıl değil.
Kızlar benim sorunum nişanlımla. Kendisini çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama çok kolay sinirlenen bi yapıya sahip ve bu durum artık beni iyice yipratiyor. Anlamadan dinlemeden hemen sinirleniyor ve konuyu kestirip atıyor. Kendimi anlatmaya çalıştığım zaman da bidi bidi yapıyorsun diyor. Ya da ben bişey anlatırken hemen bla bla hep aynı şeyler diyor. O kırıldığı zaman Özür dilemezsem barışmıyor ben kırıldım diyorum susuyor ertesi gün hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim konustuklarimi kale almaması artık beni çileden çıkarıyor.
Ayrılmak gibi bir niyetim yok çok seviyorum ama ne yapsam ne desem beni anlaması için bilmiyorum fikir istiyorum sizlerden
şimdiden terbiye etmessen, evlenince daha beter olur...
al karşına net bi şekilde konuş...
Konuştuk hallettik zaten teşekkür ederim. Düğünden dolayı borç sıkıntımız var canı ona sıkkın olduğu için beni ihmal ettiğini kabullendi. :)
Bence de çok yüz verdim ama artık taviz vermediğimi anladı anlayışıdır kafası rahatsa :)iyi çok sevindim :)
nişanlıyken eşim de öyleydi sürekli kavga ederdik ama ta o zamandan sineye çekmediğimi bildiği için hala çok şımaramaz...
baştan sıkı tutmak lazım :))
Hallettik canım normal huyu değil bu son zamanlarda böyleydi :)Cok yapabilecegin birşey yok gibi can çıkar huy çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?