Değersiz hissetmelimiyim

Siz 35 yaşındaydınız. Bu adam da 40 yaşında, emekli, hislerinizi açtığınızda sizi reddeden adam mı ?
Sizi 18 sanmıştım. 35 yaşında kadınsınız telefonla konuşmak için dışarı çıkmanız çok üzücü.

Tek başınıza ayrı eve çıkma cesaretinde ve maddi fedakarlığında neden bulunmuyorsunuz?

Ay ben de 18-19 sandım o yüzden yazdım dün gece o kadar ben şuan şok
Cidden ya ergen sandım.

İlişkiler akışkandır. Evlilik insanı olmayıp çok iyi sevgililik insanı olan var.

Evlilik kurumu; sosyal ve duygusal zekası çok keskin ve tecrübeli olmayanların becerebileceği birşey değildir

O yüzden ayrı ev çıkılıp ne insanıymışız deneyimlemek lazım bence.

Ne yazık ki herkesin maddi imkanları, ailesi farklı. Tabii hersey gönlümüze göre olsun istiyoruz da kiralar, maaşlar, borçlar aile yapıları yetişmiş olduğumuz cevre hep etkili

Tavır alınacak bir şey yok ortada. Bir saat unutmuş aramayı sadece bir saat. Sence sizinle arkadaşlık yapılır mı ya çok sıkıcısınız, prenses olmak istiyorsunuz sanırım.

Tavır alınacak bir şey yok ortada. Bir saat unutmuş aramayı sadece bir saat. Sence sizinle arkadaşlık yapılır mı ya çok sıkıcısınız, prenses olmak istiyorsunuz sanırım.
40 yaşında adamla telefon görüşmesiymiş

peh yavrum peh.

Adamın yaşıtları o yaşta bel bandını takıp, bacak omuza yapıp erken saatte uyuyorlar.

9 Haziran 2025 konunuz :

Evet.Hala orta şeker devam ediyoruz

Ortada orta şeker devam edecek bir şey yok ki. Sizi incitmek istemiyorum ancak 40 yaşında bir adam artık hayatında ne isteyip, istemediğini biliyordur. Adam sizi reddetti, adamla hâlâ iletişimde kalarak kendinize haksızlık ediyorsunuz.

Doğru ama sürekli iletişim kurmamaya karar verip bu kararimizdan dönüyoruz.Yani aslında şartlar dolayısıyla reddetmişti.Eski esimin çok yakın arkadaşı.Kapi komşusu.Sonumuz yok da işte.

Aslında yarasi olan gocunur yapıyorum. Zaten adam beni reddetmiş.

Ablacigim seni reddeden adamin neden hala pesinde geziyorsun Adam hayir demisse hayirdir,koca 35lik kadinsin sen adamin pesinde gezerek kendini paspasa ceviriyorsun. Hic mi onurun kirilmiyor boyle? Adam seni degersiz falan yapmiyor, sen kendini paspas ediyorsun tekrar ediyorum. Acilen kendine gel adami da arama sorma.

40 yaşında adamla telefon görüşmesiymiş

peh yavrum peh.

Adamın yaşıtları o yaşta bel bandını takıp, bacak omuza yapıp erken saatte uyuyorlar.
Oooo +18 olmuşuz hayırlı uğurlu olsun Profil resmine de bayıldım her an aşık olabilirim gerçi Prens'in yönelimini bilmiyorum ama dsdhsa

Benim anlamadigim sizin anlatacaklariniz varsa niye ara diyorsunuz. Saati belirleyip ararsiniz. Niye karsi taraf arasin ki?

9da ararim dersiniz, 9da ararsiniz. 9da ara beni demezsiniz.

Benim anlamadigim sizin anlatacaklariniz varsa niye ara diyorsunuz. Saati belirleyip ararsiniz. Niye karsi taraf arasin ki?

9da ararim dersiniz, 9da ararsiniz. 9da ara beni demezsiniz.
Onun çıkması biraz daha sıkıntılı oluyor yaşadığı yer dolayısıyla. Ben 9 da çıkıyorsam onun bazen 5 10 dk geç oluyor. Bir de ufak bir köy yeri.Kapi önünde bile komşu vs denk geliyor. Sakin bir alan bulması gerekiyor

Ee si flört ediyorsunuz

E o zaman 9 dersiniz, 9 ceyrekte ararsiniz musait misin diye. Degilse henuz degil der, musaitse konusursunuz.
Yani benim anlatacağım bir sey varken karşımdakinin aramasini bekleyip aramamissa bozulmak cok sacma geliyor bana. Aramamissa ben ararim, noldu yer bulamadin mi konusamayacak miyiz diye.

Ben daha çok reddildigim için iletişim kurma konusunda geri duruyorum.Yani haftada 10 defa o mesaj atıyorsa 1 defa ben yazarim. Ya da arama konusunda çok önemli bir durum yoksa aramam. Bu dengeyi de kendisi bilir. İyice ezilememk için sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…