Değersiz hissetmelimiyim

Yeni nesil sevgili olmayı bile beceremiyor . Sevgili değil normal arkadaş değil ney? Chat buddy mi?

Ben daha çok reddildigim için iletişim kurma konusunda geri duruyorum.Yani haftada 10 defa o mesaj atıyorsa 1 defa ben yazarim. Ya da arama konusunda çok önemli bir durum yoksa aramam. Bu dengeyi de kendisi bilir. İyice ezilememk için sanirim

Siz de ki iyi cesaret eski kocanın kankasıyla

Onu beceremiyorum. Kusemem trip atamam.Alinamam.Dolayisiyka hep ezilen ben olurum her yerde.Istiyorum ki ben de azcık peşinden koşulan olayım da yapamıyorum
Niye yapamayasın???? flört etmediğin normal arkadaştan fazlası olan biriyle bu muhabbet seni yormuyor mu???

O zaman cok uzgunum ama degersizsiniz.
Reddeden adamin hala pesinden kosarak, aramamasini problem ederek, iletisimi surdurmeye calisarak, kendinizi arafta bırakarak kendi kendinizi degersizlestiriyorsunuz

Bak ne güzel söylüyorsunuz. Adam böyle bir olayla anılmak istemiyor. Hâlâ neden adamla yazışıp, konuşuyorsunuz ?
Evet istemiyor. Konuşup son veriyoruz ertesi gün saçma bir bahane ile mesaj atıyor.Hani iletişim kurmuyorduk diyorum. Ama sormam lazımdı,söylemem lazımdı diyor

aramadığı için değil, sizi reddetmesine rağmen hala ego tatmini için sizinle konuşması değersiz hissettirmeli.

kaç yaşında insanlar olarak böyle kavuşamama, imkansız aşk vs. dramlara gerek yok. siz açıldınız ve o istemedi. teşekkür edip devam etmeliydiniz.

Bak ne güzel söylüyorsunuz. Adam böyle bir olayla anılmak istemiyor. Hâlâ neden adamla yazışıp, konuşuyorsunuz ?
Evet istemiyor. Konuşup son veriyoruz ertesi gün saçma bir bahane ile mesaj atıyor.Hani iletişim kurmuyorduk diyorum. Ama sormam lazımdı,söylemem lazımdı
Siz de ki iyi cesaret eski kocanın kankasıyla
Yani rüyamda görsem şaka derim.Yani bu adam benim 20 yıllık tanıdığım. Geçmiş zamanda biri bu olay yaşanacak dese inanın milyonda bir ihtimal vermezdim. Nasıl böyle bir girdabın içine girdik bilmiyorum

O zaman cok uzgunum ama degersizsiniz.
Reddeden adamin hala pesinden kosarak, aramamasini problem ederek, iletisimi surdurmeye calisarak, kendinizi arafta bırakarak kendi kendinizi degersizlestiriyorsunuz
Bunları onunla da konuşuyoruz. Benim yerime koymuyorsun kendini diyor. Böyle bisey duyulsa ırz düşmanı olacağım hatta insanlar boşanma sebebi olarak beni gösterecekler diyor. Nasıl bir girdabın içindeyim bilmiyorsun.ayni durumda ben olsam yani eski eşim yerinde hem seni hem onu vururum diyor.

Ayy ne yeni nesili.Bizjm yaşlar dinazor dönemi.Herif eski eşimin kankasi.Onun poposu asla böyle bir olayı yemiyor.
Sizde böyle adamlar için hayatı durdurup tek lafına el açıp bekliyorsunuz aferin,evlilik ,ilişki deneyimi size hiç bir şey katmamış çamurda yuvarlanmak sizin tercihiniz. Yakında adam birini bulur sizde düğüne takı takmaya gidersiniz arada size yoklama çeker sizde boşanır beni kabul eder diye rüyalara yatarsınız.Tamamen iletişimi kesmeyin böyle hayatı arafta yaşamaya devam edin zaten bir kaç canınız var bu hayatı da işe yaramaz bir adam için heba edin ne çıkar bir sonraki hayatta doğru tercihler yaparsınız artık.....

Hıııı tamam o zaman gizli saklı iletişim kurmaya devam edin böyle kaçak göçek buluşun, tabi iletişimi tamamen kesmek ye bir tercih ama aman siz onu yapmayın .....

Fazla arabesk yasiyorsunuz.
Olmayacaksa bu sekilde yarim yamalak bir seyin icinde tutunmak size sadece zarar veriyor.

Bir cozum onerisi yok, vaadi yok, aranizda ne varsa bu sekilde suruncemede kalacak.

Hıııı tamam o zaman gizli saklı iletişim kurmaya devam edin böyle kaçak göçek buluşun, tabi iletişimi tamamen kesmek ye bir tercih ama aman siz onu yapmayın .....
İnanın çok uğraşıyorum ama mutlaka bir sap çöp birakiyor. Mesela garantiye gidecek elektronik eşyası vardı.Benim numaramı vermiş.Sen takip et .Benim telefonum bazen köyde çekmiyor demiş.Ayy sürekli böyle aramızda bir kemer oluyor. Tesadüf mü bilmiyorum ama biz mi iletişim kesilmesin diye yol yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…