Yeni nesil sevgili olmayı bile beceremiyor . Sevgili değil normal arkadaş değil ney? Chat buddy mi?Flört etmediğim ama normal arkadaş da olmadığım biri var.Neredeyse her gün iletişim kurarız.Bazen saatlerce mesajlaşıriz. Bugün öğleden sonra mesajlaşırken attı.O ara ona anlatmam gereken bisey vardı ama kız arkadaşımla kafede oturuyorum kıza ayıp olur yazamam dedim.Aksam 9 da ara dedim.Ancak o zaman müsait olurum.Boyle arama saati belirleriz genelde .Daha rahat konuşmak için.Neyse 9 oldu aramadı.Ben de aramadım.Saat 10 gibi mesaj attım ben mi yanlış anladım saati sen mi unuttun dedim.Gercektsn arkadaşı çağırmış ve unutmuş.Neden hatırlatmadin dedi.Sık bogsz etmemek için dedim.Saatlerce özür diledi vs.Kendimi gerçekten değersiz hissettim .Ama kararsız da kaldım.Nasil bir tavır takınmaliyjm
Ben daha çok reddildigim için iletişim kurma konusunda geri duruyorum.Yani haftada 10 defa o mesaj atıyorsa 1 defa ben yazarim. Ya da arama konusunda çok önemli bir durum yoksa aramam. Bu dengeyi de kendisi bilir. İyice ezilememk için sanirimE o zaman 9 dersiniz, 9 ceyrekte ararsiniz musait misin diye. Degilse henuz degil der, musaitse konusursunuz.
Yani benim anlatacağım bir sey varken karşımdakinin aramasini bekleyip aramamissa bozulmak cok sacma geliyor bana. Aramamissa ben ararim, noldu yer bulamadin mi konusamayacak miyiz diye.
Ayy ne yeni nesili.Bizjm yaşlar dinazor dönemi.Herif eski eşimin kankasi.Onun poposu asla böyle bir olayı yemiyor.Yeni nesil sevgili olmayı bile beceremiyor . Sevgili değil normal arkadaş değil ney? Chat buddy mi?
Yeni nesil değiller. Konu sahibi 35, adam 40 yaşında. Konu sahibi adama açılmış, adam kendisini reddetmiş geçen yıl.Yeni nesil sevgili olmayı bile beceremiyor . Sevgili değil normal arkadaş değil ney? Chat buddy mi?
Eski eşin kankasıyla da flört etme yani bence. Kendi neydi de arkadaşı ne olsun.Ayy ne yeni nesili.Bizjm yaşlar dinazor dönemi.Herif eski eşimin kankasi.Onun poposu asla böyle bir olayı yemiyor.
Bak ne güzel söylüyorsunuz. Adam böyle bir olayla anılmak istemiyor. Hâlâ neden adamla yazışıp, konuşuyorsunuz ?Ayy ne yeni nesili.Bizjm yaşlar dinazor dönemi.Herif eski eşimin kankasi.Onun poposu asla böyle bir olayı yemiyor.
Liseli biri yazdı sandım.Yeni nesil değiller. Konu sahibi 35, adam 40 yaşında. Konu sahibi adama açılmış, adam kendisini reddetmiş geçen yıl.
Sadece bu konuyu okuyunca öyle sanılması normal de maalesef öyle değil.Liseli biri yazdı sandım.
Niye yapamayasın???? flört etmediğin normal arkadaştan fazlası olan biriyle bu muhabbet seni yormuyor mu???Onu beceremiyorum. Kusemem trip atamam.Alinamam.Dolayisiyka hep ezilen ben olurum her yerde.Istiyorum ki ben de azcık peşinden koşulan olayım da yapamıyorum
Çocukluk arkadaşı aslında.Karakter vs olarak hiç benzemiyorlar. Yani köy yerinde zorunlu arkadaşlık ama işte ortak tanıdık çok yaniEski eşin kankasıyla da flört etme yani bence. Kendi neydi de arkadaşı ne olsun.
O zaman cok uzgunum ama degersizsiniz.Ben daha çok reddildigim için iletişim kurma konusunda geri duruyorum.Yani haftada 10 defa o mesaj atıyorsa 1 defa ben yazarim. Ya da arama konusunda çok önemli bir durum yoksa aramam. Bu dengeyi de kendisi bilir. İyice ezilememk için sanirim
Evet istemiyor. Konuşup son veriyoruz ertesi gün saçma bir bahane ile mesaj atıyor.Hani iletişim kurmuyorduk diyorum. Ama sormam lazımdı,söylemem lazımdı diyorBak ne güzel söylüyorsunuz. Adam böyle bir olayla anılmak istemiyor. Hâlâ neden adamla yazışıp, konuşuyorsunuz ?
Evet istemiyor. Konuşup son veriyoruz ertesi gün saçma bir bahane ile mesaj atıyor.Hani iletişim kurmuyorduk diyorum. Ama sormam lazımdı,söylemem lazımdıBak ne güzel söylüyorsunuz. Adam böyle bir olayla anılmak istemiyor. Hâlâ neden adamla yazışıp, konuşuyorsunuz ?
Yani rüyamda görsem şaka derim.Yani bu adam benim 20 yıllık tanıdığım. Geçmiş zamanda biri bu olay yaşanacak dese inanın milyonda bir ihtimal vermezdim. Nasıl böyle bir girdabın içine girdik bilmiyorumSiz de ki iyi cesaret eski kocanın kankasıyla
Bunları onunla da konuşuyoruz. Benim yerime koymuyorsun kendini diyor. Böyle bisey duyulsa ırz düşmanı olacağım hatta insanlar boşanma sebebi olarak beni gösterecekler diyor. Nasıl bir girdabın içindeyim bilmiyorsun.ayni durumda ben olsam yani eski eşim yerinde hem seni hem onu vururum diyor.O zaman cok uzgunum ama degersizsiniz.
Reddeden adamin hala pesinden kosarak, aramamasini problem ederek, iletisimi surdurmeye calisarak, kendinizi arafta bırakarak kendi kendinizi degersizlestiriyorsunuz
Sizde böyle adamlar için hayatı durdurup tek lafına el açıp bekliyorsunuz aferin,evlilik ,ilişki deneyimi size hiç bir şey katmamış çamurda yuvarlanmak sizin tercihiniz. Yakında adam birini bulur sizde düğüne takı takmaya gidersiniz arada size yoklama çeker sizde boşanır beni kabul eder diye rüyalara yatarsınız.Tamamen iletişimi kesmeyin böyle hayatı arafta yaşamaya devam edin zaten bir kaç canınız var bu hayatı da işe yaramaz bir adam için heba edin ne çıkar bir sonraki hayatta doğru tercihler yaparsınız artık.....Ayy ne yeni nesili.Bizjm yaşlar dinazor dönemi.Herif eski eşimin kankasi.Onun poposu asla böyle bir olayı yemiyor.
Hıııı tamam o zaman gizli saklı iletişim kurmaya devam edin böyle kaçak göçek buluşun, tabi iletişimi tamamen kesmek ye bir tercih ama aman siz onu yapmayın .....Bunları onunla da konuşuyoruz. Benim yerime koymuyorsun kendini diyor. Böyle bisey duyulsa ırz düşmanı olacağım hatta insanlar boşanma sebebi olarak beni gösterecekler diyor. Nasıl bir girdabın içindeyim bilmiyorsun.ayni durumda ben olsam yani eski eşim yerinde hem seni hem onu vururum diyor.
Fazla arabesk yasiyorsunuz.Bunları onunla da konuşuyoruz. Benim yerime koymuyorsun kendini diyor. Böyle bisey duyulsa ırz düşmanı olacağım hatta insanlar boşanma sebebi olarak beni gösterecekler diyor. Nasıl bir girdabın içindeyim bilmiyorsun.ayni durumda ben olsam yani eski eşim yerinde hem seni hem onu vururum diyor.
İnanın çok uğraşıyorum ama mutlaka bir sap çöp birakiyor. Mesela garantiye gidecek elektronik eşyası vardı.Benim numaramı vermiş.Sen takip et .Benim telefonum bazen köyde çekmiyor demiş.Ayy sürekli böyle aramızda bir kemer oluyor. Tesadüf mü bilmiyorum ama biz mi iletişim kesilmesin diye yol yapıyoruzHıııı tamam o zaman gizli saklı iletişim kurmaya devam edin böyle kaçak göçek buluşun, tabi iletişimi tamamen kesmek ye bir tercih ama aman siz onu yapmayın .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?