Değersiz hissettiren öğretmenler günü..

hayallerleben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
6
7
1
27
Buda dert mi diyeceksiniz ama :) görümcemle arkadaş gibiyiz iyi anlaşırız iyidir sağolsun dün öğretmenler günümü kutlamadı çok takmam böyle şeyleri ama başka insanlara öğretmenler günü için Çiçek gönderince üzülmeden edemedim. Çiçeğinde veya çikolatasında değilim ama böyle şeylere önem veririm ve kutlansın isterim beklerim bir kutlasaydı keske kırıldım değersiz hissettim ben onun herşeyini kutlarım en ince ayrıntısına kadar düşünürüm dün beraberdik 1 saat oturduk hiç kutlamadı acaba atanamadığım için mi şuan özelde çalışıyorum sanırım tam öğretmen gözüyle bakmıyorda olabilir öyle mi acaba diye düşündüm düşündükçe dahada kırıldım 😔 normalde hiç takmamıştım taki öğretmen arkadaslarına Çiçek gönderdiğini öğrenene kadar

Buda dert mi diyeceksiniz ama :) görümcemle arkadaş gibiyiz iyi anlaşırız iyidir sağolsun dün öğretmenler günümü kutlamadı çok takmam böyle şeyleri ama başka insanlara öğretmenler günü için Çiçek gönderince üzülmeden edemedim. Çiçeğinde veya çikolatasında değilim ama böyle şeylere önem veririm ve kutlansın isterim beklerim bir kutlasaydı keske kırıldım değersiz hissettim ben onun herşeyini kutlarım en ince ayrıntısına kadar düşünürüm dün beraberdik 1 saat oturduk hiç kutlamadı acaba atanamadığım için mi şuan özelde çalışıyorum sanırım tam öğretmen gözüyle bakmıyorda olabilir öyle mi acaba diye düşündüm düşündükçe dahada kırıldım 😔 normalde hiç takmamıştım taki öğretmen arkadaslarına Çiçek gönderdiğini öğrenene kadar
Klasik gorumcelik yapmış olabilir mi 🙄

Dün pek çok yorum gördüm ama insanlarla münakaşaya girmemek adına yazmadım. Siz şu an özelde de çalışsanız, devlette de çalışsanız, hatta çalışmasanız bile “öğretmen”siniz. Alınan insanlar konu açmış, çalışmıyorsun ki ondan kutlamamıştırlar yazanlar oluyor, mesleği yapmak çok farklı vs yazanlar oldu, bence çok kırıcıydı.

Görümcenizin neden böyle bir şey yaptı bilmem ama ben de sizin yerinizde olsam alınırdım. Haa kimseye bir şey göndermese başkalarınınkini kutlamasa tarzı değil der beklentiye girmezdim.

Ve ayrıca Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun🌸🌸🌸

Son düzenleme:
Eşim ve anne babam hariç kimseden özel günümü hatirlamasini, dusunmesini ve kutlamasini beklemiyorum hatta geçmiş olsun bile beklemiyorum o dereceyim. 🙄
Ha yapanlara tesekkur ediyorum, ben de onlara incelik gosteriyorum ama yapmayani da sorgulamiyorum ve kirilmiyorum sadece ona göre davraniyorum ben de dusunmuyorum.

İnsanlari çokta önemsememek lazim. Çok gereksiz geliyor bana boyle şeyler.

Dün pek çok yorum gördüm ama insanlarla münakaşaya girmemek adına yazmadım. Siz şu an özelde de çalışsanız, devlette de çalışsanız, hatta çalışmasanız bile “öğretmen”siniz. Alınan insanlar konu açmış, çalışmıyorsun ki ondan kutlamamıştırlar yazanlar oluyor, mesleği yapmak çok farklı vs yazanlar oldu, bence çok kırıcıydı.

Görümcenizin neden böyle bir şey yaptı bilmem ama ben de sizin yerinizde olsam alınırdım. Haa kimseye bir şey göndermese başkalarınınkini kutlamasa tarzı değil der beklentiye girmezdim.

Kesinlikle haklısınız ben atanmış öğretmenim ve şu an doğum sebebiyle görevde değilim şu an fiilen öğretmenlik yapmıyorum olmak benim öğretmen olduğum gerçeğini değiştirmez. Sizinki de benzer durum.Konu sahibi arkadaş eski kaşardan tost , görümceden dost olmaz 🤭

Öğretmenler gününde öğretmenlere öğrencileri çiçek verir.

Anneler gününde annelere çocukları çiçek verir/hediye alır/ kutlar.

Babalar gününde babalara çocukları çiçek verir/hediye alır/ kutlar.

Bütün özel günlere bunu uyarlayınız. Özel günlerde başkalarına yapılmış olsa bile alakasız insanlardan beklentiniz olmasın.

Sevgililer gününde görümcenizden çiçek bekliyor musunuz?

Özelde ne öğretmenler var halt etmiş öğretmenden saymayan , oğlumun onlarca öğretmeni var ellerine kimse su dokemez
Hiç takılmayın , değmez buna üzülmeye , öğretmenler gününüz kutlu olsun 🌳

Biraz şey de var bizim meslekte, kimliğine yapışıyor insanın. Biz daha okurken birbirimize “hocam” der, öğretmenler gününü kutlardık. Ücretlisi, sözleşmelisi, kadrolusu, özelde çalışanı da öğretmendir, ya da bir gün bile öğretmenlik yapmamış kişi de öğretmenlik mezunuysa ya da formasyonunu almış, öğretmen olarak çalışabilecek yeterlilikteyse öğretmendir. Bu bölüm bitirerek kazanılan bir ünvan, bir meslek. O an çalışıyor olup olmamakla alakalı bir durum değil.

Bir kuzenim var istatistik mezunuyken bir ilkokulda ücretli öğretmen olarak çalıştı. Sonra da ilköğretim matematik okudu, mezun oldu. Evlendi falan, bir türlü atanamadı, özelde de çalışamadı. Dün ben onun öğretmenler gününü kutladım 🥰.

Sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun konu sahibi.

Ne alaka ya ..Belki muhabbet çok iyiydi o arada unuttu .Ben insanların bir hareketleriyle kırılmam ,bir hareketleriyle de sevinmem.Ve ayrıca söyleyebilirdiniz ya bugünü unuttun herhalde diye şakasına.Atanmayla falan hiçççç alakası yok bence sen içinde ki eksikliği (eksiklik derken isteyiptw olmayan anlamında )karşı tarafın böyle düşünmüş olduğunu düşünmüşsün ..karışık oldu biraz ama 😀

Benimde eşim ve öğrencilerim disinda kutlanmiyor genelde bugünüm. Ogretmen olan arkadaşlarımın olduğu grupta herkesin birbirine attığı mesajları saymazsam tabi. Özelde kutlamalar genelde böyle. En çokta mezun öğrencilerim hatırlayınca duygulanıyorum. Onların o içten sevgi dolu mesajları bana yetiyor açıkçası.
Bu sene kayinbabamla kaynanam da kutladı 😊 yazmasalar da alınmazdım.
Kendi ailemde zaten hic kutlama diye bisey yoktur , ondan alışığım galiba. Size su yönüyle hak veriyorum, sevdiğimiz insanlara incelik göstermek güzeldir 😊 eskiden arkadaşlarıma tek tek yazardım bu sene yazmadım bende kutlamadım kimseninkini. Arkadaşlarıyla görümcesini aynı kulvarda görmemiş olabilir. Ne kadar iyi bile anlassaniz bir arkadasla gorumce ayni olamaz bence. Yakin arkadaşlarına yapıyorsa alınmazdım.

Görümce dış kapının mandalı bence, çiçek beklemek bana fazla geliyor :110:

Çiçek beklenecek insanlar eştir ve kardeştir. kendi kardeşiniz çiçek yoladı mı bilmiyorum ama o yollamadıysa mesela görümceden beklemek abes olmuyor mu :110:

Bu kadarcık bir şeyle değersiz hissetmek de bana biraz garip geldi açıkçası görümce bana çiçek alsa ne almasa ne. Mesajla kutlaması yeterli.

Neden yapmış böyle , birşey bilemeyiz tabi şakayla sorabilirdiniz.
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 💐

Back
X