- 16 Mayıs 2021
- 143
- 76
- 28
- 31
- Konu Sahibi madamecocos
-
Boşanmak değil ama en azından yalnız kalıp kafa dinlemeye kendimi dinlemeye çok ihtiyacım var. Fiziksel olarak dinlenemeyince de yetersizlik hissim artıyor. Kendimi sadece sürükleniyo gibi hissediyorumAl benden de o kadar2 çocuğum işim ve normal sayılacak bir evliliğim var Ama herşeyden o kadar bıkmış bunalmış gibiyim ki sürekli modum düşük ağlamaklı geziyorum Sanırım evlilikten sıkıldım Boşanmaya da cesaretim yok
Maddi durumum orta ama eşim oyun ablasını kabul etmeyeceği için düşünmedim. Seneye büyüğü için kreş düşünüyorumMaddi durumunuz iyiyse çocuklar için oyun ablası tutabilirsiniz. O sürede kahve içip keyif yapın.
1 yaşında. Şu süreçte çocuklarım hariç bakma sorumluluğunu üstlenmekte olduğum da kişiler var. Yani hayatım öyle bi evreye geldi ki yürümeye halim yokken koşmak zorunda kaldım gibi olduKucuk çocuğunuz kaç yaşında
Bence destek göremeyen anneler en azından kucuk belli bir yaşa gelene kadar bu sıkıntılı zamanlardan geçiyorlar. Uykusuzluk,dinlenememek,her işin sizde olması sizi ekstra geriyor muhtemelen. Cocuk bakımında eşinizden yardim istemekten çekinmeyin. Ev isleri içinde yardımcı imkanınız varsa deneyin. Birazda biseyleri salmak lazim ya. Ev dağınık olsun. Yemek tek çeşit olsun. Akşam çocukları uyuyunca kendinize vakit ayirin
Küçükmüş baya. Yardımcı imkanınız varmi. Yarım gün çağırsaniz ortalığı toplar yemek yapar. Size de diğer işler kalır. Sakinlestikce eşinizle de aranuz düzelir gibi geldi bana. Birde ilk adımı karşı taraftan beklemeyin. Eşiniz o sizin . Flört zamanı degilki.1 yaşında. Şu süreçte çocuklarım hariç bakma sorumluluğunu üstlenmekte olduğum da kişiler var. Yani hayatım öyle bi evreye geldi ki yürümeye halim yokken koşmak zorunda kaldım gibi oldu
Maddi açıdan var ama eşim çok pinpirikli yardımcı istemiyor. Akşam eve gelince kendisi yapıyor bazen süpürüyor ama ben benim yanımda olmasını isterdim o süreçte.Küçükmüş baya. Yardımcı imkanınız varmi. Yarım gün çağırsaniz ortalığı toplar yemek yapar. Size de diğer işler kalır. Sakinlestikce eşinizle de aranuz düzelir gibi geldi bana. Birde ilk adımı karşı taraftan beklemeyin. Eşiniz o sizin . Flört zamanı degilki.
Kocam yardım ediyor çocuk veya ev işlerinde. Ama dediğim gibi bizim yardımımıza ihtiyacı olan hasta birinin sorumluluğu da var şu süreçte. Onun iş yükü hem işinde hem evde arttı. O konuda onu suçlamıyorum. Bazen o evi süpürürken diyorum gel ya oturalım şurda diye. Evet evin temizliğe ihtiyacı var ama benim ona onunla vakit geçirmeye daha çokAdam yan gel Osman çocuklarla ilgilenmesin siz kırk parçaya bölünmüş ve tukenmissiniz evlilik kim için ne için artık iyice bunu sorgulamaya başladım. Acilen kendinize vakit yaratmanız lazım. Ama nasıl onu bilemem çünkü çok bahaneniz var gibi görünüyor bir günde yarım saat bile mi yok oturup bı kahve içip 5 sayfa kitap okuyabilmek için? Bunun sonunda kadınlar kanser oluyor işte kendinizin kıymetini bilmezseniz kocanız daha çok kaçar sorumluluktan. Bir de ülke gündemi malum zaten ulkecek mutsuzuz yetmezmiş gibi yüzümüz gülmüyor... Bu devirde çocuk gerçekten çılgın işi artık
Maddi açıdan var ama eşim çok pinpirikli yardımcı istemiyor. Akşam eve gelince kendisi yapıyor bazen süpürüyor ama ben benim yanımda olmasını isterdim o süreçte.
Eşim çok gururlu biri ya da bende bazen adım atarken zorlanıyorum açıkçası. Aramıza mesafeler girdi. Birbirimizi çok kırdık ve onlarda adım atmamızı engelliyor
Neden? Ne zararı olabilir ki?Maddi durumum orta ama eşim oyun ablasını kabul etmeyeceği için düşünmedim. Seneye büyüğü için kreş düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?