- 12 Ağustos 2015
- 140
- 99
- 98
- Konu Sahibi papatyagibisin
-
çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinDoğum günün kutlu olsun en güzel sağlıklı mutlu yıllar seninle olsun arkadaşım :)
Belkide haklısın... bu evli 3. Doğum günm ve öenm verdiğimi bilir... Ama ne bileyim belki diyorum hamilelik alınganlığı yapıyorum sonra diyorum ki ben öle hediyeler değil sadece hatırlanmak istiyorummBöyle birşeyi hemen hemen evli bir çok bayan yaşıyor ama olay karşısında bir bayan gözüyle bakmamamız gerekiyor bence erkekler çünkü bizim kadar önemsemiyor hediye gün bunlar onlar için üzülmeye sebep bile olmuyor. Kadın Mutlu olmak istiyorsa erkeği bu konuda düzeltme çabasına girmektense kendi organize etmeli sonrada basına kakmalı :)) onlar bizi üzeceğine biz onları üzelimdoğum günün kutlu olsun umarım seneye daha güzel bir kutlamayla karşılaşırsın
ilk senemizde de buna benzer bir şey yaşamıştık ordan biliyor değer verdğimi bildiği halde böyle yapması daha kötü benim için... İyi dileklerin için çok teşekkürlerBen de doğum günümü çok önemserim. Hayal kırıklığı yaşamamak için de bunu baştan söyledim yani neyi unutursan unut ama doğum günümü asla dedim. Bana dert olacağına ona dert olsun. Bu arada doğum günün kutlu olsun Allah uzun hayırlı ömür nasip etsin.
Kesinlikle haklısın bir bayan gözüyle baktığında ki bayanlar nazik narin bekliyoruz işte küçük bir şey ama keşke onlarda bizi birazcık anlasa yinede sıkma canını kendini rahatlat bak bebeğine çok az kalmış onu düşün zaten bi kucağına alacaksın sonra tüm beklentilerin yarıya düşecek öyle derler :)Belkide haklısın... bu evli 3. Doğum günm ve öenm verdiğimi bilir... Ama ne bileyim belki diyorum hamilelik alınganlığı yapıyorum sonra diyorum ki ben öle hediyeler değil sadece hatırlanmak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?