- 4 Mayıs 2022
- 1.409
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
Psikolog Tülay kök bir videosunda bundan bahsediyordu. Hep fedakar olayım günün birinde benim de değerim bilinir herkes benim kıymetimi anlar diye düşünüp kumarbaz kafasından çıkmalısınız çünkü bilinmeyecek diyordu. Kumar gibi kaybedip kaybedip en sonunda kazanacağım yitirdiklerimi diye düşünmek çok yanlış. Giden hep sizden olur zaman geçer gençliğiniz geçer ve asla geri gelmeyecek değerlimizi yitirmiş oluruz ve karşılığı kocaman bir hiç. Bize bahşedilmiş hayatı birilerinin istismarları yüzünden heba etmemeliyiz herkes kendi hayatının sorumluluğunu almak zorundadır. Aklınızın iplerini başkasına vermeyin hayatınızı başkalarının vicdanlarına insaflarına bırakmayın….Başlığa cevabım:bence gerçekten kumar ama şöyle bir ince noktası var.genel olarak her şeyimizi kaybetmeden o kumar masasından kalkmıyoruz.bir tur daha bir tur daha derken bir bakmışsın elindeki tüm pullar bitmiş.
Not:bu tanım bir tatil günü sabah tartismasindan sonra girilmiştir.
Tülay hanımı bende takip ediyorum, gerçekten güzel ve yerinde tespitleri varPsikolog Tülay kök bir videosunda bundan bahsediyordu. Hep fedakar olayım günün birinde benim de değerim bilinir herkes benim kıymetimi anlar diye düşünüp kumarbaz kafasından çıkmalısınız çünkü bilinmeyecek diyordu. Kumar gibi kaybedip kaybedip en sonunda kazanacağım yitirdiklerimi diye düşünmek çok yanlış. Giden hep sizden olur zaman geçer gençliğiniz geçer ve asla geri gelmeyecek değerlimizi yitirmiş oluruz ve karşılığı kocaman bir hiç. Bize bahşedilmiş hayatı birilerinin istismarları yüzünden heba etmemeliyiz herkes kendi hayatının sorumluluğunu almak zorundadır. Aklınızın iplerini başkasına vermeyin hayatınızı başkalarının vicdanlarına insaflarına bırakmayın….
Gözünün önünde yapılan dedikodu değildir.Dedikodu da zamana ayak uydurup sanala evrildi. Katip direkt okuyorum az yavaş vur
Normal birinden bahsediyorsak yani şizofren,çift karakterli vb ruhsal sıkıntıları yoksa çok sürpriz olduğunu düşünmüyorum o yüzden umutsuz olmayın.Yakın arkadaş çevresi önemlidir.Yakın arkadaş çevresi, mesleği, günlük hayatta bir markette yemekte insanlarla olan iletişimi,sizinle yaşadığı bir sorunu ele alış şekli, kadınlar konusunda konuşmaları, önceki ilişkilerine olan saygısı ve bence dinlediği müzikten izlediği filme kadar her detay kişiyi bize anlatır. Hanzo mu değil mi zaten bakınca anlaşılır.Mesela takım elbise içine kısa kollu gömlek giyebilirBurayı düzenli olarak takip ediyorum. Çoğunluk kayınvalidesinin evliliğine müdehalesinden yada eşinin ilgisizliğinden, evlendikten sonraki değişiminden bahsediyor hep. Evlenmeden 4, 5 yıl flört edenler bile evlendikten sonra o kibar nazik adamın gittiğini kalas bir adamın kaldığını söylüyor. Yani bazı erkekler evlilik öncesi o hanzo halini göstermiyor anladığım kadarıyla. Burayı okudukça evlenmemek çok daha doğru geliyor. Erkeğin iç yüzünü evlenmeden önce görmenin formülü yok mu ? Şu davranış ele verir dediğiniz örnekler var mı ?
Dedikodu da zamana ayak uydurup sanala evrildi. Katip direkt okuyorum az yavaş vur
Yok estağfurullah, gerçekten demedim :) Katip gözüm acilsin diye sert söylüyor ya, ben de hep yavaş vur gibi şeyler yazıyorum ona. Nihayetinde ben de memnun değilim bu durumdan ama elimden bu kadar geliyor. Daha önce de söylemiştim, fare yüreği olandan aslan cesareti beklenmez diye. Ben bir an esip kukresem ne olacak? Kendim tamamen hazır olmadıktan sonra, ayağımı sağlam basmadiktan sonra ne fayda? Herkes şunu yap bunu yap diyor. Benim de az az aklım açılıyor. Ama işte yavaş yavaş. İkiniz de sağolunAmac dedikodu degildi. Sizi gormusken sormak istedim. Siz bu kadar uzgunken ustune biz sizi uzup kirdiysak kendi adima ozur dilerim cunku niyetim sizi uzmek degildi.
@zambaklaracarken konunuzu boldugumuz icin siz de kusura bakmayin lutfen ama konustugumuz seyler yine evlilige dair seylerdi.
Eşimle yaşlarımızdan dolayı 8 sene üstüne evlendik.5 yıldır da evliyiz. Çok şükür değişim filan olmadıBurayı düzenli olarak takip ediyorum. Çoğunluk kayınvalidesinin evliliğine müdehalesinden yada eşinin ilgisizliğinden, evlendikten sonraki değişiminden bahsediyor hep. Evlenmeden 4, 5 yıl flört edenler bile evlendikten sonra o kibar nazik adamın gittiğini kalas bir adamın kaldığını söylüyor. Yani bazı erkekler evlilik öncesi o hanzo halini göstermiyor anladığım kadarıyla. Burayı okudukça evlenmemek çok daha doğru geliyor. Erkeğin iç yüzünü evlenmeden önce görmenin formülü yok mu ? Şu davranış ele verir dediğiniz örnekler var mı ?
Bu 10 sene boyunca toplasanız 5 kez bir araya gelmişizdir ben Erzurumda yaşıyordum o İzmirde. Yüz yüze bu kadar az gelmiş olmamıza rağmen çok iyi tanımışım. Sevgiliyken neyse şimdi de birebir o eşimTanıyabilmiş misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?