Değişen koca

Amy pond

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
88
22
3
42
Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim 15 günlük evliyken bana vurmaya başladı . Alyansımı sattı bana hakaret edip psikolojik şiddet uyguluyor ondan boşanmamam için tehtid ediyor.hamileyken de kolumu sıktı ağlattı daha çok şey var ama uzatmayayım .2, 3 gündür iyi davranıyor.sizce düzelir mı?

düzelir düzelir, çocuk doğsun düzelir, 15 günde dövmeye başlayan adamdan hamile kalarak güzel bir gelecek yaratmışsınız çocuğa da kendinize de, tebrikler aynen devam :KK9:
Düşük yaptım . bilmiyorum ben de napıcamı şaşırdım. Ve beni dövmediğini idda ediyor kolumu sıkması eliyle karnıma vurması dayak değilmiş

Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim 15 günlük evliyken bana vurmaya başladı . Alyansımı sattı bana hakaret edip psikolojik şiddet uyguluyor ondan boşanmamam için tehtid ediyor.hamileyken de kolumu sıktı ağlattı daha çok şey var ama uzatmayayım .2, 3 gündür iyi davranıyor.sizce düzelir mı?
3 aylık evlisin. Evliliğinin 15. günü dayak yedin. Birde üstüne bebek yaptın. Ayakta alkışlıyorum seni :işsiz:

Psikolojik tedavi gorurse belki duzelebilir. Daha sadistligini kabul bile edememis.

Düşük yaptım . bilmiyorum ben de napıcamı şaşırdım. Ve beni dövmediğini idda ediyor kolumu sıkması eliyle karnıma vurması dayak değilmiş
Bebek düştü mü? Onun darbeleri veya sizde yarattığı stresten dolayı mı düştü?
Her şerde bir hayır var buna inanın. Eşiniz adam olana kadar sakın hamile kalmayın. Sakın. Şiddet devam ederse de boşanın.
Elleri kırılsın:sinirli:

Boşanacağım deyince tehdit ediyor ile boşanacağım deyince yalvarıp ağlıyor arasında dağlar kadar fark var...

İlki ise hayatınız tehlikede, ailenize haber verin...
İkincisi ise adamda pişmanlık var, şiddet yine de affedilmez ama yardım alırsa, bir süre daha deneyip şans vereceğinizi söyleyin,bu süreçte de korunun lütfen...

Bebek düştü mü? Onun darbeleri veya sizden yarattığı stresten dolayı mı düştü?
Her şerde bir hayır var buna inanın. Eşiniz adam olana kadar sakın hamile kalmayın. Sakın. Şiddet devam ederse de boşanın.
Elleri kırılsın:sinirli:
Evet stres den oldu kavga ettik bir gün sonra kanamam oldu. Of bide annemlere 6 bin borcu var ödemiycem benden ayrilirsan diyor

Boşanacağım deyince tehdit ediyor ile boşanacağım deyince yalvarıp ağlıyor arasında dağlar kadar fark var...

İlki ise hayatınız tehlikede, ailenize haber verin...
İkincisi ise adamda pişmanlık var, şiddet yine de affedilmez ama yardım alırsa, bir süre daha deneyip şans vereceğinizi söyleyin,bu süreçte de korunun lütfen...
İkisini de söylüyor dengesiz

hayırlısı olmuş,
bebek daha karnınızda dayak yemeye başlamış, doğsa ona da tekme tokat dalar sonra da dövmedim ki derdi.
bundan sonrası için iyi korunun, boşanmayacaksanız bile bu hayata masum bir yavruyu ortak etmeyin, kimse böyle bir babayı haketmez.

Evet stres den oldu kavga ettik bir gün sonra kanamam oldu. Of bide annemlere 6 bin borcu var ödemiycem benden ayrilirsan diyor
Ve siz hala bu adam "Boşanma lafı edince yalvarıyor ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum" diyorsunuz öyle mi..
Daha ne kadar şiddet görmeyi, tehdit edilmeyi düşünüyorsunuz acaba..
Psikolojik tedavi görsün diyeceğim ama bu zihniyette bir adam kabul etmez.
İlk yazdığım mesajı tekrarlıyorum: Anca kafasına saksı düşerse düzelebilir.

Ve siz hala bu adam "Boşanma lafı edince yalvarıyor ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum" diyorsunuz öyle mi..
Daha ne kadar şiddet görmeyi, tehdit edilmeyi düşünüyorsunuz acaba..
Psikolojik tedavi görsün diyeceğim ama bu zihniyette bir adam kabul etmez.
İlk yazdığım mesajı tekrarlıyorum: Anca kafasına saksı düşerse düzelebilir.
Evet çok doğru boşanma gücünü kendim de bulurum inşallah

Evet çok doğru boşanma gücünü kendim de bulurum inşallah
Eşini en iyi sen tanırsın. Düzelebileceğine ihtimal veriyor musun gerçekten, yoksa boşanma cesaretin olmadığından bizden destek almak için mi açtın konuyu.. Ona göre yorumlar şekillenir.

Back
X