Apartman yonetmeligine bakmadim ama dediginiz gibi onuda kontrol edecegim.Normal şartlar altında aşısı vs yapılmış, aşı karnesi, kimliği olan hayvana dokunamıyorlar.
Ama sizim durum farklı.
Apartman yönetmeliğini inceleyin bi.
Bi de gareziniz olursa falan apartmandaki kapalı balkonları belediyeye şikayet edin, büyük ölçüde yasal olmuyorlar yıktırılıyor vs, komşu delirtmece.
Cok teşekkür ederim bu bilgi icin. Dikkate alacagim. :)Simdi arastirdim, ilk defa duydum.
tapu sicil müdürlüğü apartman yönetmeliği kanununa göre apartmanda evcil hayvan beslemek yasak.
uyari suresi icinde kaldirmazsan kuslari cezayi yersin maalesef. daha da cozmezsen kuslari toplarlar. benim anladigim bu
Etrafi kapali balkon disina cikamiyorlar. Ve 1. Kattayim pislikleri disari cikmiyor. Gunluk olarak temizliyorum. Cok sesleride çıkmıyor yem yiyip yatiyorlar :)Camlara filan mı pisliyorlar? Ya da devamlı sesleri mi gidiyor?
Simdi arastirdim, ilk defa duydum.
tapu sicil müdürlüğü apartman yönetmeliği kanununa göre apartmanda evcil hayvan beslemek yasak.
uyari suresi icinde kaldirmazsan kuslari cezayi yersin maalesef. daha da cozmezsen kuslari toplarlar. benim anladigim bu
Bazi yerler evcil olur diyor belge cikartilirsa sorun olmaz. Bazi yerlerde belgede olsa olmaz deniyor. Kafam cok karisti.Hangi kaynak bu? Her apartmanın kendi yönetmeliği vardır. Bir sürü insan apartmanda, sitede hayvan bakıyor. Yönetmelikte "yasaktır" yoksa yasak değildir. Sonradan eklenen yasakta gecersızdır. Guvercınlerı bılemem ama aşılı, karneli, kimlikli hayvanları kimse gelip kafasına göre toplayamaz,dokunamaz, tahliyesini isteyemez. Evcıl hayvan sahıplerı apartmanlarının yönetmeliğine dikkat etsin ve hayvanın belgeleri tam olsun hiçbir problem çıkmaz.
Apartmandakilerin cogu biliyor. Hic bir şikayetleri olmadi ama bilemiyorum iste. Rahatsiz olur musunuz diye sordum hatta.Beslediginizi sizden başka kim biliyor ?
Hı belli bi kaç kişiyse onlardan biridir diyecektim..Apartmandakilerin cogu biliyor. Hic bir şikayetleri olmadi ama bilemiyorum iste. Rahatsiz olur musunuz diye sordum hatta.
Simdi arastirdim, ilk defa duydum.
Sikayet geldi o yuzden 10 gunluk sure icinde goturmelisiniz dedi. Baska da bilgi vermedi maalesef. Suphelendigim kisiler var aslinda yarin tespit etmeyi deneyecegimHı belli bi kaç kişiyse onlardan biridir diyecektim..
Evde kuş beslemek yasakmıymış ne dedi zabıta
O konu hakkinda birini buldum. Yarin aramayu dusunuyorum. Dayanadim konu actim. Belki bilgisi olan vardir diye :) baya uzucu oldu benim icin cunkuNerede yazıyor o ya evcil hayvan besleme yasağı falan benim yıllardır köpeğim var böyle bir ceza duymadım. Aşıları tam, karnesi, kimliği olan evcil hayvanlara kimse ceza meza kesemez, beslememe de karışamaz. Çok havlayarak tüm apartmanı rahatsız etme durumunu bilemem.
Konu sahibi kuşlar için durumu bilemiyorum açıkçası, bence bir hukukçudan detaylı bilgi alın. Hayvan haklarını savunanlardan özellikle.
Yani illa vardır sizden gıcıklanan birileriSikayet geldi o yuzden 10 gunluk sure icinde goturmelisiniz dedi. Baska da bilgi vermedi maalesef. Suphelendigim kisiler var aslinda yarin tespit etmeyi deneyecegim
Bazi yerler evcil olur diyor belge cikartilirsa sorun olmaz. Bazi yerlerde belgede olsa olmaz deniyor. Kafam cok karisti.
O konu hakkinda birini buldum. Yarin aramayu dusunuyorum. Dayanadim konu actim. Belki bilgisi olan vardir diye :) baya uzucu oldu benim icin cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?