Aslinda direk ne kuşu ben kuş görmedim hangi kuş diyip isten sıyrılmaya calisacaktimTezgahı toplayıp kaçsaydın
Oda mantıklıAslinda direk ne kuşu ben kuş görmedim hangi kuş diyip isten sıyrılmaya calisacaktim
Soylediklerinize tamamiyle katiliyorum. Cok haklisiniz disarda nasil seyler oluyor. Ama insanlara kucucuk hayvanlar dert oluyor. Keske insanlarimiz bu konuda daha hassas ve bilincli olsa.Çok enteresan Yahu herkes deliriyor galiba
Sesi soluğu çıkmayan küçük bir hayvan söz konusu olan
Kaldı ki, kiracı değilsiniz Kendi balkonunuzda kapalı şekilde besliyorsunuz Neyi rahatsız etmiş olabilir anlamıyorum
Yürekleri ne halde bu şikayetçi olan kişilerin düşünemiyorum
Yazık ya İnsan diye nefes alıyor olmaları çok yazık
Zabıtaların eve kadar gelmeleride garip
Neler neler yaşanıyor ülkede Düzenbazı,katili,sapığı dışarıda geziyor ama yaşanan en büyük sorun buymuş gibi davranılmış
İyi miyiz gerçekten oturup bir yoklayalım kendimizi
Konu ile ilgisiz olacak belki de. yazık değil mi o guvercinlere. onlara bakıyorum diye onların doğasını engellemeye. neden hapsediyorsunuz kuşları. kapalı kafes içinde mi kalmalilar. yazık ya sırf yapabiliyor oldugunuz için bir canlıyı hapsetmek.Etrafi kapali balkon disina cikamiyorlar. Ve 1. Kattayim pislikleri disari cikmiyor. Gunluk olarak temizliyorum. Cok sesleride çıkmıyor yem yiyip yatiyorlar :)
Katılıyorum. Uçan hayvanı uçmaktan geri bırakmak bence apartmanda beslemekten daha büyük bir suç.Yönetmelikte evcıl hayvan bastan berı yasaksa ve bu yasaga ragmen beslıyorsanız hayvanın belgelerı olmasının bır onemı kalmıyor dıye bılıyorum. Evden cıkmak zorundasınız veya hayvanı cıkartmak zorundasınız. Eve girmeden önce buna dıkkat etmeliydınız.
Yönetmeliğinizde yasak yazmıyorsa ve belgeler tamsa sıkıntı yasamazsınız. Yonetmelıgı önce inceleyın ama umarım yasaktır. Guvercın besleyen tanıdıklarım hep terasta veya acık alanda beslıyordu. Hayvanları arada ucuruyorlardı. Kapalı balkona o hayvanları hiç dısarı bırakmadan beslemenız çok yanlış ve içler acısı ben sırf bu yuzden bıle şikayet ederdım.
Uçmasını niçin kesiyorsunux? Ne değişik bir mantık. Yani ticaret için kullanıyorsunuz, damızlık sözünden onu anladım. Zevk için tutuyorsanız da, bir canlının ne zaman uçup uçmayacağına siz karar veremezsiniz. O kuşların doğası balkonda pineklemek ve bir insna için üremek değil.Bunlar benim damizlik kuslarim artik yaslilar ucumu kestigim kuslar o yuzden evdeler yavrularim buyuk bahcede acik alanda. Ve defalarca calmaya calistiklari için yanimda guzelce bakiyorum.
Tahmin ettigim biri var aslinda. Insanlara ne zarari var bilmiyorum iste. Gercekten oyle ses cikarip rahatsiz etmiyorlar.Apartmandan kimin şikayet ettiğini bulAmaz mısınız çok merak ettim her tarafı kapalı balkondaki kimseyi rahatsız etmeyen kuşu ne diye şikayet etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?