degisik bir dert

Yani illa vardır sizden gıcıklanan birileri
Sende deseydin kaçak kuş ticaretimi yapıyorum zabıta amca balkonumda besliyorum
Nereye götürceksinki hem yumurtaları varmı yavrular falan ?
Benim icime dert olan zaten yavrulari. Daha 1 haftalik bile degiller. Eger yerlerini degistirirsem yavrular tuylenmedigi icin bakmazlar yavrulara. Biraz daha sure vermeleri gerekiyor ama birsey yapamayiz en fazla 10 gun dedi

Umarım bulunur bir çaresi. Kimseye zararı olmayan, sesi çıkmayan hayvanlara ne garezi var bu insanların anlamıyorum; merhamet yoksunları.
Cok dikkatli bir insanim birde baskalari rahatsiz olmasin diye. Ama iste aradan boyle insalarda cikiyor

Bunlar benim damizlik kuslarim artik yaslilar ucumu kestigim kuslar o yuzden evdeler yavrularim buyuk bahcede acik alanda. Ve defalarca calmaya calistiklari için yanimda guzelce bakiyorum.

Bunlar benim damizlik kuslarim artik yaslilar ucumu kestigim kuslar o yuzden evdeler yavrularim buyuk bahcede acik alanda. Ve defalarca calmaya calistiklari için yanimda guzelce bakiyorum.

Çok anlamam guvercınlerden sadece gorduklerımın hepsı acık alanda uçuyoruyordu. Balkondan hiç çıkmıyorlar diyince siz üzüldüm.

Benim icime dert olan zaten yavrulari. Daha 1 haftalik bile degiller. Eger yerlerini degistirirsem yavrular tuylenmedigi icin bakmazlar yavrulara. Biraz daha sure vermeleri gerekiyor ama birsey yapamayiz en fazla 10 gun dedi
Güvercinmiydi yavrusunu elleyince istemiyordu bi kuş cinsi ?düzenleri bozulacak ya

Çok anlamam guvercınlerden sadece gorduklerımın hepsı acık alanda uçuyoruyordu. Balkondan hiç çıkmıyorlar diyince siz üzüldüm.
Sizin düşüncenizi anladim. Yaşli olduklari icin eve getirdimm diger kuşlarimi ucuruyorum. Merak etmeyin o konuda bende cok hassasim. Aksi bir durum olsa hic eve getirmezdim zaten

Balkona perde yaptır hep kapalı olsun perde. Kim gorecrkki o zaman ? Yazık ya kuşları kime emanet edeceksin verme kimseye bence perde yaptır. Cezası olsa da çok bir şey değildir bence. Ben de sokak guvercinlerine yem veriyorum. Bizim balkon cam önleri vs pis oluyor onlar yüzünden ama önemli değil de komşular kızıyor mydurki diye çok korkuyorum. İnsanlar merhametsiz hayvanlara karşı

File ile kapali disardan cok gozukmuyorlar. Rahat gunes alsinlar diye. Asla kimseye veremem. Hayvan sevgisini herkes bilmiyor iste. Keske herkes boyle sizin dusunceli olsa :)

File ile kapali disardan cok gozukmuyorlar. Rahat gunes alsinlar diye. Asla kimseye veremem. Hayvan sevgisini herkes bilmiyor iste. Keske herkes boyle sizin dusunceli olsa :)
Oyy yirim ya yavruları çok sevimli oluyor. Çok sıcakkanlı hayvanlar verme kimseciklere , mutluluklar kuslarinla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…