- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Herkes evlenmiş yuvasını kurmuş kendi çocuklarını yetiştirmiş simdi sıra gençlerde. Siz de kendiniz yaşayın evladınızı büyütün sürekli gitmeyin eşinizle kaliteli vakit geçirin ben hep eşimle her boş günümüzü ya son günümüzse diye düşünüp huzurlu ve başbaşa geçirmeye çalışıyorum. Hatta hep eşim diyo annenlere gidelim diye ben gitmek istemiyorum sürekli. Eşim bnm aileme gitmek ister hep.
Kimse kırılmasın, üzülmesin , aman alınmasın bana derseniz ohoooo en cok bunları yaşayan ve yıpranan siz olursunuz..
kırılan kızılsın üzülen üzülsün anılan anılsın cookta tııın deyin kendinize ve sadece kendi ailenizi düşününün.
zaten sürekli gidiyormussunuz ne gerek var aşureyede gitmeyiverirsiniz..
bence 3 ünüz birşeyler yapın.. eşinide yavaş yavaş alıştır siz bu kadayla giderseniz herşeyinizi kv ile yaparsınız
Valla ben hiç sevmiyorum ya hayatım boyunca zorla 2 kez yedimGündüz ailece gezin akşam eve gitmeden uğrayın aşure yiyin..
Canım çekti ya emzikli kadınım ben ayıp ayıp.Yarın olsa da yapsam..
Ya hem öyle hem evden eve evden eve gitmekten sıkıldım artık gezelim dedikçe ev ortamına giriyoruz. Ailesiyle görüşmeyi teklif etme sebebim eşimi de hoşnut etme isteğimden çünkü ailesiyle onun ya da benim problemimiz yok.
O kadar basit olsa ise bile girmiştim şimdiyesabahtan kocanla çık bir kahvaltı yapın dışarda. bi güzel dolaşın. öğleden sonra bir vakit kv ye uğrayın onun da gönlü olsun. sonra madem çarşı içinde oturuyorlar bırak torunlarını onlara 1-2 saat kocanla başbaşa çıkın dolaşın tekrar bu kadar basit.
O kadar basit olsa ise bile girmiştim şimdiyebebeğim afedersin wcye gittiğimde bile kıyameti kopariyo resmen koşarak emekliyo beni arıyo. Bi de biberona ya da emzige alışık değil. Annesi de bebek eğlendirmekten pek anlamıyor gibi geliyor yani kucağına alır canım benim torunum benim ay kızıma aman aşkıma falan bu kadar. Öyle de bizimki hiç susmuyor. Eşime parka gitmeyi ordan da annesine gecebilecegimizi söyledim 1 saat. Hala uyanmış değil birazdan konusucaz
Ya da o da gelmek ister ya da eşim davet eder doğru diyorsunuzBence oglenden cikip gezin..aksam ustu de ugrayin...simdi oglen oraya gidersen cikamazsin..
Yok hatun geçmez. Eşimi 2 durtuklerim kalkarizBütün günün kv de geçecek :)
Kayınvalde gelmesin yakayin valden de sizle gelir
Aynen torun aşkı da bi yere kadar :))Sürekli gittiğiniz yer zaten bir günde eşinizle vakit geçirin , çıkın dolaşın akşam üstü 1 saatliğine uğrarsınız.
Eşim de bende sevmiyoruz kiAşure vs herhangi başka şey
Bende aşure kazanır valla, ne yalan diyim, karatay hocam bile engelleyemez.
Aşure saatinde orada olacak gibi yapın planınızı. Sonra gezersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?