- 9 Ocak 2020
- 204
- 144
- 53
- Konu Sahibi komiklikyapma
-
Böyle düşünüp durmayın. Cinsel hayatınız var mı şuan bilmiyorum ama bununla da alakalı olabilir. Aktif cinsel hayat insanı hamileliğe hazırlayan bir süreç bence.Ya sanki hiç bunlari basaramayacak gibi hissediyorumnisanlim da çocukları çok seviyor, biraz takınti yaptim
Arkadaslar merhaba, herkese iyi aksamlar. Benim farklı bir korkum var, 50 gün sonra nikahim olacak evleniyorum insallah, ama hamile kalmak yada çocuk doğurmaktan çok korkuyorum.
Hani herkesin doğum korkusu vardir ya, zor hikayeler anlatirlar bizde korkariz o tarz birsey degil. Mesela ben içimde bebek olması hissinden korkuyorum, mesela yaraya bakınca insan böyle bir değişik oluyor ya, bende hamile kalmak yara doğum yapmak gibi şeyler duyunca öyle oluyorum.
Mesele çocuk sevmemem de değil, bebekleri cok seviyorum bende illaki bebeğim olsun isterim ama bende gariplik var gibi hissediyorum.
Mesela sanki karnımda bir canlı olması hissini düşünmek beni irrite ediyo gibi, bu vajinismus tarzi bisey mi acaba? Öyle miyim onu da bilmiyorum. Siz böyle hissettiniz mi?
Yani mesela sey gibi hissediyorum, bazilari çocuk felan düşürüyor farkinda olmuyor hamile olduğunun felan,(Allah korusun) benim bide kan tutar çok dayanıklı değilim, böyle bisey olursa bayılırım kesin gibi, yada doğumda kan ne görürsem aşırı bir kendimi kasma hissediyorum böyle şeyler duyunca,düşününce. Mesela filmde bir kadın dogum yapıyor ben iki büklüm kendimi kasiyorumVajinismus la alakasi yok. Bende korkmuştum ilk 3 ay ozellikle. Dusununce midem bulaniyordu. 3 aydan sonra hareketlerini hissetmeye baslayinca gozlerimi kapatip hep icerde ne yaptigini hayal ettim. Mesela suan poposunu kaldirdi suan tekmeledi gibi... o zaman korkum geçti
Filmlerde felan bile görsem kendimi kasıyorum istemsiz, bi garip oluyorum. Umarim geçer bu hislerimŞimdi konuyu okuyunca bende bir tuhaf oldum. Cocuk dogurmaktan normalde korkan biriyim ya ölürsem doğururken diye ama şimdi içimde 8 9 ay bir canlı olacak acayip tuhaf oldum düşünürken. Boğuldum bi...
Yani cinsel iliski yaşamadım hiç, nişanlımla yakinlasmalar oldu ama ilişki boyutunda degildi. Biraz vajinusmus felan olabilir mi diye de korkuyorum.Böyle düşünüp durmayın. Cinsel hayatınız var mı şuan bilmiyorum ama bununla da alakalı olabilir. Aktif cinsel hayat insanı hamileliğe hazırlayan bir süreç bence.
Yani mesela sey gibi hissediyorum, bazilari çocuk felan düşürüyor farkinda olmuyor hamile olduğunun felan,(Allah korusun) benim bide kan tutar çok dayanıklı değilim, böyle bisey olursa bayılırım kesin gibi, yada doğumda kan ne görürsem aşırı bir kendimi kasma hissediyorum böyle şeyler duyunca,düşününce. Mesela filmde bir kadın dogum yapıyor ben iki büklüm kendimi kasiyorumAllah illaki gücünü verir diye düşünüyorum, ama ya ben böyleyken çocuk sahibi olamazsam yenemezsem bunlari diye de düşünüyorum.
Olabilir, cinsellik yaşadıktan sonra hamilelik de daha kabullenebilir bir hal alacaktır. Her şey sırayla..Yani cinsel iliski yaşamadım hiç, nişanlımla yakinlasmalar oldu ama ilişki boyutunda degildi. Biraz vajinusmus felan olabilir mi diye de korkuyorum.
Ay bu ben miyim ? Kız bu ben miyim ?Arkadaslar merhaba, herkese iyi aksamlar. Benim farklı bir korkum var, 50 gün sonra nikahim olacak evleniyorum insallah, ama hamile kalmak yada çocuk doğurmaktan çok korkuyorum.
Hani herkesin doğum korkusu vardir ya, zor hikayeler anlatirlar bizde korkariz o tarz birsey degil. Mesela ben içimde bebek olması hissinden korkuyorum, mesela yaraya bakınca insan böyle bir değişik oluyor ya, bende hamile kalmak yara doğum yapmak gibi şeyler duyunca öyle oluyorum.
Mesele çocuk sevmemem de değil, bebekleri cok seviyorum bende illaki bebeğim olsun isterim ama bende gariplik var gibi hissediyorum.
Mesela sanki karnımda bir canlı olması hissini düşünmek beni irrite ediyo gibi, bu vajinismus tarzi bisey mi acaba? Öyle miyim onu da bilmiyorum. Siz böyle hissettiniz mi?
Ben hiç evlenemicem sanırdım öyle hissederdim 3 sene önce evlendim. Bu kez hiç çocuğum olmicak gibi hissettim 1.5 ay önce bebeğim doğduYa sanki hiç bunlari basaramayacak gibi hissediyorumnisanlim da çocukları çok seviyor, biraz takınti yaptim
Ben sizi çok iyi anladim.Olumsuz kök inançlarınız var. Thetha healing yöntemini arastirin derim. Instagramda pek cok uygulayicisi var. Kitaplar da var mesela evet derseniz olur birinin adi bu.Arkadaslar merhaba, herkese iyi aksamlar. Benim farklı bir korkum var, 50 gün sonra nikahim olacak evleniyorum insallah, ama hamile kalmak yada çocuk doğurmaktan çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?