Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşı eşine, bi arkadaşı varmış ondan bahsetmişte eşi de , arkadaşın dul mu diye sormus
Ben senin arkadaşın olayım. Ama senin eşin beni tanımıyor. Eşine diyorsun ki "boleyn kizi babasının maaşini aliyor".Kim kime ne demis![]()
Eşinden boşanmış veya eşi ölmüş insana bekar denmemeli bence.Durun hemen linç etmeyin , neden böyle düşünüyorum biliyor musunuz eşinin ölmesi veya boşanmak ayıpmış ve görmezden gelinmesi , yok sayılması gereken bir durummuş gibi düşünülüp bekar deniyor bu insanlara.Boşanmak utanılacak bir şey değil bunda hemfikiriz , boşanmış insanlar bekarım diyerek kendileri kendilerini kabullenmiyor aslında.Boşanmışsa boşanmıştır , bekar falan diyip kötü bir şeymiş de güzelleştiriyormuş gibi bekar denmemesi taraftarıyım.Devlet bile eşi ölmüş insanın nüfus kağıdına “bekar” yazıyor artık
“Erkeklerin dul fantazisi” ne demek ola ki? Toplum olarak aşmamız gereken bir kavram daha.. Konudan anladığım kadarıyla arkadaşınız saçmalıklardan saçmalık beğenmiş, kıskançlık seviyesini everest’e taşımış.
++++Cok içten söylüyorum ki dul kadınları tehlike gören her insan musvettesinin Allah belasını versin!