degisik duygular :(

isimsiz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.530
1.294
163
Gece gece aklıma nereden geldi bilmiyorum ama biran eşime şunu sordum eğer olsem ama öncesinde vasiyet versem sana evlenme çocuklarımız olmuşsa onlarla devam et hayatına ama oda dedi ki insanım ben zamanına bağlı dedi ben biranda ağladım içim sızladi boğazıma da düğümlenen bir acı hissettim garip bir duygu istemezdim Ben evlenmesini ölünce istermiydim ki. Hissedermiydim acı oyyyyyy düşünmek kötü 'nden aklıma geliiiiirrrr (((

Gece gece nerden bu düşünce ALLAH uzun ömürler versin . Erkek milleti işte hep odun hep düşüncesiz .

ama canım benim hayatın ne getireceğini bilemeyizki
sen neden kendine dert alıyorsun

ben eşime ölürsem evlen ama en azından bi sene bekle diyorum :)

hasta falan mısınız hani ölümcül bir hastalığınız mı var...veya regl dönemindesiniz ağlamak için bahane mi arıyorsunuz???

Bilmiyorum bu anda geldi aklıma kötü hissettim öyle dynce biz çok seviyoruz ama olsem bu baskasinida sevecek oyyyy(((((

Kadınlar bi şekilde devam ediyolar, kendilerine bakabiliyolar ama erkekler öyle değil. En azından çoğu erkek öyle değil :)
Ben de kötü yaşamasındansa evlenmesini tercih ederim, Allah korusun bi de genç yaşta gidersem napıcak adam

Bilmiyorum bu anda geldi aklıma kötü hissettim öyle dynce biz çok seviyoruz ama olsem bu baskasinida sevecek oyyyy(((((
canım sen bunalmısın herkes gibi ara ara oluruz böyle ağlayasımız oldu zamanlar
insanoğluyuz biz ne zaman ne olacağımz bellimi
bugünün tadını çıkar
sevdiceğinle mutlu olmaya bak
napcan kız biz ölünce naparlarsa yapsınlar niye dert ediyosun

Haklisiniz....

gerçekçi olun hanımlar bu erkek milleti evliyken bile aldatan insanlarken dul kalınca mı evlenmeyecekler hayatlarına kimse girmeyecek.bunları düşünerek niye huzurunuzu kaçırıyosunuz.sevdiğiniz şeyleri yapmayı imkanınız varken ertelemeyin yeter. iyi yaşayın zamanı iyi değerlendirin.

E
Evet sanırım biraz bunaldim bazen geliyor. Aklıma ölüm unut diyorum ani yaşa ailemi filanda düşünürüm çok. Sonra saçmalama derim çok düşünmemek lazım aslinda

Annem hep der ki erkek karisi topraga girmeden mezarlikta bakarmis evlenecek biri var mi diye kadin 3 ay beklermis kocam oldu diye
o lafın aslı

erkek mezara gidene kadar vay bana vay bana
mezardan dönerkende hani bana hani bana

Agla acilirsin adem oglu bur garibiz mutlu olmayi bile beceremiyoruz gece gece adamin aklina soktun sende mutsuz oldun git yat sabaha birseyin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…