degisik duygular :(

Mantıklı cevap vermiş eşiniz, ölenden sonra hayat devam ediyor, evlenmem dese bile yasını 5 sene sürse bile karşısına sevebileceği başka biri çıkacaktır elbet, hangi ölüm zamanla acısını hafifletmiyor ki. Ben de sormuştum yıllar önce eşime, evlenmem demişti. Hiç inanmadım, öyle de bir evlenir ki, ben de evlenirim yani.. Şimdi çocuğumuz var. Allah korusun bana bişey olsa, çocuğuma çok iyi davranacak birisiyle evlensin isterim.. Rabbim çocuğumu korusun, mutlu olsun yavrum. Amin

o zaman ölmemeye gayret et. işini şansa bırakma. hem çok dert etme, öldükten sonra bir şey hissetmezsin.

Amin haklisiniz kimlerin ölümüne alismiyoruz ki. ...Şimdi düşünülmesi gerekmeyen konu. Ama geliyor akla ışte ...

Ay okurken guldum bende boyleyim. Hatta bir yerde okumustum kadin yada erkek esi oldukten sonra evlenmesse obur dunyada bulusurlar, evlenirse bulusmazlarmis. Tabi ben bunu duydum beni aldi bi stres uzuntu agla agla bi hal olmustum. Zaten ben nezaman esime askim sana bisey sorcam ama cevabina kizmicam soz dedimmi esim baslar oflamaya

:) aynen Allah büyük dert vermesin ama. Ne yapalım biz kadınlar nariniz duygusaliz :) :)

Deseydin keske hayatim bende senin gibi dusunmustum sen olursen zamanla olucak sey bilememki diye :))ozman iki tarafli olurdu bu uzuntun suan oda dusunurdu

:) Mezar da Sorguya Cekiliceksin.. Amele göre değişir ama... Toprak Sıkıştırıcak Sorgu Sıkıştırıcak Kendi Derdine Düşüceksin Ozaman Kimse yi Hissetmezsin Rahat ol..! Allah Ayırmasını Sevenleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…