Merhaba arkadaşlar buraya bir arkadaşım için yazıyorum çünkü biz herp birlikte oturduk düşündük ne olduğunu bulamadık belki burda bilgisi olan biri vardır diye yazma gereği duyduk arkadaşımın evinin kapısında çiçeğe bağlı sekilde bir şey bulmus ne olduğunu anlamaya calistik bir bilgisi olan varsa bilgi verirse seviniriz
ay çoluk çocuk işi işte elinden düşüvermiştir çocuğun ne olacak ki evcilik oynuyorlardı elinden düşüvermiştir..
Evet haklı olabilirsiniz belki de ucunda kancalar olunca pek evcilik gibi gelmesi bize normal gelmedi bir de çiçeğe bağlı şekilde bulundu ama dediginiz gibi de olabilir tabi
Tövbe bismillah eve şeytan girmiş :)
Ne takmışlar ki uçlara mısır mı ?
Degişik birşey..
Vefk bu, çok ağır bir büyü, tılsım. Arkadaşınızın düşmanı var mıydı? Bunun arkasından kapıda domuz yağı da görebilir bence evi taşısın.
Mı diyelim ? Biri düşürmüş işte incik boncuk.
Demekki dogru mısırda balıklara yem niyetine,Olta iğnesi bu çiçek var mıydı kapıda takılıp kalmıştır ya da yerde bulmuştur biri boncuk falan olunca üstüne iliştirmiştir
Ahahahaha okurken ürperdim valla.
Manyak mı kadına bak tek bakışta tanıdı neler diyor bir de diye okuyordum :))
Demekki dogru mısırda balıklara yem niyetine,
Mantıklı :)
Bizim evde çok bunlardan. Hatta zaman zaman halının üzerine düşmüş oluyor babamın olta çantasından. Bu aralar bir de o mısırları gıda boyası ile boyuyor. Balıkların ilgisini daha çok çekiyormuş.
Bizim evde çok bunlardan. Hatta zaman zaman halının üzerine düşmüş oluyor babamın olta çantasından. Bu aralar bir de o mısırları gıda boyası ile boyuyor. Balıkların ilgisini daha çok çekiyormuş.
Demekki dogru mısırda balıklara yem niyetine,
Mantıklı :)
Sezon açuldu vira bismillah deduk takalara bindukEvet bu olta iğnesi işi mantikli balıkçılıkla hiç ilgimiz olmadığı için biz3 çok değişik gelmişti birde bağlanmış şekilde görünce açıkçası biraz ürperdik
vay boyalı mısır ha zamane balıkları da bek fena gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?