Değişik hamilelik belirtileri

İlk hamile kaldığımda yumurtlamadan birkaç gün sonra 2 günlüğüne falan burnumun ucu tombul olan kısmı varya orası sürekli kaşınmıştı daha önce bunu duymuştum ama ihtimal vermemiştim sonra gebeliğimi öğrendim adet geçince, o gebeliğim sonlandı maalesef tabi. Şimdi nasipse ikinci kez hamileyim sanırım aynı şekilde şüpheli ilişkiden birkaç gün sonra yine burnumun ucu 1-2 gün kaşındı ilginç ama oldu valla bende

İyiymiş her burnum kaşındğında aklıma gelir artık

Ben gebe olduğumu bugün öğrendim. Benim en büyük belirtim adet dönemim yaklaşmasına rağmen sinirli olmamamdı. Hakikaten çok şaşırdım ve bu yüzden şüphelenip test yaptım.(beklenen adet günüm bugündü) Onun haricinde annem 3 gün önce beni rüyasında görmüş; normal doğum yaparken. :)

Evet bende arkadaşım hamileliğini anlamıştım yüzü çok farklı gelmişti bana yorgun gözüküyordu ama parlıyordu kız çocuğu oldu şimdi

Bende hiç adet belirtisi olmamıştı ordan anlamıştım. Normalde adet olmaya yakın göğüslerim şişer bacaklarım ağırır karnım 2 gün önceden ara ara ağırmaya başlar. Adet günüme 1 gün kala bende 0 belirti ve şeffaf akıntım oldu benim yumurtlama dönemim dışında çok akıntım olmaz. Hele ki adet öncesi hiç akıntım olmaz. hiç belirtim olmayınca acaba mı? dedim kan verdim 91 çıktı betam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…