Cok dedim oyle her seferinde kavga cikiyodu .. artik takilmiyorum isterse orda kalsin.Sen hergün gidiyosun de.
Guzel cewapmis bak:)) iste o oyle imayla sorunca hos cewap gelmiyo insanin aklinaHer laftan kavga çıkarmak zorunda değilsinizki, evet özledim tabi, Senide 2-3 gün görmesem özlerim de kapansın konu
Kesinlikle katılıyorum, politik bir cevap. Bunu kullanacağım ileride teşekkürler.Her laftan kavga çıkarmak zorunda değilsinizki, evet özledim tabi, Senide 2-3 gün görmesem özlerim de kapansın konu
Haklisin bu konuda cok tartisiyoruz ve hep ben fedakarlik yapiyorum.simdi kavga falan etmedik ama bu imalarindan sikildim sizin dediginiz gibi yapmayi bi becerebilsem cok rahat etcem hic sorunum kalmayacakneden açık açık sen hergün gidiyorsun diye söyle miyorsunuz ki? çekiniyor musunuz? bırakın bu nedenle kıyameti koparırsa da koparsın... ağırlığınızı biraz koymazsanız hep öyle gider. çocuk gibi izin mi alacakmışsınız,sadece sohbet esnasında ya da bilgisi olsun diye söyler giderim ben, söylemediğim de çok olur hatta çok gerekli değil yani.bu konu hiç sorun da olmadı.
neden açık açık sen hergün gidiyorsun diye söyle miyorsunuz ki? çekiniyor musunuz? bırakın bu nedenle kıyameti koparırsa da koparsın... ağırlığınızı biraz koymazsanız hep öyle gider. çocuk gibi izin mi alacakmışsınız,sadece sohbet esnasında ya da bilgisi olsun diye söyler giderim ben, söylemediğim de çok olur hatta çok gerekli değil yani.bu konu hiç sorun da olmadı.
Hen suçlu hem güçlüler yaa vallahi. Anneleri babaları nasıl yetiştirmiş ise..Cok dedim oyle her seferinde kavga cikiyodu .. artik takilmiyorum isterse orda kalsin.
Tabi soyleme tarzida onemli yumusakca soyleyince yumusarlar..Kesinlikle katılıyorum, politik bir cevap. Bunu kullanacağım ileride teşekkürler.
EWet iste onu diyorum. Kawga cikariyo ya o yuzden ben gidecem dedim gitme diyemedigi icin oyle dio. Bende icimden diyom ne desende giderim soylen dur. Ama iste bi yerde insanin cok agirina gidiyo kizlar yaaHen suçlu hem güçlüler yaa vallahi. Anneleri babaları nasıl yetiştirmiş ise..
Bence o zaman hiçbirşey deme tepki bile verme madem kavga çıkıyor sürekli hiiiiç takma.
Biraz sinirlerine hakim olmalısın o Zaman tatlım, böyle önünü tıkayıcı cümleler kur, karşındaki sana hak vermekten başka bisey yapamaz :)Guzel cewapmis bak:)) iste o oyle imayla sorunca hos cewap gelmiyo insanin aklina
Aynen, politik cevaplar her daim işe yarar, rica ederimKesinlikle katılıyorum, politik bir cevap. Bunu kullanacağım ileride teşekkürler.
Ben onu öpücüklerle buğulu seslerle ne biçim süslerim hem yumuşar hem yumuşamaz tam tersi ay ban yiyeceğim eheheheahahaTabi soyleme tarzida onemli yumusakca soyleyince yumusarlar..
Supersinnn keske dediklerini yapsammBiraz sinirlerine hakim olmalısın o Zaman tatlım, böyle önünü tıkayıcı cümleler kur, karşındaki sana hak vermekten başka bisey yapamaz :)
Aynen, politik cevaplar her daim işe yarar, rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?