degisik kocalar

Sen oyle mi yapiyon yani yanlis anlama ise yariyosaaa hemen basliyimmm☺ dogrucu davut olunca hep tartisma cikiyo sonucta hizur gidiyo
Ben evli bir kadınım ve aynen öyle yapıyorum canım tavsiye ederim

Yoksa ogretmenmisin?? Aynisini bana diyo da ... gozlerini acma bana dio .. yumussak ol dio ama huy iste

Hiç takma git ailen onlar senin

Yoksa ogretmenmisin?? Aynisini bana diyo da ... gozlerini acma bana dio .. yumussak ol dio ama huy iste
Ana okulu öğretmeniyim aslında çocuklara çok yumuşak ve nazik davranıyorum ama işte yapı meselesi onunla bi alakası yok. Bide nedense sadece eşime karşı bu denli sertim

Iste benim eksigim takmamayi ve gercekten umursamamayi ogrenmek onu yaparsam daha mutlu olcam. Sonucta o hergun annesinin gonlunu aliyo goruyo. Ve ben sekiz aylik hamileyim duygularim taa tepede
Valla benim eşimde öyleydi kendi annesine haftada 2 kez hasta bile olsa noolur gidelim lütfen yarım ssatçik oturalım en azından diyip ben anneme gitmek istetince yok yorgunum daha kaç.gün oldu yada onlar gelsin diyodu bir oldu iki oldu sonra dayanamadım bundan sonra herkes tek gitsin o zman dedim ailem seni göreyim diye ölmüyo yani beni görme istyolar çoktq mühim değlsin onlar için dedim anlamadım adamda şimşek etkisi yarattı artık özgürüm.

Nereye gidiyonuz biz de burda kaldikk .. burda konusunnn
Ay Özür dilerim arkadasim konuyu saptirmis gibi oldu biraz ama güzel cvp gorunce tam benlik dedim yazdım arkadasa .senin konun da fikrimi yazayim ailem uzakta maalesef ama gidecek olsam izin almam gideceğimi haber veririm misal yarın anneme gidicem derim gidebilir miyim diyerek ona cvp fırsatı yaratmam.

Bana göre anneye giderken izin almanız hata. Eşiniz sizden izin alıyor mu?

Bende cekiyorum kocamdan anlayacagi.. Kaynanamla alt ustteyim bile hergun görüyorum onlari annemleri de özlüyorum bugün zor izin aldim gittim geldim bile aksama kalmama bile izin vermedi.. Hic bi yere gitmek yok diyo agzimdan cataliycaktim demedim hergun görüyor tabi ailesini bende haftada 2-3 gün görüyor neredeyse.

Ona niye demiyosun bunu
Sen her gün gidiyosun ben hafta da 2 az bile gidiyorum de

Hamile hamile sinirlerim tepemde zaten bi de anneni daha yeni gördün hemen özledin mi dese terslicem o olucak.of bazen hiç katlanamıyorum kocama o benim hayatımın aşkı ama hormonlar mıdır nedir son zamanlarda arada bi çarpasım geliyo suratına iki tane.

Fazla mana aramayin bence.
Biz kadinlar hep düşünce okur gibiyiz. O yüzden geriliyoruz.

Al bendende o kadar bende diyorum bi tek ben mi o hisse kapiliyorum die demek yalniz degilimmm

Annenle eviniz uzak mı?
Gidecem diye söylemene bile gerek yok ki. Gelince akşam dersin bugün anneme gittim diye. Annene gitmek için izin alacak halin yok ya. Hem bir adam hergün anasının evine neden gider acaba merak ettim.

Cok benciller cook en iyisi iste bildigini yapmak gitmeyince mutlu mu oluyoruz hayirr.. o yuzden gidecen valla bari onlari gorunce insanin ici aciliyooo

Ana okulu öğretmeniyim aslında çocuklara çok yumuşak ve nazik davranıyorum ama işte yapı meselesi onunla bi alakası yok. Bide nedense sadece eşime karşı bu denli sertim
aynen ben de öğretmenim , ama ben de genelde hep güler yüzle hallederim her işimi

Annenle eviniz uzak mı?
Gidecem diye söylemene bile gerek yok ki. Gelince akşam dersin bugün anneme gittim diye. Annene gitmek için izin alacak halin yok ya. Hem bir adam hergün anasının evine neden gider acaba merak ettim.
Dolmusla gidiliyo 15 20 dk kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…