degisik kocalar

evet annemi çok özledim ,ama bütün gün seni daha çok özledim deyip atla kucağına ,bir iki öp,vay arakadaş bu kadar açık mı anlatalım ,azıcık gençliğinizi kadınlığınızı kullanın ,evlisiniz,yasal sevişme hakkı bulunan bireylersiniz

Hahaha supersin yaaa :))) iste gururmu engel oluyo sinir mi bilmiyom bole yapmaya )

Sen oyle mi yapiyon yani yanlis anlama ise yariyosaaa hemen basliyimmm☺ dogrucu davut olunca hep tartisma cikiyo sonucta hizur gidiyo

Sen oyle mi yapiyon yani yanlis anlama ise yariyosaaa hemen basliyimmm☺ dogrucu davut olunca hep tartisma cikiyo sonucta hizur gidiyo
ben evli değilim ,ama nişanlımla yakındım ,hani evli bir kadın kadar rahat yaşamıyordum elbette ama yakındık gene birbirimize ... şu kadarını söyleyeyim ,bu şekilde yaptıramadığım şey yoktu ( neden ayrıldın diye soracak olursan evlilik diye tutturdu benim de popom evliliği yemedi ayrıldım )

ki ben hep evli arkadaşlarıma hayret ederdim ,arkadaş nedir bu saçma inadınız ,nazla niyazla kadınlıkla bi erkeğe hele ki seven bi erkeğe kabul ettirilmeyecek şey yoktur ,öyle yok gururum yok inadım derken huzur muzur kalmaz .. haticeye değil neticeye bakacaksın ,kocan o senin ,istediğini istediğin şekilde yaşar ,sonunda da isteklerini kabul ettirirsin ,yasal sevişme hakkın var

bebek gelince vaktin.kalmayacak ne demek !
anne olunca ,evlat olmaktan muaf mi tutulacaksiniz !!! ne sacma bi soz

Orasi oyle tabi haklisin gercekten mis gibi yapinca yumusuyolar ama iste bazende sikiyo bu kadari sinir tawan yapiyoo dedigini yapmak dogru .. politik olmak yasal hakkimizi kullanmak ve takmamak

bebek gelince vaktin.kalmayacak ne demek !
anne olunca ,evlat olmaktan muaf mi tutulacaksiniz !!! ne sacma bi soz
Bebekle ugrasinca zihnim onla mesgul olcak dio.. onunda sirasi var cnm .. o oyle saniyo eger o evlatligi birakirsa bende birakirimm☺ bu lafi onemsemiyorum bile cunku ...

Bende aynı sizin gibiyim doğrucu davut hemen adamın bana ters gelen laflarına illa bi cvb vercem. Ahh okadar isterşm ki arkadaşın dediği gibi yapmak nazla niyazla gerekirse yasal hakkımı kullanarak ama gelde gururuma anlat. Benimki der hep senin bana güler yüzle yaptıramıcağın şey yok ama bende problem

Emin ol yalniz deilsinnyapi meselesi ayni dert goruldugu uzere bizde de var ama arkadaslarin dedigi gibi olmakk sart yoksa olmuuoooo

Emin ol yalniz deilsinnyapi meselesi ayni dert goruldugu uzere bizde de var ama arkadaslarin dedigi gibi olmakk sart yoksa olmuuoooo
Aynen öle yapmak lazım ama işte o anda bazen olamıyo yapıdan kaynaklı. İnş başarırız ne diyim :))

kürekle vurmak lazım ağızlarınıza ikinizin de,adam bi de açık açık söylüyormuş istediğin şeyi güleryüzle (o güleryüzünde yasal hak olduğunu anlatmama bilmem gerek var mı ) yaptırabilirsin diye

Vurun valla kürekle:)))) yok ya cidden normal güleryüzden bahsediyo kocişim çok somurtkan değilim ama işte bana ters gelen şeylerde illa bi öğretmen edasıyla parkağımı kaldırarak konuşmam yokmu tam ağzıma kürekle vurulası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…