- 10 Şubat 2015
- 44
- 14
- 13
- 41
- Konu Sahibi avecedemir
-
Ilgili bolume tassinmistir bilginize..yanlış yere açmışım modlardan rica etsem çoraplar bölümüne tanışınabilir mii acaba:) teşekkür eederim ve özür dilerim.
Çorap, özellikle tam dizaltı/dizüstü çorap ile değişik desenli ince külotlu çorap hassas noktam
Linktekilerin çoğunu da beğendim ama bulamıyorum beğendiğim çoğu şeyi maalesef.
evet canım o babet ve çorap harika olmuş. koyu çoraplar o babete çok yakışacaktır. :)1 ve 3. resimdekileri beğendim.
3. çok çekici duruyor.
Bir de 1. resimdeki babeti beğendim
Kıyafete hava vermek dışında özellikle diz altı çorabı çok yakıştırıyorum ve seksi buluyorum : D:) kadınların hassas noktaları evet özelikle bir çorap bile bir kıyafete ayrı bir hava verebiliyor :) internette bir çok sitede mevcut alıp giymeni tavsiye ederim canım eminim çok yakışacaktır:)
evet canım o babet ve çorap harika olmuş. koyu çoraplar o babete çok yakışacaktır. :)
yalnız diz altı çorap genellikle pantalon altına giyiliyor öyle görüyorum çevremde seksilik kayboluyor:)Kıyafete hava vermek dışında özellikle diz altı çorabı çok yakıştırıyorum ve seksi buluyorum : D
Ben bir de babet hastası bir insan olarak bayıldım :)
Pentinin istanbul çorabı vardı bi bulamadım ya...
O diz altı çoraptan bahsetmiyorum ki ben.yalnız diz altı çorap genellikle pantalon altına giyiliyor öyle görüyorum çevremde seksilik kayboluyor:)
ayy evet ama o da tek çeşit ve tek tip oluyor genelde baharda bakalım moda değişecek mi:)
internette olabilir mağazalarda çoğu zor bulunuyor zaten:)3.resimdeki çorabı çok beğendim,bir kaç mağazaya baktım bulamadım.
siz netten satış yapıyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?