Değişim Başlasın

Selam kızlarr,

Ben de geldim aranıza eğer kabul ederseniz.

Herkes yapmamam gerektiğini söylediği halde dayanamayıp hergün sabah tartılanlardanım ben de. Ama konu sahibinin dediği gibi 100 gr bile insanı motive edebiliyor yeri geldiğinde, zira benim çocukluğumda bir çizgi filmde olduğu gibi "hop hop hop değiş tonton" diyince değişivermiyo bedenlerimiz...
Herkese çabasında başarılar diliyorum
Hepimize kolay gelsin...

Hoşgeldin cnm... Hergün tartılmak beni çok motive ediyor. Bugün 86.5 çıktım. En kısa zamanda 85'i görmek için uğraşıyorum şimdi. Spora yükleniyorum. Kaçamak yapmıyorum bu sayede. Herkesin düzeni farklıdır tabi. Hepimiz zayıflayalım yeter...

hoşbuldum :)
Ben yaklaşık 1,5 ayda 7 kilo verdim. 80 ile başlamıştım, bugün itibariyle 73'üm. Hedefim 60 olmak kısa sürede. 25 gündür falan da spor yapmaya çalışıyorum. Spora da ilk Leslie Sansone 3 miles programıyla başladım, sonraki günler önce 1 defa 40 dk fitnazla ( koşu bandıma taktığım isim ) yürüyerek , daha sonra günde 2 defa 60 dk , son geldiğim noktada günde iki defa 80-90 ar dk ile devam ediyorum.
Yiyecek olarak hiç kaçamak yapmadım ama arada şarap kaçamağı yapıyorum. eğer hedefime istediğim sürede ulaşırsam "Şarap için zayıflayın" isimli bir kitap çıkarmayı düşünüyorum
şaka şaka, alkolün vücuttan su atılımını hızlandırması nedeniyle şarap içtiğim günlerin ertesi sabahı tartıda kendimi 300 ila 600 gr daha hafif görünce böyle bir fantazi kurmaya başladım :))))

Dayanamayıp tartıya çıktım bu sabah, kilom 66.00 olmuş.
Ben tartıya haftalık çıkıp rapor yazıcam.
Çünkü günlük tartılmak motivasyonumu düşürebilir.
Saat 11 gibi uyandım ve kahvaltım;
1 yumurta, iki çatal peynir, iki kaşık yoğurt, 1 kupa yeşil çay.
Öğle yemeği yemiycem ki aç da değilim.
Akşam saat 6 olmadan lahana çorbası yapmayı planlıyorum.
Ben 8-9 gündür protein diyeti yaparak 2 kilo verebildiysem, biraz hareketendirmek itelemek lazım vücudu.
Gün içinde 2-3 litre su ve 30 dk yürüyüş 15 dk egzersiz planım devam edecek.

Hoşgeldiniz,
şarap içmem hiç ama sizde olumlu sonuçları olursa şarapkolik bile olabilirim yahu.

Hoşgeldiniz,
şarap içmem hiç ama sizde olumlu sonuçları olursa şarapkolik bile olabilirim yahu.

Hoşbuldum. Bakalım görücezz :))
Ama siz galiba protein diyeti yapıyorsunuz, alkolle ilgili sınırlama varsa size kötü örnek olmak istemem.
Ben dengeli olduğunu düşündüğüm bir diyet yapıyorum ve bir süredir kalori sayımı yaparak da desteklemeye çalışıyorum. Şaraptan alacağım kaloriyi başka yerden kısmaya ya da hareketle yakmaya çaba sarfediyorum... ( ne de olsa 1 kadeh kırmızı şarap 100 , beyaz şarap ise 79 kalori, az değil yani )

Haklısınız, herkes kendine göre kendi bünyesine ve tercihlerine göre bir diyet sistemi geliştiriyor.Geliştirmeli de.
Bi şekilde gidecek bu göt-göbek-bacak kombini ama bakalım nasıl?
Az önce her zamanki gibi zayıflama yollarını araştırıyordum, biri yazmış "aşık olun, ama karşılıksız olsun"..
Evliyken elbette mümkün değil bu ama arkadaş ben bekarken de karşılıksız bi aşk yaşasam yiyordum yani.
Patlayana kadar yumuluyordum yemeğe.
Üzgünken ye mutluyken ye ağlamaklısın ye ay kutlama var ye..Yedik yedik.
...

Şimdi buraları okuyan üye olan veya olmayan arkadaşlar var onlara seslenmek istiyorum;
1 senede 10 kilo almış ve 57den 67ye çıkmış biri olarak diyorum ki,
Yemeyin canlarım, makarnaya abanmayın, pudinglere gömülmeyin, ekmek aralarında mutluluk aramayın, kolaya cipse patatesin haşlanmışına bile güvenmeyin, hatta portakal bu meyve yaa birşey olmaz diyerek günde 2şer 3er götürmeyin.
Sonra kafayı sıyırıp düşünürsünüz ; şu bacağımın kenarından biraz kestirsem sonra kalçamın bombesini yonttursam ah bu göbeği de şırıngayla aldırsam..
Ben ettim siz etmeyin, etmişseniz ve artık çok geçse kurtuluş arıyorsanız hoşgeldiniz aramıza :)

Çok güzel yazmışsın :)
Strese girdiginde millet zayıflar ben de aksine şişiyorum..
Her şeyde her sıkıntımda yemeğe - abur cubura gömüldüm..
Sonucu beni çok mutsuz ediyor. Mutsuz oldukça yine yiyesim geliyor.
Bu kısır döngüye bir son demek için artık sağlıklı besleniyorum.
Egzersiz yapıyorum..
Yavaş yavaş eriyorum :))

Evet egzersiz spor çok mühim-miş.
Bunu özellikle son bir haftada anladım.
Eşim 90 kiloyla başladı diyete geçen hafta ben 67 kiloyla.
Bir hafta boyunca yediklerimiz aynıydı.
Öyle ki köfte yaptıysam 3 ona 3 bana şeklinde, salataysa aynı miktar kaplarda, yeşil çayı bile 3 kupa ben içtiyse 3 kupa o içti.
Bir hafta sonunda o 4 kilo 500 gram verdi ben 1 kilo 600 gram.
Şok oldum.E moralim de bozuldu tabi.
Spora gelince o da yapmamıştı ben de, iş dersen ikimiz de aynı işte aynı saatlerde çalışıyoruz.
Erkeklerin bünyesinin daha hızlı yaktığını anladım.
Ayrıca o çok çok daha fazla yerken(günde 2 ekmek gibi) bu diyetle yemek miktarını çok çok azaltmış (0 ekmek) oldu.
Ama ben zaten bu diyettekinden biraz fazla yiyordum, yemek miktarım onunki kadar fark olmamıştı.
İşte bu noktada benim metabolizmamı canlandırmam gerektiğini anladım.
Bu da ancak sporla mümkün.
Şimdi ikinci haftamda sporu ekleyip, iki hafta arasındaki farkı gözlemlemek istiyorum.

erkeklerin metobolizması daha fazla çalışıyor birde kilo fazlası ne kadar fazla olursa ,o kadar fazla veriliyor ilk haftalarda..bir yarışma programı vardı ya'' yeni bir hayat ''oradakilerden ilk hafta 6-8 hatta 10 kilo verenler bile olmuştu

İstedikten sonra hepimiz başarabiliriz. Ben kararlıyım. Eski halime döneceğim inşallah... HEp beraber birbirimizi gaza getirelim.
ne güzel olur..ah birde şu baskülüm kırılmasaydı iyiydi....yeni baskül aldım heryerde farklı bir sonuç çıkartıyor.tamam oynarda, mutfakla salon arasında 3 kilo oynaması ne oluyor?

ne güzel olur..ah birde şu baskülüm kırılmasaydı iyiydi....yeni baskül aldım heryerde farklı bir sonuç çıkartıyor.tamam oynarda, mutfakla salon arasında 3 kilo oynaması ne oluyor?

Baskülü asla yerinden oynatmıyorum ben.
Sert zemin üzerinde aynı odanın aynı köşesinde duruyor her daim.
Sağlıklı sonuç alabilmeniz için asla yerini değiştirmeyin bence.

Ben de mutsuzluktan ve düzensiz beslenmekten 20 kilo aldım iki yıl içerisinde. Nişanlım yurtdışında, onu özledikçe birlikte yediğimiz pizzalara, çizburgerlere saldırdım, işten her gece 9-10 da geldiğim için o saatten sonra yediğim akşam yemeği, olduğu gibi ggb üçlemesinde yerlerini aldı tabii.
İnsanlar değişir. 2003 de sevgilimin iştahlı oluşu ve beni de yemeye zorlaması yüzünden 12 kilo alıp 70 'e çıkmıştım, 2004 de ondan ayrıldığımda 3 ayda 17 kilo vermiş 53'e düşmüştüm üzüntüden, ama o eskide kaldı şimdi üzülünce yiyorum şişiyorum. Bi dur demek lazım, hayırlısıyla dedik , devamını getirmek lazım...
Herkese kolay gelsin

ben yiyecek kaçamağı yapıyorum arada :18:ama diğer öğünde dengelemeye çalışıyorum.

ben yiyecek kaçamağı yapıyorum arada :18:ama diğer öğünde dengelemeye çalışıyorum.

Yavv o kadar olur arada, sen benim kaçamak yapmayışıma bakma, biraz inadımdan ve piskopatlığımdan, biraz da işte arada şarap/bira kaçamağı yapacağımı bildiğimden hakkımı onlara saklamaya çalışıyorum

baskül kırılır mı ayol sen naaptın öyle

sen kaçamak yapmadığın için 1,5 ayda 7 kilo verdin ama helal olsun o psikopatlık biraz da bana bulaşsın
yazmaya utanıyorum ve çook korkuyorum:18: ama itiraf ediyorum künefe yedim
ama diğer öğünlerle dengelemişim kalorisepeti öyle diyor
ben herhalde 1 ayın sonunda ancak 3 kilo falan veririm yarın hemen lahana çorbası yapmalıyım ve seni daha fazla örnek almalıyım

bu arada 1 porsiyon 560 kaloriymiş bir öğün gibi neredeyse

Son düzenleme:

Offf ne de severim künefeyi ama ( ben içinde peynir ve şeker olan herşeyi çok severim aslında ) yememmmmm de yememmmmm, rejimdeyim, diyetteyim, bitsin bak ben ortalığın nasıl anasını ağlatıcam

e tamam dengelemişsen problem yok yaa üzülme, ben kişilik olarak biraz inatçıyımdır ( kovayım ya ) , ee kafa inatçı olunca vücut ta inatçı işte vermicem diye inat ediyo , ben de vericeksin diye inat ediyorum, psikopatlık ordan çıkıyo

Bana lahana çorbası tarifini verir misin, internette yığınla tarif var ama ben o kadar çok şeyi karıştırıp sonra tadı yüzünden içememekten ziyan etmekten çekiniyorum
hazır evde lahana varken ve annem hergün hatırlatırken ben de yapsam ne güzel olur hıı

baskül kırılır mı ayol sen naaptın öyle

Eee ben 20 gün önce kırıyordum az kalsın yaa , gözüme kestirmiştim vallaa nasıl olsa cam bu kırarım ben bunu diye...
koşu bandı gelince baskülün yerini değiştirdim, aynı yerde beş kere tartılıp beş keresinde de farklı sonuç alınır mı ???? ben aldım, aletin darası bozuldu sanki
beni birkaç gün daha sanki kilo almışım gibi tartmaya devam edince benim de şaftım bozuldu kırsam mı diye niyetlendim... ama sonra o düzgün tartmaya , ben de onu affedip kırmamaya karar verdim.

Arkadaşınki de cam idiyse kazayla kırılmıştır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…