Değişim Başlasın

Kızlar günaydın,

Ne güzel tarifler vermişsiniz. Biraz daha inceleyim ben de yapmayı düşünüyorum.
Benim haftasonum biraz kötü geçti.
Dışarıdaydık. Diyetime uyamadım ve sporumu yapamdım..
2 gün geriye gittim.
Bugün güzel başladı.
Diyete devam ediyorum. Akşamüstü de sporumu yapacağım.
Moralim bozulmasın diye bugün tartılmadım.
Yarın bakacağım zarar nekadarmış.
Kahvaltıda haşlanmış yumurta yedim.
Öğlen yoğurt ve çorba,
Akşam da haşlanmış yeşil mercimekli salata yiyeceğim.
Ara öğünü kuru kayısı ve portakalla geçireceğim.
Ve olmazsa olmaz bol su...

Günüm tamamlanmak üzere...
40 dk 6km/sa hızla yürüdüm..
Suyumu da bol bol içtim.
Ama şuanda karnım çok aç.
Sabah olsa da yemek yesem :)
Bugün tavuk göğsü aldık eşimle.
Buzluğa depo yaptım. Yarın da tavuk var menümde..
Yarın olsun karnım doysun :)))

Baskülü asla yerinden oynatmıyorum ben.
Sert zemin üzerinde aynı odanın aynı köşesinde duruyor her daim.
Sağlıklı sonuç alabilmeniz için asla yerini değiştirmeyin bence.
doğru söylüyosunda benim evimde pek mümkün değil, kızım karıştırmaya çok meraklı evde hiçbir şey yerinde 1 saatten fazla duramıyor oda uyku saati :))

baskül kırılır mı ayol sen naaptın öyle
evde iki tane canavar varken ikiyede ayrılabiliyor bu meret, üstelik 7 yıldır gözüm gibi sakınıp kütüphanenin en üst rafında sakladıktan sonra oğlumun üst raflarada erişebilmesiyle vedalaştım kendisiyle..çok güzel basküldü, az kahrımı çekmedi ...yeni aldığımı iade ettim çok tutarsızdı.yeni netten şsipariş ettim vücuttaki yağı da ölçüyormuş bakalım o ne kadar dayanacak bize?

doğru söylüyosunda benim evimde pek mümkün değil, kızım karıştırmaya çok meraklı evde hiçbir şey yerinde 1 saatten fazla duramıyor oda uyku saati :))

kızın kaç yaşında benimki 10 yaşında ufakken o da ortalığı çok karıştırırdı:))))

off zaten insanı şu gece acıkmaları mahvediyor ...karın gurultuları eşliğinde uyumaya çalışmak..benim daha önceki diyetlerim akşama kadar çok güzel sürerdi ama yatmadan öce şekerim düşünce dayanamaz çikolata yerdim biterdi tabi diyette. ''U dönüşü ''de yapmazdım diyet o çikolatayı yamekle biterdi benim için bütün gün çektiğin işkence ,herşey boşa giderdi...

Ben sabretmeye çalışıyorum. Bütün gün ne için yaptım diyeti diye düşünüp açlığımı unutmaya çalışıyorum.
Bu sabah tartıldım 86.4 çıktı.
Haftasonunun cezasını cekiyorum, hala 85'i göremedim.
Bugün elektrikler kesikti spor da yapamadım.
Yediklerimi de yazayım hemen

Sabah peynir + domates yedim sadece
Ara öğünü yiyemedim
kahvaltıdan 2.5 saat sonra tavuk gögsünü ızgarada pişirdim yoğurtla yedim süper oldu..
Ara öğün 2 kuru kayısı
Akşam da çorba ve yoğurtla günü bitirmiş oluyorum
Ve 2 lt su içtim. Yatana kadar 1 Lt daha içerim sanırım.
Yarın 100-200 gram da olsa umarım gitmiştir bir şeyler.
Hadi rastgele

Şimdi dayanamadım ve tartıldım 86.3 çıktım. :) Sabaha göre 100 gram eksik görünüyorum. Bakalım sabah nasıl çıkacağım :)

Şimdi dayanamadım ve tartıldım 86.3 çıktım. :) Sabaha göre 100 gram eksik görünüyorum. Bakalım sabah nasıl çıkacağım :)

Bak arkadaşım , sana yanlış / doğru ama genel geçer bir tavsiyede bulunayım müsaadenle...
eğer kilondaki değişimi gram bazında değerlendirecek kadar hassas bir durumdaysan ( ki ben öyleyim bu aralar ) , bilmiyorum alkol ile aran nasıldır ama , sana çok basit bir tavsiye , akşam 3 kadeh şarap iç ve yat ( kırmızıysa toplamda 300 kalori , beyazsa 237 kaloriye tekabül ediyor )...
Sabah ( hiçbirşey yiyip İÇMEDEN ÖNCE ) elini yüzünü yıkayıp, bir de vücudunda gece boyu biriken katı ve sıvı fazlalıklardan kurtulduktan tartıya çıktığında en az 300 gr fark görebilirsin, hattaa bu 1,1 kg'a kadar bile çıkabiliyor ( şahsi ve tekrarlanmış tecrübelerle sabittir )
Ama ertesi gün, gün içinde 2 lt den fazla su içmemeye çalış, ki giden geri gelmesin
Benim şahsi fikrim tartı buluşmalarının sabah wc ziyareti sonrası olması gerektiği yönünde , akşam tartıya çıkmak çok anlamlı gelmiyor bana , çünkü bütün gün yemiş, içmişim
henüz vücudum neredeyse hiçbi aldığını dışarı atmamış ,tartılsam ne olacak ki

Haklısın cnm ama ben tutamadım kendimi. yoksa akşam tartılmak pek sağlıklı değil...
Tavsiyen için de çok teşekkürler ama alkolle hiiiç aram yok. Şarap da çok tatsız geliyor bana :) Balayında bile içemedik o derece :)
100 gramı yakabilmem için koşu bandında bayağı bir efor sarfetmem lazım. Bu yüzden 100 gram bile çok önemli benim için.
Bir de şu sıralar çok yoğunlaştım rejime. En ufak bir değişiklik beni mutlu ediyor.

Anladım canım şarap önerisi işe yaramadı o zaman ne yapalım sağlık olsun

tartıda değişiklik görmek konusunda haklısın . Ben de öyleyim her gün sabah aşağı yukarı saat 8.30 civarlarında tartılıp not alıyorum...
psikopat oldum iyice :111:
1 kg vermek için 7700 kalori harcamak gerekiyormuş. Okuduğumda gözlerim yuvalarından fırlamıştı.
Yani 100 gr vermek için 770 kalori harcamak gerekiyor, o da koşu bandında saatte 5 km hızda toplam 183 dk falan yürümek demek ( 3 saat !!! )
Ben üç dört gündür toplam da 3 saat yapıyorum bakalım böyle devam etmek istiyorum umarım faydasını görürüm :)
Hepimize kolay gelsin...

Evet malesef kiloları eritmek için bayağı kalori yakmamız gerekiyor. Yerken güzel de vermek çok zor
Ama halledeceğiz inşallah...

Bugünün kilo bildirimini yapamadım. Misafirlerim vardı bütün gün. Ama diyeti bozmadım :)
Bugün çok mutlu oldum çünkü tartıda 85.7 çıktım
En kısa zamanda 84'ü görmek dileğiyle diyeyim :))

Günün menüsü:

Sabah: 2 tane haşlanmış yumurta + yeşil çay
Öğlen : Yoğurt ve çorba
Ara öğün: 2 kuru kayısı
Akşam: haşlanmış yeşil mercimek
Bol su içtim
Ayrıca 6 km/sa hızla 35 dk yürüdüm.

Bakalım yarın kaç çıkacağımmm

Güzel güzel...
Hadi inşallah hızlıca gitsin şu kilolar :))
Gerçi değişim öyle "Beni baştan yarat" programlarındaki gibi hızlı oluvermiyor ama hayatta hiçbirşey çabalamadan da olmuyor değil mi
çabalayıp sonucu haketmek lazım ki tatmin duygusu uyandırsın...

iyi de sen kendini kandırıyorsun şaraptan sonra tartıda eksik görünebilirsin ama 300 kalori almış oluyorsun üstelik alkol direkt göbişinde yağ olarak yerleşiyor. bi de onu yakmak için uğraş dur

kızın kaç yaşında benimki 10 yaşında ufakken o da ortalığı çok karıştırırdı:))))
kızım 14 martta iki yaşını dolduracak...çok hareketli maşallah yürümüyor koşuyor ,döküyor,saçıyor...çamaşırların içinden kepçe ,kaşık- çatalların çekmecesinden çorap çıkabiliyor :))

ay ne güzeeel benim kızım da böyleydi
şimdi de çalışma masasını üzerinde çorap hatta don bile bulabiliyorum. küçükken ortalığı çok karıştıranlar büyüyünce de dağınık oluyorlarmış yaşayarak öğrendim. oysa ben düzen delisi bi kadınım hergün söylesem de fayda etmiyor ama bişekilde şirinlik yaparak beni yumuşatıyor

Niye öyle söylüyorsun Çocuk kendince topluyor işte ortalığı , sen çorap koyduğu çekmeceye çatal kaşık koyuyorsan o ne yapsın

deme ya bende 3 yaşından sonra düzelir diye ümit ediyordum ,oğlumda çok dağınık zaten, hergün kalem silgi kaybediyor...o kızım kadar hareketli değil ama onun dikkat eksikliği problemi var ..dağınıklığı o yüzden dedi çocuk psikiyatristi

Niye öyle söylüyorsun Çocuk kendince topluyor işte ortalığı , sen çorap koyduğu çekmeceye çatal kaşık koyuyorsan o ne yapsın
tabi canım düzenlerimiz farklı ..gelin kaynana misali birinin koydğu yeri diğeri beğenmiyor...bu arada güzel kiko vermişsin, ne kadar zamandır diyettesin?

tabi canım düzenlerimiz farklı ..gelin kaynana misali birinin koydğu yeri diğeri beğenmiyor...bu arada güzel kiko vermişsin, ne kadar zamandır diyettesin?

Aynen

Ben 14 Ocak ta başlamıştım diyete , ama bu hafta hiç veremiyorum pazartesiden beri aynı kiloda sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…