Evet egzersiz spor çok mühim-miş.
Bunu özellikle son bir haftada anladım.
Eşim 90 kiloyla başladı diyete geçen hafta ben 67 kiloyla.
Bir hafta boyunca yediklerimiz aynıydı.
Öyle ki köfte yaptıysam 3 ona 3 bana şeklinde, salataysa aynı miktar kaplarda, yeşil çayı bile 3 kupa ben içtiyse 3 kupa o içti.
Bir hafta sonunda o 4 kilo 500 gram verdi ben 1 kilo 600 gram.
Şok oldum.E moralim de bozuldu tabi.
Spora gelince o da yapmamıştı ben de, iş dersen ikimiz de aynı işte aynı saatlerde çalışıyoruz.
Erkeklerin bünyesinin daha hızlı yaktığını anladım.
Ayrıca o çok çok daha fazla yerken(günde 2 ekmek gibi) bu diyetle yemek miktarını çok çok azaltmış (0 ekmek) oldu.
Ama ben zaten bu diyettekinden biraz fazla yiyordum, yemek miktarım onunki kadar fark olmamıştı.
İşte bu noktada benim metabolizmamı canlandırmam gerektiğini anladım.
Bu da ancak sporla mümkün.
Şimdi ikinci haftamda sporu ekleyip, iki hafta arasındaki farkı gözlemlemek istiyorum.
dünya erkeklere güzel yerler yerler biraz göbek olur. grib olur 2 gün iştahsız gezerler hooop o göbek gitmiş. yani benim kocamda öyle oluyor. bi de arkadaş arkadan bakınca hiçbişey yok. bana nereden bakarsanız bakın heryerden çıkıntı var. çıkıntılık yapmayın leennn
Offf ne de severim künefeyi ama ( ben içinde peynir ve şeker olan herşeyi çok severim aslında) yememmmmm de yememmmmm, rejimdeyim, diyetteyim, bitsin bak ben ortalığın nasıl anasını ağlatıcam
e tamam dengelemişsen problem yok yaa üzülme, ben kişilik olarak biraz inatçıyımdır ( kovayım ya ) , ee kafa inatçı olunca vücut ta inatçı işte vermicem diye inat ediyo , ben de vericeksin diye inat ediyorum, psikopatlık ordan çıkıyo
Bana lahana çorbası tarifini verir misin, internette yığınla tarif var ama ben o kadar çok şeyi karıştırıp sonra tadı yüzünden içememekten ziyan etmekten çekiniyorum
hazır evde lahana varken ve annem hergün hatırlatırken ben de yapsam ne güzel olur hıı
helal be yürrüüüü kim tutar seni:)))
efenim gelelim çorbamıza bu tarifi ben damak tadıma göre geliştirdim. 1 orta boy lahanayı doğruyorsunuz ben blender dan geçirmiyorum yemak gibi olunca hem görüntüsü hem de lezzeti daha iyi oluyor. içine 2-3 baş soğan, 1 kereviz(lahanayı yenebilir hale getiriyor), 1-2 havuç, 2-3 domates veya salça(istersen beyaz da yapabilirsin), 1 demet maydanoz, yarımşar demet nane ve dereotu varsa taze kırmızı biber ayrıca yakışacağını düşündüğün kalorisiz sebzelerden de az az ekleyebilirsin. bu çorbaya ödem attırıcı olduğu için taze soğan da koyuyorlar. onu da koy amaç lezzeti artırmak. bir de sağlıklı değil ama lezzet için et bulyon koyuyorum 1-2 tane çorbanın miktarına göre ama tuzu ona göre ayarlıyorsun. piştikten sonra ister limon sık, acı kırmızı biber, karabiber koy ye istersen limonsuz içine 2-3 kaşık yoğur koy ye. ben bi yoğurtlu bi sade yiyorum böylece bıkkınlık olmuyor. afiyet olsun
Benim nişanlıbeyde hiçbiyerden hiçbişey yok( Üstelik habire yiyo deli gibi...
adamın boyu 1,81 kilosu 73 , bir oturuşta bir büyük pizzayı dürüm gibi sarıp eline yiyo, hem de öğlen yemeği niyetine 4-5 çizburger yemişken
ben diyorum "senin kanından serum yapalım zayıflama serumu" diye gülüyo
Bir arkadaşı da onun böyle yediğini gördükçe "oğlum senin otopsine ben de katılıcam lan, yiyon yiyon doymuyon ne var sende" diyomuş
Bu miktarlarla kaç porsiyonluk bir çorba ortaya çıkıyor hiç ölçtün mü ya da senin gözünün kararı iyi, kaç kase çıkar ?
kızma ama ben böylelerini dövmek istiyorumabimin karısı deli tatlı yer yemek yer sabah aç karnına tatlı yemeye bayılır aklına ne gelirse yer kadın 36 bedeb ama öyle kuru kuru 36 değil hatları da yerinde. mesela onu bazen bi kuytuda kıstırmak istiyorum.
görümcemle kocası sabah kızartmasız reçelsiz balsız tereyağsız açmasız kahvaltı yapmazlar. akşam çayı pastasız yemez şerbetli tatlı yemeden günü bitirmezler. sırım gibiler(neyse ki görümcem zayıf ama çirkin) şimdi ben napiym bunları da pataklamak istiyorum haksızmıyım söyle bana
4 lt lik tencerem ağzına kadar doluyor. 10-12 kase çıkar. işin güzel tarafı yediğinden aldığın kalori onları yakman için gerekenden fazla oluyor. bunların hepsi negatif kalorili besin. o yüzden yağ yakıcı çorba deniyor aslında sürekli yapabilsem 1 öğünü sırf bu çorba içsem iyi olur bak sen yaparsın iraden çelik gibi maşallah
Bir öğünü sırf bu çorbadan içebilirim ben yaa ( tabi çorbanın tadı bazılarının dediği gibi çok kötü gelmezse ağzıma ) ben zaten çorba içmeyi severim.
Ama miktarını azaltmam lazım 10-12 kase çok annem dolapta yer kalmadı diye söylenir bana sonra koca tencereyi sokarsam
bir de ne kadar sürede tüketmek lazım, besin ve vitamin değerlerini kaybedip sırf posa haline gelirse yazık olur
posa olsun fena mı sen ölçüyü yarıya indir ama inan bana kereviz ve bulyon çok lezzet veriyor. yoğurtlusu da çok lezzetli oluyor. doğrayarak yaparsan daha iyi blender dan geçmişi fena
anlaştık, en kısa sürede yapıyorum ve rapor veriyorum :))
teşekkürler tarif için de :13:
Ben bu akşam için lahana-maydonoz-biber-2 litre su düdüklüde kaynatıp blenderdan geçirdim.İçmek için mutfağa gidip gidip geliyorum ama nafile kokusu beni bitiriyor, içemedim hala.
Protein diyetiyle 8 günde 2 kilo az geldi, şöyle 4er 5er atabileyim diyorum, ama zor sanırım.
Ben diyete abandıkça eşim de inat edip yemiyor.
Zaten bir haftada 4,5 kilo verdi, deli oluyorum.
Sonra o daha da fit olucak ben kilolu kalıcam diye korkuyorum.
Yese keşke biraz da yanımda sırıtmasa fitliği.
Tarifi yineler misiniz?
ben de yarın yapacağım bugünkü kaçamağı ancak o söker hadi iyi geceler
Amaa eken kapattın tükkanı be kardiiş((
Neyse hadi bugünkü kaçamağı belki çeşitli egzersizlerle telafi etmek istiyosundurmani olmayalım
iyi geceler
helal be yürrüüüü kim tutar seni:)))
efenim gelelim çorbamıza bu tarifi ben damak tadıma göre geliştirdim. 1 orta boy lahanayı doğruyorsunuz ben blender dan geçirmiyorum yemak gibi olunca hem görüntüsü hem de lezzeti daha iyi oluyor. içine 2-3 baş soğan, 1 kereviz(lahanayı yenebilir hale getiriyor), 1-2 havuç, 2-3 domates veya salça(istersen beyaz da yapabilirsin), 1 demet maydanoz, yarımşar demet nane ve dereotu varsa taze kırmızı biber ayrıca yakışacağını düşündüğün kalorisiz sebzelerden de az az ekleyebilirsin. bu çorbaya ödem attırıcı olduğu için taze soğan da koyuyorlar. onu da koy amaç lezzeti artırmak. bir de sağlıklı değil ama lezzet için et bulyon koyuyorum 1-2 tane çorbanın miktarına göre ama tuzu ona göre ayarlıyorsun. piştikten sonra ister limon sık, acı kırmızı biber, karabiber koy ye istersen limonsuz içine 2-3 kaşık yoğur koy ye. ben bi yoğurtlu bi sade yiyorum böylece bıkkınlık olmuyor. afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?