• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişim için cana "Tak" eden yer neresiydi?

Yaşla ilgisi çok dediğin gibi, artık direnemiyor garibim vücudum.

Dışarıdan bakım, içeriye bakım yapmayınca işe yaramıyor ama; geçen gün halis zeytinyağlı bi karışım yaptım bir çay bardağı kadar, her yerime sıvadım yani saç baş, boyun kalça. Dalga da geçti eşim bi güzel "Bre pehlivan" diye, evin her yerini vıcık vıcık bi güzel de yağladım o kadar iş bilmez halde, bi değişik panik haliyle "Ohh iyi olacağım" diyerekten. Bunlar beslenme ve spordan sonraki adım oluyor aslında.

Bak yazıvereyim 2 gün öncesine kadar beslenme şeklimi:
Sabah:
Aç karnına sigara (Art arda 3-4 tane) 2 bardak kahve ile.
Kahvaltı öğlene sarkar, normal sebze-et yemeklerinden zorla bir kaşık makarna-pilavın üzerine.
Sonra bi çay demle, koca demliği çocuğun arkasında önünde dolana dolana iç, yarım saate bir balkona çık sigaraları da götür. Çocuk öğle uykusuna yatınca demliğin dibini gör, sigaralara vur.

İkindi çocuğu gezmeye çıkarırken, çocuğa muz-üzüm-fındık fıstık al, kendine gelince bir paket cips-çekirdek bol tuzlu, onu al; onu ye.

Akşama doğru eş gelsin, millete düzenli yemeğini yedir, zoraki iki üç kaşık yemek ye; sonra dondurma mı var, evde bisküvi mi var, cips mi, çekirdek mi aban; bi çay daha demlensin eşle iç; adam 3. bardağı içerken demlik Gangsta yüzünden yine dibi görsün, çocuk uyusun ardından kahveni eline al mutfağın dibinde yine sigaralara vur.
Şimdi buna kar eder mi dışarıdan sürdüğüm?
abovvvv bu nasıl bir yaşam stili gangsta vücut ne desin kuzum gene iyi dayanmış.derhal silkin ve kendine gell daha gencecik kadınsın

Valla Tebrikler.
Ben yemesem dediğimde mutsuz oluyorum.
Sağlıklı besinlerle doymamış hissediyorum falan.
Bilmem ne yapsam bir arkadaş bulsam zumba yüzme falan soksam hayatıma diyorum ama tek başıma yapamam. Devamı gelmez.
O yuzden bana arkadaş şart.
Inşallah azimle başarırsın.
Kolayliklar diliyorum :)
eliptik bisiklet al sen de eve arkadaşta istemiyor hem.koy tv nin karşısına başa spora artık neyle iyi gider dıyorsan onu izle ister bol kavgalı gelin programları ister müzik ister belgesel ister film izle kafana göre takıl derim ben

Back
X