Değişim içinizde başlar

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
önceki konumda bahsetmiştim
babamın, vurdumduymaz oluşu annemi hastalık sahibi etmesi bizimle ilgilenmemesi ama ciddi derecede para bağımlısı olması vs.

yıllardır zorla ihtiyacımız olduğu zamanlarda dahil olmak üzere (annem felç geçirdi hastanede yattı o dönemde bile) elimizden maaşımızı alırdı para biriktireceğim diyerek
herşeyi göze alarak vermeyeceğimi söyledim

30 yaşındayım dayağı yedim üstüm başım yırtıldı ama 2 gün de olsa inşallah ben kazandım gibi

şimdide anneme sarmış durumda kadını çileden çıkartıyor Allah korusun yine bir ivme gelecek diye korkuyorum
felç geçirdiği dönemde de bu şekilde yapmıştı, kadını bezdirmişti kadın bir iki defa felç geçirir gibi olup geçirmemiş biranda da felç oldu ağzı dahil (Allah kimseye yaşatmasın)
abuk subuk konuşmaları yine dün başladı (para para tek derdi)

Şuan ben iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

Vermemekte iyi yapmışsınız elbette. Borca falan mı girseniz, parayı alma umudu kalmayınca sizi ve annenizi bunaltmaktan vazgeçer belki.

Bu kadar korkmanıza rağmen annenizi neden o adamın elinden kurtarmıyorsunuz anlayamadım.

Bu kadar korkmanıza rağmen annenizi neden o adamın elinden kurtarmıyorsunuz anlayamadım.

annem kaç defa söyledi
bana benim babamın eski işyerimin verdiği tazminatı ver git diye

şimdi kaç aydır senden birşey istemiyorum yeter ki git diyor
adam niye gitsin
kız çalışıyor karısı (kör olmak üzere Allah korusun ama maalsef görme oranı %50 ye kadar düştü) çalışıyor
ev temizleyen de var birtek faturaları ödüyor ki ondada benden aldığı parayla ödüyor fazlasıda kalıyor kendine

Vermemekte iyi yapmışsınız elbette. Borca falan mı girseniz, parayı alma umudu kalmayınca sizi ve annenizi bunaltmaktan vazgeçer belki.
annem kör olmak üzere şekerden dolayı %50 ye düştü görme oranı ayrıca ayağıda aksamaya başladı
onun için aniden masraf çıkabilir diye korkuma borca giremiyorum

iyi yapmışsınız ama nereye kadar temelli kurtulun bu adamdan.

valla insanlar insanı hasta eder bana da ablam bir gün öyle sardı o gün sinirimden yumurtalık kistim çatladı hastanelik oldum.

böyle insanlardan olabildiğince uzak durmak lazım. bi de katır gibi de sağlıklı olur bunlar kendilerinden başkasını düşünmedikleri için

4 yıl öncesine kadar hastaneye gitmişliği bile yoktu o derece sağlamdı annem sürekli hastalanırdı
laf ederdi
boşa masraf birşeyin yok derdi
2 yıldır çalışmıyor, çalışamam hasta oluyorum diyor ama hepimizden sağlam

işte öyledir onlar. sütünden meyvesine kuru yemişine dikkat eder kilosuna kadar yürüyüşüne kadar ama sömürdüğü insan ne halde umrunda olmaz. bizde ablam ve babam böyledir. annem çok kilo aldı yaşlandı işlenmekten umurlarında değil ikisi de yaşından 10 15 yaş genç gösterir zaten. ben annemi çekip nutuk atıyorum da öyle aklını başına topluyor annem yoksa kendini unutuyor. var böyle insanlar.

Annenizle ayrı ev tutamazmısınız babanızdan boşanamazmı

maalesef
bulunduğumuz ortamda ev kiraları yüksek ve annemde göz kanaması olduğu için aylık 700 TL devlet hastanesine ödeme yapıyoruz
ayağında aksaklık başladı işten çıkarsa daha çok dert eder ki ediyorda
işten çıkartma ihtimalleri vardı geçen ay kadın nerediyse ağlayacaktı
benim sadece göz masrafım 700 lira aylık ne yapacağım kim bakar bana ben ne olacağım dedi durdu
anne ben varım dedim sen bir iki yıl varsın sonra evlenirsin inşallah, ben sonra ne yapacağım dedi tabi bunlar olurken babam boşver gitmezsin şekerden oluyorsa boşuna gidiyorsun boşuna da masraf yapıyorsun bana verseydin ben biriktirseydim belki ev alırdık dedi
annem sus slaak salak konuima dedi adam devam ediyordu boşuna masraf şekerin sonu zaten o ne yaparsan yap en azından birikim yapardık diyor

ben hala başlıkla konunun ilişkisini çözmeye çalışıyorum

ben yıllardır sömürüldüğüm gibi ne bir hal hatır ne bir güler yüz göremiyordum
ama bir türlü cesaret edmiyordum
yaktım gemileri (ki kesinlikle dayak yiyeceğimi bile bile) kendi dünyamda hazırlanıp vermeyeceğim dedim
yani iç dünyamı hazırladım önce (dayağa hazırlandım resmen

Tamam da doğru adam neden gitsin?
Önce boşanacak ondan sonra da uzaklaştırma alacaksınız.
E zaten aldatıyor delilleri de toplarsınız.
Siz evlenip gidince o adam annenize bakar mı sanıyorsunuz?
O kadını da eve getirecek.
Burda bu şekilde kaç tane konu var okuyun biraz.
Allah korusun annenize bişey olursa çok pişman olursunuz.
Maaş vermeme konusundaki kararlılığınızı boşanma işinde de gösterin.

aldatma derken ?

Anneniz bu halde çalışıyor mu, o zaman tek çare babanızı değiştirmek

Anneniz bu halde çalışıyor mu, o zaman tek çare babanızı değiştirmek

benim de içim gidiyor kardeşlerimde üzülüyor ama maalesef annem sindirilmeye o kadar alıştı ki ne yapayım beni doldurma kızım anne baba arasına girme dedi 2 defa konuşmaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…