Değişim

düzenli sex mutlu kılıyor sadece.Ama genç tuttuğuna pek inanmıyorum.kalp hastalıklarından korumaya yardımcı olduğu bilimsel gerçek.hormonları stabil tutma imkanı yok.
beynin hipofiz ve hipatalumus bölümleri sex sırasında uyarılır,ve hormonlar aktif hale gelir kadında östrojen erkekte testesteron hormonu salgılanmasına neden olur,bu çaba sarfettiren bir iştir.ama asla hormonlar stabil kalmaz.bu yüzden aslında sex yorucu bir iştir.beyne giden damarlar da hareket gözlemlenir bu kiminda baş ağrısına neden olabilir.seratonin hormonı da salgılanır.
doğal olarak da,genç tutmaz.

Son düzenleme:

Seks yorucu morucu ama mutlu kılıyor bu yorgunluğa değiyor

Seks yap formda kal
basit seks yap formda kal

biraz şans gen genetik meselesi...

kimi annelerimiz var 50 sinde ama şahane cilde sahip forma sahip. 30 unda gösterir. kimi 20 yaşında kızlar var cilti sivilceli kırışmış lekelenmiş. şanssız doğanlardan...

imkan olsa herkes bakımlı olsa güzel görünse ama makyaj yapsa da süper giyinsede güzel görünmeyenimiz çok.

24ü yeni doldurdum. çoğu kişi beni 18 sanar:) bunu genlerime borçluyum minyon yapılıyım çünkü..:)

valla canım dr daniel amen, beyin cerrahı, şuan bende iki kitabı var, uzun uzun yazardım bu konu hakkında ama üşendim valla, aklinialirimsmile
bi ton bu konuda bilimsel açıklamaları var, hatta konuyla ilgili ayrıca bi kitabı var, beyindeki sex, araştır istersen
:hulya:
ama kitaplar çok fazla bilimsel içerikli akıcı bi okunuşu yok, almaya kalkarsan haberin olsun yani
başka kitaplar ve yazarlarda var konuyla ilgili, ama kitaplığıma bakmam lazım, bunları yeni okuduğum için aklıma geldi

Son düzenleme:
27 yaşındayım valla 2 senedir de evliyim bir bebeğim var

ama hala yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler 20-21 gibi durduğumu

öyle fidan gibi incecik de değilim ama biraz genetik sanırım bu

evet tatlım o kitapta ''cinselliğin kalp hastalıklarını önlemede,bellek gelişiminde,kanserden ve bağısıklık sistemini güçlendirdiği yazıyor...''
depresyon gibi sosyal çağda yasadığımız hastalıkları nasıl yendiğinide yazıyor..
benim aklımda merak etme

valla sadece bunlar yazmıyor, bence isteyen araştırsın okusun, kendi karar versin diyelim

ben de öyle 2 kardeş tabnıyorum.biri 35 biri 32.
ben 32yi abla sanıyordum meğer öbürü ablaymış,üstelik açık ara fark var sanıyordum aralarında.
ikisi de evli çocuklu.ama 32 olan 45 gibi bakımsızlıktan,yorgun bir ifadesi var,mutsuz da görünüyor.
35lik olan ise sanki 23lük bekar gibi.giyimi özenli,makyajı tam,pozitif enerji saçıyor.
halbuki standartları aynı,medeni halleri de ama biraz bakım ve en önemlisi hayata bakışla felsefeyle de alakası var sanırım bu durumun.

Evlilik sorumluluk gerektiriyor, herkesin bu sorumluluğu yaşama biçimi evlilikten evliliğe kişiden kişiye değişiyor, hele çocuk büyütmek dünyanın en zor şeylerinden biri. Bu yüzden çocuk büyütmek insanı çöktürüyor, Kendimden biliyorum 3.5 yıl önceki benle şimdiki ben arasında fiziksel ve ruhsal olarak dağlar kadar fark var...

Bir de biz kadınlar yaradılış itibari ile başkaları için yaşamaya alışmışız, etrafımızdakileri mutlu etmeye çabalarken kendimizi unutabiliyoruz. Aşık olma eğilimlerimiz de evlendikten sonra sona eriyor, beğenilme isteğimiz evlendikten sonra azalıyor, nasıl olsa eşimiz beğenmiş almış gibi bir rahatlama geliyor, evlilik ve çocukların yükü de binince evlenmeden önceki gibi iki dirhem bir çekirdek halimize üşenip kendimizi salabiliyoruz...

Ama erkeklerde de var bu durum, evlenmiş bir erkekle bekar erkek arasında farklar olmuyor mu oluyor,
Evlililiğin getirdikleri herkesi farklı farklı etkileyebiliyor işte...

valla sadece bunlar yazmıyor, bence isteyen araştırsın okusun, kendi karar versin diyelim

daha bir çok şey yazıyor biliyorum tüm boyutları ile ele alınmış bir kitap.burda özet cıkarcak halim yok
ama o kitabın tek bir sayfasında hormonları stabil tutar,buyüzden de gençleşirsinzi diye bir şey yazmıyor canım

valla canım o benim kendimce özetim, bahsettiği hormonları ve işleyiş mekanizmasını koskoca kitapta arayıp bulup buraya yazacak değilim, ayrıca neden benden alıntı yapıp yazdıklarımı çürütmeye çalışıyorsun ki, isteğen istediği şekilde düşünsün, herkes her konuda aynı düşünmek zorunda değil
ayrıca bu kitaplar hespiburdada bile satılıyor artık isteyen alsın okusun yani, bilgi senin yada benim tekelimde değil, isteyen alsın okusun kendi karar versin demiştim bi önceki mesajımda
bir daha da sana cevap vermeyi düşünmüyorum, sıkıcı bir hal aldı bu diyalog, kızın konusunu baltalamayalım

Son düzenleme:
boşuna tartışıyorsunuz.ne malum bekarların seks hayatının olmadığı.belki sizden de aktifler.sositososito

Biraz genetiğin,birazda kendini salmayıp,kendini toparlamayla alakası var, bu genç görünmenin veya yaşında görünmenin..
E genetik olarak çökmeye müsaitse fizik,hayat şartlarıda kasarsa ve mutlu değilse ,kadın neden çökmesin..

doğru söylüyorsun elektraya, zaten tartışılcak bişey yok bu konuda amakaydirigubbakcemile3
sex konusunda tabii çok aktif bekar kadınlarda vardır ama ben o konuda türkiye koşullarını düşünerek genelleme yaptım:hulya:

eski Türkiye mi kaldı be canım.durumlar çok değişik artık.kafamçokkarıştı
yani evlilere pasif gözüyle bakılıyor bu konuda artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…