- Konu Sahibi Hazal zamani
-
valla açıkcası benim fikrim 35 e kadar evli bekar fark etmiyor, ama sonra bence evli bayanlar daha iyi görünüyor, bence bunun nedeni, düzenli sex hayatı, (her evli kadının düzenli sex hayatı olmayabilir o da ayrı sorun) bu durum sayesinde bi takım hormonların stabil kalmasıyla kadını daha genç kalıyor, bunu ben demiyorum, dokturlar söylüyo valla, okuduğum kitaplardan
yoksa bence gençken fark etmiyor evli, bekar:hulya:
düzenli sex mutlu kılıyor sadece.Ama genç tuttuğuna pek inanmıyorum.kalp hastalıklarından korumaya yardımcı olduğu bilimsel gerçek.hormonları stabil tutma imkanı yok.
beynin hipofiz ve hipatalumus bölümleri sex sırasında uyarılır,ve hormonlar aktif hale gelir kadında östrojen erkekte testesteron hormonu salgılanmasına neden olur,bu çaba sarfettiren bir iştir.ama asla hormonlar stabil kalmaz.bu yüzden aslında sex yorucu bir iştir.beyne giden damarlar da hareket gözlemlenir bu kiminda baş ağrısına neden olabilir.seratonin hormonı da salgılanır.
doğal olarak da,genç tutmaz.
Seks yorucu morucu ama mutlu kılıyor bu yorgunluğa değiyor
Seks yap formda kal
basit seks yap formda kal
düzenli sex mutlu kılıyor sadece.Ama genç tuttuğuna pek inanmıyorum.kalp hastalıklarından korumaya yardımcı olduğu bilimsel gerçek.hormonları stabil tutma imkanı yok.
beynin hipofiz ve hipatalumus bölümleri sex sırasında uyarılır,ve hormonlar aktif hale gelir kadında östrojen erkekte testesteron hormonu salgılanmasına neden olur,bu çaba sarfettiren bir iştir.ama asla hormonlar stabil kalmaz.bu yüzden aslında sex yorucu bir iştir.beyne giden damarlar da hareket gözlemlenir bu kiminda baş ağrısına neden olabilir.seratonin hormonı da salgılanır.
doğal olarak da,genç tutmaz.
bence de düzenli ve iyi seks genç ve dinç tutuyor katılıyorum daniel emmiye sempatiksalakcinni
valla canım dr daniel amen, beyin cerrahı, şuan bende iki kitabı var, uzun uzun yazardım bu konu hakkında ama üşendim valla, aklinialirimsmile
bi ton bu konuda bilimsel açıklamaları var, hatta konuyla ilgili ayrıca bi kitabı var, beyindeki sex, araştır istersen:hulya:
ama kitaplar çok fazla bilimsel içerikli akıcı bi okunuşu yok, almaya kalkarsan haberin olsun yani
başka kitaplar ve yazarlarda var konuyla ilgili, ama kitaplığıma bakmam lazım, bunları yeni okuduğum için aklıma geldi
sevişelim güzelleşelimkaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
evet tatlım o kitapta ''cinselliğin kalp hastalıklarını önlemede,bellek gelişiminde,kanserden ve bağısıklık sistemini güçlendirdiği yazıyor...''
depresyon gibi sosyal çağda yasadığımız hastalıkları nasıl yendiğinide yazıyor..
benim aklımda merak etme
valla benim ablam 35 yaşında.. 14 yaşında oğlu var.. gören bekarmısın diye soruyor.. arkadaşlarımdan biri aşık olmuştu.. yolda yanımda görmüş.. illa tanıştır beni, yalan söylyorsun, arkadaşın o senin filan demişti bana.
bende32 yaşındayım.. yaklaşık 3 yıllık evliyim.. benide bekar zannederler..
biraz bünye ile ve bakımla alakalı tabiki..
çocuk oldu diye, yada evlendik diye kendimizi salmamalıyız..
ama haklısın şu bir gerçek.. erkekler daha dedikoducu oluyor.. eşimde söyler hep:)))
valla sadece bunlar yazmıyor, bence isteyen araştırsın okusun, kendi karar versin diyelim:hulya:
doğru söylüyorsun elektraya, zaten tartışılcak bişey yok bu konuda amakaydirigubbakcemile3
sex konusunda tabii çok aktif bekar kadınlarda vardır ama ben o konuda türkiye koşullarını düşünerek genelleme yaptım:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?